341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

cnım hepsini arastırracagım sağol :)) işte bizede ankara nevsehir filan yakın olur.bende nevsehir kozaklıya baktım bgn müthiş bi otel buldum 5 yıldızlı aradım fiyatı sordum kişi bası 65 tl dedi çok ii fiyat ama işte evlilik cüzdnı istiyorlarmıs o yüzden yattı ora :5:

cnm kozaklıdaki oteller hakkında bir cok bilgim var yardımcı olabilirim bize cok yakın oldugundan sık sık gidioruz burdan zatenn..bi fikrim var ikiniz farklı odalar tutun fiyat cok farkediyor mu?

Kızlar ne güzel okuyorumdaaa... Ben daha üni okuyorum , 2 yıldır ilişkim hala devam ediyor , ailelerimizde biliyor tanıştılar , askerımın okulu bıttı hemen askere gıttı , ben daha 3.sınıfa yeni gectım , önumde engel okulum ... Keske yıllar cabuk gecse sevdıcegıme hemencık kavussam sızın gıbı...

canımm benim yenisin forumda oncelikle hosgeldinnn:) hersey o kadar hızlı geciyor ki.. 2 yıldır calısıyorum ben ilk basladıgım gune bakıorum sanki bu yaz baslamısım gibi gelior en basiti..zaman cok hızlı geciyor insanın sevdigi yanındayken.. sen de su an zaman hızlı gecsin gibi dileklerde bulunmak yerine benim fikrim gununun tadını cıkar..uni gunleri de cok ozleniyor..hayat seni surukluyor herseye..seneye bu zaman aynı evde olcagımızı dusunuyorum ve icim bir garip oluyor inanamıyorum..insallah hepimiz icin hersey diledigi gibi olur kalpten temennim bu..

ben yarın gidiyordum yanına cts carsı izni icin..ama bgn bir tlf cıkamıycaz dedi..dun kogusun tavanı cokmustu o yuzden carsıları iptal olmus sanırsın bunlar cokertti:( boyle bir absürt durum gormedim..baya bela okudum o komutana.. ve bgn tum gun cezalı olarak surunmusler fln aksamustu aradı sesi kısık cok da yorgunmus..

bu arada paralı askerlik cıkıyormus, gerci 35 yas sınırı varmıs, eger bizi kapsasa cok uzulcektim, o kadar zaman bekleyip cıksaydı:(

benimki sabah aradı çok az görüştük 1 dk diyebilirim çok yoğunlar eğitim yapıyorlar:(((( eskiden daha uzun konuşuyorduk şimdi öyle değil çok yoruluyorlarmış gözüm telefonda sinir oluyorum ya ne zaman arıcak diye

intibak egitimi dedikleri sey di mi canım..aynenn bizimkileri de cok yoruyolar..ama komutanlar baya hayır!!! duamı alıolar burdann

allah yardımcılrı olsun inşallah canımcım

bedelli çıkacak galiba kızlar ama 35 yaş üstü için.. bu arada askerliği de kısaltsalar bari inse şu 4 aya ...:52::52::52:

ya hakkaten mervecim benimkisininde istediği hediye benden bu ya çocuk gibiler varya göreceksin arkadaşlarını çağırıp oynıcaklarmış:))))))))))

hehee hepimiz birer playstation alcaz sanırım..cunku benden de askerden donme hediyesi playsttation istedi..bende deim ki dovus oyunu alırım brbr oynarız:D

Offf canım çoook sıkıldıııı :25:
Evde olunca hiç zaman geçmiyo ya napsam da :59:

PEMBELİcim ben evde oldugum zamanlarda orgu dantel gibi seyler zok guzel zamanımı alıor, biraz kıro gelcek ama ogrenciyken yaz tatillerinde bayılırdım bole el işleri ile ugrasmaya hos simdi calısırken hic zaman yok da..

bence bole bir sey senin ii vaktini alacaktır, mesela askerine bir atkı orebilirsin, gormeye gittiginde verirsin, yalova da soguk ya carsılara cıkarken kullanır..

ve ya ilerde evinde kullanmak uzere el işi bir seyler yapabilirsin, internetten arastırıp, guzel zaman gecer..

ciddimisin ne güzel canım ya birbirimize yakın olmamıza okudunmu bilmiyorum ama biz tubayla bide nagishle konuşurken dedik keşek görüşebileceğimiz bir ortam olsa diyorduk :))))))) onlar kayseride ben gidicem inş. arkadaşım var orda onlarıda görücem inş. tabii şimdi değil :) mervecim ya senide görmek isterdim nasip bir daha gelirsen haberim olsun :)

aaaa canımm ben de kayserideyim!!! goruyo musun haberim yok sizin bu konusmalarınızdann.. kayseri ekibiii, nerelerinde oturuosunuz kayserininnnn?????

gelirsen ben de beklerim canım inşallahhhh

yok canım aramız bozuk değil ama ben çalışıyorum o çalışıyor herkesin düzeni ayrı....

PEMBELİcim ben evde oldugum zamanlarda orgu dantel gibi seyler zok guzel zamanımı alıor, biraz kıro gelcek ama ogrenciyken yaz tatillerinde bayılırdım bole el işleri ile ugrasmaya hos simdi calısırken hic zaman yok da..

bence bole bir sey senin ii vaktini alacaktır, mesela askerine bir atkı orebilirsin, gormeye gittiginde verirsin, yalova da soguk ya carsılara cıkarken kullanır..

ve ya ilerde evinde kullanmak uzere el işi bir seyler yapabilirsin, internetten arastırıp, guzel zaman gecer..

bizimki benden boyunluk istedi ama öremiyorumm:52:çok yavaş örüyorum bakalım arkadaş başlayacak bende örerken vakit geçiririm inşş

bizimki benden boyunluk istedi ama öremiyorumm:52:çok yavaş örüyorum bakalım arkadaş başlayacak bende örerken vakit geçiririm inşş

cok guzel canım eline saglık kısa daha cok zaman var bitirirsin inşallah hem orerken zaman hızlı gecer hem de sen hızlanırsınn:)

Back
X