Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bi şey sorcam. Hani dün konuşmuştuk ya atkı örelim askerlerimize falan diye ne renk örsem ona karar veremedim. Önceden kahve ve gri tonlarında örmüştüm bu seferkini ne renk yapsam karar veremedim ona göre gidip alcam :44:
ya bende istiyorum örmek!
ben yeşil diye düşünmüştüm, hani kamuflajla birebir olsun diye:)
başka renk takabiliyorlar mı ki?
ya bende istiyorum örmek!
ben yeşil diye düşünmüştüm, hani kamuflajla birebir olsun diye:)
başka renk takabiliyorlar mı ki?
haklısın ama yeşilden nefret ediyolar şu an![]()
Benim askerim denizci olduğu için onların kıyafteleri camel renginde.
Ama sırf askeriyede değil dışarda da takabilsin her şeye uyumlu bi renk olsun
günaydın kızlar!
of ne zamandır uğrayamıyorum çok hastalandım ettim, erkenden uyuyup erkenden kalkıyorum.
nasıl moraller?
canım benimki yeşil istedi çünkü nöbet için istemişti nöbet tutarken de üstüne asker yeşili bir yelek giyiyormuş.ama başka renk istiyorsan füme renk örebilirsin bence herşeye olurhani vardırya herşeyle yakışsın falan öyle bi renk işte
geçmiş olsun canımya keşke bende erken uyuyup uyansam gecekusu gibi oturup duruyorum
![]()
Anladım canım ben de bi gidip bakıyım renklere o zaman öyle karar vereyim
cnlarımmmmm naparsınızzzz? askımlaaaa barıstımm dun gece aradımmm ck mtlu oldu artık kuslukk ykk bundan byleee![]()
canım pendik rahat komutanları falan iyi her hafta çarşı izinleri oluyor.Bizim sadece bir çarşımızı kestiler onda da şu en son bayramdan önceki terör olayında yoksa bi sıkıntı yok yani o konuda.Eşim yeni gelenlerden bahsetti daha görevleri pek verilmemiş ama bugün bir kişi gelmiş yanına ona anlatıyorum falan dedi.Nasıllar diye sordum Bizim ilk geldiğimiz gibi bitermi hiç diye düşünüyolar herşeyi soruyolar bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz dedi.Hatta yeni gelenlere dışardan yemek bile söylemişler tabi bikaçına :) Hırsızlık olayları oluyor geçen birinin sivil bavulunu çalmışlar.Çoğunlukla Türkçeyi doğru düzgün konuşamayan uzun dönem arkadaşların olduğunu söylüyo eşim.Uzun dönemlerle pek alakaları yokmuş zaten merhaba sadece.Telefon falan rahat kullanamıyorlar içerde ceza olayı yaygın yani ama rahat konuşulabiliyor aradığı zaman çaldırılıyor ararsın inşallah kısa sürede barışırsınızda bu askerlik sanada onada işkence olmaz.Çünkü orda çok bunalıyorlar zaman geçirmek çok zor nöbetleride başlar yavaş yavaş artık.Kendine iyi bak canım biran önce barışmanız dileğiyle.Hııı bu arada sen alttan al istersen canım geldiğinde çektirirsin boşver şimdi orda çok bunalıma giriyorlar.Tel no bilmiyorsan özelden atabilirim koğuşlar bölgesinin isimden çağırırsın hemen açıyolar zaten.
senin adına çok sevindim canım ya bir daha aranız bozulmaz inş. bence küslük olmasın artık askerdeyken daha zor hiç çekilmiyor normal zamanda olsa cadılık yapalım ama şimdi değil:)))))))))sonra onların başlarına tatlı bela oluruz canım
canım bence bordoda olabilir.. ya da lacivert montu varsa mavinin kaciverte donen guzel bir tonu olabilirççkaban renklerini sen daha iyi bilirsinn..
hahaa iyi geldi aklımıza orguu mevzusuu:))
cnlarımmmmm naparsınızzzz? askımlaaaa barıstımm dun gece aradımmm ck mtlu oldu artık kuslukk ykk bundan byleee![]()
Eki Görüntüle 253648
Kızlar biraz önce netten araştırırken şöyle bi şey gördüm. Boyunluk diye geçiyo. Acaba atkıdan ziyade bu tarz bi şey daha mı kullanışlı olur askerde :44:
Selam Yarenleeeerrr.........![]()
Şafak kaç ya acaba benim 1 hafta rötarlı olacak tabiii:97:
Kızlarr size birşey danışıcam ekimde askerimin doğum günüüü..
Birşeyler hazırlayıp kargo yapmak istiyorum ama ne bana fikir verebilirmisiniz
Aslında şu örgü olayıda bana fikir verdi önümüz kış bişeylermi örsemmmm![]()
hiçte anlamam ya annemden yardım almam lazım oda pek bilmez gerçii![]()