341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bu arada perincim ismini bilmedıgımden bu sekılde hıtap edıyorum :34: Sanırım sende İzmirdesin bende İzmirdeyim:93:

hiç sorma canımm yaa 3 gündür beni aramıyor ki, bizim durum biraz vasat offfff of:43:

Yoğundur canım o yüzden arayamıyordur fırsatını bulunca mutlaka arar öyle düşünme sen... Bak hakkarıdekı , diyarbakırdakı , sırnaktakı askerlerımız ne yapsın :5: Rabbim hepsini korusun..!

Yoğundur canım o yüzden arayamıyordur fırsatını bulunca mutlaka arar öyle düşünme sen... Bak hakkarıdekı , diyarbakırdakı , sırnaktakı askerlerımız ne yapsın :5: Rabbim hepsini korusun..!

amin. Allahım hepsini sevdiklerine ailelerine bağışlasın:14:

kızlar haftasonu askerimle buluşucam inşallah.çarşı izni olacak ctesi ya da pazar günü,bugün arayıp haber verecek tam olarak hangi gün olduğunu:61:

kızlar haftasonu askerimle buluşucam inşallah.çarşı izni olacak ctesi ya da pazar günü,bugün arayıp haber verecek tam olarak hangi gün olduğunu:61:

ayyy çok güzelll:69: keşke bende gidebilsem yanına sevgilimin:14: çok heyecanlısındır şimdi sen

Son düzenleme:
Kızlaaar ben ipimi aldım örgüme başladım hem boyunluk hem atkı örcem hangisini daha çok beğenirse onu kullanır artık :66:

yarına benim eşim çrşı izni almış kızlr msnden konuşacağız yüzünü göreceğim :52::52::52::69::69:

benim kuzum hala Erzincan'da, acemi birliğinde :14:
kaç gün geçti, herkes yerleşti yerine ama askerimi ustabirliği olan Kars'a göndermemişler, Buselincik'in askeri de aynı yerde, Erzincan'da, tabi haliyle o da orada.. bu gidişle Erzincan'da askerlik bitecek :1:
az önce konuştuk bizimkini uzun dönem gelen 181 kişinin başına eğitim çavuşu yapmışlar :nazar: :nazar: :9:
işim zor ama çok eğleniyorum sıkmıyorum onları, keşke burada kalsanız komutanım deyip duruyorlarmış, Erzincan'da kalsın diye dua ediyorlarmış ayy kıyamam ya :17:

benim kuzum hala Erzincan'da, acemi birliğinde :14:
kaç gün geçti, herkes yerleşti yerine ama askerimi ustabirliği olan Kars'a göndermemişler, Buselincik'in askeri de aynı yerde, Erzincan'da, tabi haliyle o da orada.. bu gidişle Erzincan'da askerlik bitecek :1:
az önce konuştuk bizimkini uzun dönem gelen 181 kişinin başına eğitim çavuşu yapmışlar :nazar: :nazar: :9:
işim zor ama çok eğleniyorum sıkmıyorum onları, keşke burada kalsanız komutanım deyip duruyorlarmış, Erzincan'da kalsın diye dua ediyorlarmış ayy kıyamam ya :17:

ayy yanlış msjı alıntı yapmışımm. aynen canım ya erzincanda kalsınlar ne güzel olurr ne Karsı ne Ağrısı demi ama:66:

Back
X