Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada perincim ismini bilmedıgımden bu sekılde hıtap edıyorumSanırım sende İzmirdesin bende İzmirdeyim:93:
evett canımsende asker yolu bekliyorsun demek
Evet canımmm bende asker yolu bekliyorummmözel olmazsa izmirin neresındesın??? bu arada 89. yılımız kutlu olsun canım
İZMİRİN KURTULUŞU ya bugün
![]()
güzelyalıdayım canım. evet Mustafa Kemal Ve askerlerimize minnettarız yeniden![]()
anladım canım bende Bucadayımmmsenın askerın nerede canım??
Ağrı Doğubeyazıt canımm ya![]()
iyi canım öyle kötü bir yer degıl buna da şükret artık...
Benım askerımde Edırnede![]()
Ayrıca askerınızın görevi belli oldu mu??
hiç sorma canımm yaa 3 gündür beni aramıyor ki, bizim durum biraz vasat offfff of![]()
Yoğundur canım o yüzden arayamıyordur fırsatını bulunca mutlaka arar öyle düşünme sen... Bak hakkarıdekı , diyarbakırdakı , sırnaktakı askerlerımız ne yapsınRabbim hepsini korusun..!
güzelyalıdayım canım. evet Mustafa Kemal Ve askerlerimize minnettarız yeniden![]()
Bende guzelyalidayim canim. Bu arada aramiza hosgeldin.
kızlar haftasonu askerimle buluşucam inşallah.çarşı izni olacak ctesi ya da pazar günü,bugün arayıp haber verecek tam olarak hangi gün olduğunu![]()
benim kuzum hala Erzincan'da, acemi birliğinde![]()
kaç gün geçti, herkes yerleşti yerine ama askerimi ustabirliği olan Kars'a göndermemişler, Buselincik'in askeri de aynı yerde, Erzincan'da, tabi haliyle o da orada.. bu gidişle Erzincan'da askerlik bitecek
az önce konuştuk bizimkini uzun dönem gelen 181 kişinin başına eğitim çavuşu yapmışlar![]()
![]()
![]()
işim zor ama çok eğleniyorum sıkmıyorum onları, keşke burada kalsanız komutanım deyip duruyorlarmış, Erzincan'da kalsın diye dua ediyorlarmış ayy kıyamam ya![]()