cnmmm ck haklısınz bende acemı brlgndeykn ole yptm sustm sustm untp gectm ama dagtım ıznıne geldıı sankı herkz onu benım kadar beklemıs gbı bana vaktnı ayrcana gttı baskalrna ayrdı ınsan zoruna gdıo sozlerı dvrnıslrı fln vlha benmde burda pskljm bzldu sızler ngzl hergn grusuosnz edıosnz o bnm gnlerımı resmn mahfettı bak bende paylasamıom knstk ettık dıe 10gun oluo bugn yaaa dıle kolayy 10gndr hc knsmadm olmzkı ama ya kmseyede bsy dıemıom aılede herkz blıo cddyz gelınce hyrlısyla buyuklr devreye grcek askerlık olsn ole dedı bbm askerlık pskljsı zrdr kzm dedı hele br yapsn gelsn ondn snr dha ıyı netlesr hersy dedı yksa bz oncedn nısanlnmk ıstıodk aılesı gelcktı ama bbm byle dedı eee smdıde gnderdm askere bı garplestı yaa aalala anlamıs dlm ılgı bekledıkceee bana bagrıo beyfndı olmzkı ama herzmn aglata aglata benmde bır canım vr askerlk yapıo dıede benı bu hale gtrmeye hakkı ykkı yaack zor gnler gcrıom ozledmmm hemde ckkk 3gndr aramıo en son aradgnda msj attı aradı nlr yalvrıyrm ac fln dıe acmadm yanlz kalsn anlasn dedm annesnede br muddet aramsn dedm ama ole desem bıle pesımden kosması lzmm yaaa hemen ı kafa dınlesn dıe beklıo beklıcene hergun caba harca ıyı vlaha 3senemzı verdk kzlr bz bu ılıskıyeee ayyy okdr zoruma gdıokı herkz bılıo benmm hcbrseydn haberım ykk askere gtmedn oncee hersynı arastrn eden benmm askm aman erkn gt gr sıraya sınav ıcın aman sunlrı gtr aman syle aman byleee dıe dıe smdı cektgme bakk :
vlha nezmn arıcksa artık bende sastm kaldımmm yaa ılk defa 10gundr ayrıyz sesmzı fln duymuoz ılk defaa
![]()
ara ara yinede sen:)bak o da üzülmüştür(merve gazı veriyor hadi kızlar devam)