- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arıyamıycak olsa bile mutlaka bi şekilde birine ulaşır bana da haber verdirirdi geçen seferki gibi. Ama bu sefer hiç öyle bi şey olmadı. Neden aramadı yaaa aklım çok fena onda kaldı şimdi ne oldu da arayamadı offf bi şey mi oldu![]()
Canim ya yorgunluktan uyuyakalmistir, ya gorev verdiler firsat olmadi, yada telefon arizalandi. Bisey olmamistir canim. Yoksa arardi yada habee gwlirdi.
Bilemiyorum canım ama çok moralim bozuldu ve her an aklım ondaAramazsa benim çok merak edeceğimi de biliyo ama buna rağmen arayamadıysa var bi şey
![]()
Canlarim tünaydin. Benim askerim aramadi daha. Safak 124...
Pembeli askerin aramistir insallah. Merak ettim dun niye ariyamamis?
herkesee slm nasıl gecııyo askerlerınızı beklemeler kızlar..benım zor gecıyo..onceden gunde 3 kez arardı..sımdı yatmadan arayabılıyo tum gun telefon beklıyorm..nesekı bısekılde bı ekrede olsa arıyo..ama yetmıyo ne acaıp duyguymus![]()
Aradı canım çok şüküürr. Dün akşam hiçbi şey yapmalarına izin verilmemiş tabi buna telefon görüşmeleri de dahil. Bikaç kere aramayı denedim ama telefonlar çalışmadı dedi. Güvenlik önlemleri falan artırılmış neden dedim bilmiyorum dedi. İnşallah ciddi bi durum yoktur. Allah bütün askerlerimizi korusun.![]()
Canim bugun de benim askerim aramadi. Senin askerin nerdeydi? Neden guvenlik icin yapmislar acaba?:26:
herkesee slm nasıl gecııyo askerlerınızı beklemeler kızlar..benım zor gecıyo..onceden gunde 3 kez arardı..sımdı yatmadan arayabılıyo tum gun telefon beklıyorm..nesekı bısekılde bı ekrede olsa arıyo..ama yetmıyo ne acaıp duyguymus![]()
Bugun askerim aramadi. Usta birligine gittiginden beri ilk keZ aramadi. Aksam arar mi bilmiyorum.
Ah canım ben de dün senin durumundaydım ama işte müsait olamayınca arayamıyolar. Arar inşallah..