- 30 Ocak 2010
- 657
- 3
- 318
Ben de belki haftaya giderim ya da sonraki hafta. 18i ya da 24ü olabilir benm hedefim de![]()
ben ancakk çarşı izni olduğu zaman gidebilirim onun için nişanlımdan haber bekliyorum... ama en az daha 3 hafta var önümde...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de belki haftaya giderim ya da sonraki hafta. 18i ya da 24ü olabilir benm hedefim de![]()
ben ancakk çarşı izni olduğu zaman gidebilirim onun için nişanlımdan haber bekliyorum... ama en az daha 3 hafta var önümde...![]()
benimki aradı :) canım benim ya
benimki aradı :) canım benim ya
Benimki her gun 1 gibi arardi. Bugun aramadi. Biraz once nefes alamiyormusum gibi oldum. Odami toplarken birden aglamaya basladim. Boguluyorum sanki bazen.
Canım arar müsait olduğunda üzme kendini noluurr![]()
Ayy ne biliyim canim bi anda kotu oldum. İcim cok kotu sıkıldı. Aglayinca rahatladim biraz sanki.
Ruh dueumumda dengesizlesti. İyi olucam insallah. Bazen zorlaniyorum cok. Sagol canim.
Benimki her gun 1 gibi arardi. Bugun aramadi. Biraz once nefes alamiyormusum gibi oldum. Odami toplarken birden aglamaya basladim. Boguluyorum sanki bazen.
ya kızlar benimde canım sıkıldı...:84::84::84:
Sana ne oldu canim? Neyin var?
böle içim daralı, işime konsantire olamıyorum, her an arar diye telefonu elimden düşüremiyorum hiç birşey yapmak istemiyorum, ki gezmeyi o kadar çok severimki oysa eve tıkıyorum sürekli kendimi... hergün böle nasıl gececek bu günler, önümüz kış tam bir melankolik olucaz bu gidişle...![]()
zaman bu geçmeye mahkum......
benim eşim de aramadı heralde görev dağıtımı oldu ses seda yok her gün 11 gibi arıyordu....
benimki de normalde aramazdı bugün 2kere aradı
ne oluyo bu askerlerimize ya
Bende anlamadim canim. Bir anormallik var. Aksam ararsa ogrenicem. Ne guzel iste seninkinin aramasi guzel. İnsallah hep boyle arar. Tam bunu yazarken is icin.aradilar. Yarin cagirdilar. İlgincc.