Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnım hepsini arastırracagım sağol :)) işte bizede ankara nevsehir filan yakın olur.bende nevsehir kozaklıya baktım bgn müthiş bi otel buldum 5 yıldızlı aradım fiyatı sordum kişi bası 65 tl dedi çok ii fiyat ama işte evlilik cüzdnı istiyorlarmıs o yüzden yattı ora![]()
he he istemeyen yerlere bakcaz artık...
birde fiyat bu sezon içindir dikkat et
yalovadamı yaşıyorsunuz yoksa askerin mi yolavada... yoksa dinlenmek için mi geliceksiniz? ben yalovada yaşıyorumda belki yardımcı olabilirim diye...
Kızlar ne güzel okuyorumdaaa... Ben daha üni okuyorum , 2 yıldır ilişkim hala devam ediyor , ailelerimizde biliyor tanıştılar , askerımın okulu bıttı hemen askere gıttı , ben daha 3.sınıfa yeni gectım , önumde engel okulum ... Keske yıllar cabuk gecse sevdıcegıme hemencık kavussam sızın gıbı...
benimki sabah aradı çok az görüştük 1 dk diyebilirim çok yoğunlar eğitim yapıyorlar((( eskiden daha uzun konuşuyorduk şimdi öyle değil çok yoruluyorlarmış gözüm telefonda sinir oluyorum ya ne zaman arıcak diye
ya hakkaten mervecim benimkisininde istediği hediye benden bu ya çocuk gibiler varya göreceksin arkadaşlarını çağırıp oynıcaklarmış:))))))))))
Offf canım çoook sıkıldıııı
Evde olunca hiç zaman geçmiyo ya napsam da![]()
ciddimisin ne güzel canım ya birbirimize yakın olmamıza okudunmu bilmiyorum ama biz tubayla bide nagishle konuşurken dedik keşek görüşebileceğimiz bir ortam olsa diyorduk :))))))) onlar kayseride ben gidicem inş. arkadaşım var orda onlarıda görücem inş. tabii şimdi değil :) mervecim ya senide görmek isterdim nasip bir daha gelirsen haberim olsun :)
yok canım ben kendi evimde kalıyorum.... kayınvalidemle kalamam zaten...
bedelli çıkacak galiba kızlar ama 35 yaş üstü için.. bu arada askerliği de kısaltsalar bari inse şu 4 aya ...![]()
bedelli çıkacak galiba kızlar ama 35 yaş üstü için.. bu arada askerliği de kısaltsalar bari inse şu 4 aya ...![]()
PEMBELİcim ben evde oldugum zamanlarda orgu dantel gibi seyler zok guzel zamanımı alıor, biraz kıro gelcek ama ogrenciyken yaz tatillerinde bayılırdım bole el işleri ile ugrasmaya hos simdi calısırken hic zaman yok da..
bence bole bir sey senin ii vaktini alacaktır, mesela askerine bir atkı orebilirsin, gormeye gittiginde verirsin, yalova da soguk ya carsılara cıkarken kullanır..
ve ya ilerde evinde kullanmak uzere el işi bir seyler yapabilirsin, internetten arastırıp, guzel zaman gecer..
cnmmm nolur bana yardımcı oltam da yalova hakkında bilgi istiordum:)
bizimki benden boyunluk istedi ama öremiyorummçok yavaş örüyorum bakalım arkadaş başlayacak bende örerken vakit geçiririm inşş
insallah canım keske yaa..bugun sevgilim de ilk defa keske kısalsa dediiikıyamamm bgn sesi baya kotuydu