341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet canımm çook teşekkürler, allah hepimizin mutluluğunu daim etsin, kolay değil zor zamanlar yaşıyoruz Allahım bu zor günleri atlatmamız için sabır versin..
Askerlik yok kısalcak yok kısalmayacak düşüncesi,Ağrıya ziyarete bile gidemiyor olmam artık kafayı sıyırmak üzereyim, kpss ye çalışmam lazım, atanıp evlenicez ama iştee hayat gerçekten zor:2:

son cümlenin son demleri tam benlikkkk;asker yolu gözle kpss çalış atan ewleeeennnn!
off offf..
allah sabır versin hepimize arkadaşımm...

bugün uyku tutmadı beni askerimi çok özledim çoook 2 gündür sesini duymuyorum
yarın annesine gidicem stres yaptım sanırım başımda çatlıyooo niye bilmiyorum
bugün askere gideli tam 1 ay oldu kuzucuğumun
ben daha çoook şafak sayıcam hayırlısıyla bitirip gelseler Allah'ım

evet cnm bu carsıı işi kotu oldu:((((((( bizimkilerin de cok carsısı..ben gidecektim bi de bilet almıştım ucagı iptal ettircemm..

bnmkinin de sesii cok kotu gelior:( bizim boluk cok kotu cidden baya HAYIR!! duamı aldı komutanlarrr

idare ediyorum ama cok da iyi degilim:(( bugun sesini kotu duydum simdide aradı baya yorulmus o yuzden ben de iyi degilim poek..bi de gidicektim gelme die arayınca hayal kırıklıgı baya kotu oldu canım ..sen nasılsın peki? nişanlın nasıl??

bnden haberler boyle dun işte tavan coktu diye bugun acaip yormuslar felan..bizim de işte haftaya goreve baslıcak inşallah daha rahat olucam diyor o gunu bekliorum ben de..idari gorev iyi olcak diyor.. 1.boluge de carsı iptalmiş dedim de diyor burdaki herkesi bole uzuyolar diyor:(

buarada ben de oreyim barii ona bişiler:D iyi fikirrr di miii

cnm benm goruslerın dusunlerın ıcınnnn cok ama cok tskr edrmm sızede bldgn kadaryla az kaldı kavusmanıza dılerm bırrr omur mtlu olrsn askerınle darısı bze olsn ıns docalan gercktnn ck yardmcı oldn hem fkırlern olsn hem yrdmn olsn ck saol hersy ıcın ALLAH razı olsn cnm senden barıstk ckk mtlym dedgn gbı yptm aradm:66: ıyıkıde aramsm psmn bıle dılım keske brz dha once arasaymısm ama ıste krgnlık gurur grdmı araya olmuo oyuzdenn ama ckk mtlyz hersy dhada gzle gder umrım zor zmnlr zor donemler ıns hyrlı br seklde mtlu mest atlatrz bzde bndan snr uzatmıcm buyutmıcm:50: geldgnde dha ayrıntlı otrp knsmaya ckkk zmnımz oluck bu askerlk dnemını hem ona hem kendıme zındn etmıcm onu anlamıs oldmm hkkmda hyrlısı olsnn ıns rabbım gonlumuzdekını hakkımda hayrlı eylesın hakkımzdakınıde gonlumze hayrlı kılsın ınsallahh ckkk opyrm senı tatlm tskr edrm:69:

günaydın kızlar eşim buhafta sonu çarşı iznine çıkcak ozamn msn de rahat rahat konuşcaz canım benim çok özledim ....

Selam kızlar nasılsınız?
Ben dün çok kötüydüm moralim inanılmaz bozuktu aşkımın yanımda olmasına çook ihtiyacım vardı ama ilk kez de dün hiç konuşamadık:( Bugün biraz daha iyi olmaya çalışıyorum. Sizler naptınız?

Selam kızlar nasılsınız?
Ben dün çok kötüydüm moralim inanılmaz bozuktu aşkımın yanımda olmasına çook ihtiyacım vardı ama ilk kez de dün hiç konuşamadık:( Bugün biraz daha iyi olmaya çalışıyorum. Sizler naptınız?

noldu canım benimde eşim bugun aradı fazla konuşamdaık:(

noldu canım benimde eşim bugun aradı fazla konuşamdaık:(

Dün canımı sıkıcak bikaç şey üstüste gelmişti canım her zor zamanımda olduğu gibi gene aşkımın yanımda olmasını çook istedim ama olamadı malesef :( ve gittiğinden beri de ilk kez dün arayamadı gece atışı yapıcaklarmış o yüzden sanırım. O da arayamayınca o moral bozukluğuyla baya bi ağladım dün gece:( Ama bugün daha iyiyim. Yalnız bazı insanlara ne yapsan da yaranamıysun onu bi kere daha anladım ve bundan sonra kim ne derse desin benm hakkımda ne düşünürse düşünsün hiiiç dikkate almıycam ben hep başkası ne der diye düşünerek yaşadıkça insanlar daha çok üstüme geliyo ben de kendim için yaşıycam bundan sonra beni seven de kabul eden de böyle kabul eder. Bazı insanları anlamak çok zor çoook :19:

Dün canımı sıkıcak bikaç şey üstüste gelmişti canım her zor zamanımda olduğu gibi gene aşkımın yanımda olmasını çook istedim ama olamadı malesef :( ve gittiğinden beri de ilk kez dün arayamadı gece atışı yapıcaklarmış o yüzden sanırım. O da arayamayınca o moral bozukluğuyla baya bi ağladım dün gece:( Ama bugün daha iyiyim. Yalnız bazı insanlara ne yapsan da yaranamıysun onu bi kere daha anladım ve bundan sonra kim ne derse desin benm hakkımda ne düşünürse düşünsün hiiiç dikkate almıycam ben hep başkası ne der diye düşünerek yaşadıkça insanlar daha çok üstüme geliyo ben de kendim için yaşıycam bundan sonra beni seven de kabul eden de böyle kabul eder. Bazı insanları anlamak çok zor çoook :19:

canım benim hiçbirşeyi takma kafana

canım tam bilmiyorum ama gidince görüşülüyormuş... yerine göre değişir tabii... sen bir sor askerine .. görüş günü belli bir gün müymüş?

canım benim hiçbirşeyi takma kafana
İnsanlar baskasinin hayatina mudahale etmeye bayiliyorlar. Bunu ya iyi niyetle yada kotu niyetle yapiyorda olsalar hayat bizim hayatimiz... Kendimiz icin iyi olani biz biliriz zaten. Bazen bende takintili olabiliyorum ama kim ne derse desin kulaklarimizi tikayop yolumuza devam etmeliyiz.:65:

Back
X