341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Arıyamıycak olsa bile mutlaka bi şekilde birine ulaşır bana da haber verdirirdi geçen seferki gibi. Ama bu sefer hiç öyle bi şey olmadı. Neden aramadı yaaa aklım çok fena onda kaldı şimdi ne oldu da arayamadı offf bi şey mi oldu:43:

Arıyamıycak olsa bile mutlaka bi şekilde birine ulaşır bana da haber verdirirdi geçen seferki gibi. Ama bu sefer hiç öyle bi şey olmadı. Neden aramadı yaaa aklım çok fena onda kaldı şimdi ne oldu da arayamadı offf bi şey mi oldu:43:

Canim ya yorgunluktan uyuyakalmistir, ya gorev verdiler firsat olmadi, yada telefon arizalandi. Bisey olmamistir canim. Yoksa arardi yada habee gwlirdi.

Canim ya yorgunluktan uyuyakalmistir, ya gorev verdiler firsat olmadi, yada telefon arizalandi. Bisey olmamistir canim. Yoksa arardi yada habee gwlirdi.

Bilemiyorum canım ama çok moralim bozuldu ve her an aklım onda :59: Aramazsa benim çok merak edeceğimi de biliyo ama buna rağmen arayamadıysa var bi şey :5:

Bilemiyorum canım ama çok moralim bozuldu ve her an aklım onda :59: Aramazsa benim çok merak edeceğimi de biliyo ama buna rağmen arayamadıysa var bi şey :5:

Canım içini ferah tut kötü birşey yoktur. Yorgunluktan arayamamış olabilir. Yada komutanları teli yasaklamış olabilir ki geçen benim askerimde arayamamıştı ve komutanları telefon kulubülerinin oraya gitmelerine yasak koyduğundan dolayı arayamamıştı. O yüzde sıkma kendini. Biliyorum demek kolay ama bi şekilde kafanı dağıt. Kötüye odaklanma. Yarın askerinin ilk işi seni aramak olcaktır :34:

günaydın şekerler 18 eylülde eşimin yanına gidiyorum ama evci iznine cıkarmıcam 14 ekimde cıkarcam evilik yıldönümümüzde :)

Günaydıınn..
Ben pek alışamadım galiba:( Dün bi de aramadı askerim hala neden aramadı acaba diye düşünüyorum inşallah bugün erken arar yoksa aklım onda hiçbi şey yapamıycam bugün:(
Evet 120ler de bitiyor yavaş yavaş.çift hanelere yaklaşıyoruz..

Canlarim tünaydin. Benim askerim aramadi daha. Safak 124...
Pembeli askerin aramistir insallah. Merak ettim dun niye ariyamamis?

Canlarim tünaydin. Benim askerim aramadi daha. Safak 124...
Pembeli askerin aramistir insallah. Merak ettim dun niye ariyamamis?

Aradı canım çok şüküürr. Dün akşam hiçbi şey yapmalarına izin verilmemiş tabi buna telefon görüşmeleri de dahil. Bikaç kere aramayı denedim ama telefonlar çalışmadı dedi. Güvenlik önlemleri falan artırılmış neden dedim bilmiyorum dedi. İnşallah ciddi bi durum yoktur. Allah bütün askerlerimizi korusun. :72:

herkesee slm nasıl gecııyo askerlerınızı beklemeler kızlar..benım zor gecıyo..onceden gunde 3 kez arardı..sımdı yatmadan arayabılıyo tum gun telefon beklıyorm..nesekı bısekılde bı ekrede olsa arıyo..ama yetmıyo ne acaıp duyguymus:40:

herkesee slm nasıl gecııyo askerlerınızı beklemeler kızlar..benım zor gecıyo..onceden gunde 3 kez arardı..sımdı yatmadan arayabılıyo tum gun telefon beklıyorm..nesekı bısekılde bı ekrede olsa arıyo..ama yetmıyo ne acaıp duyguymus:40:

Merhaba canim. Evet asker beklemek zormus. Haber alamayinca insanin morali bozuluyor, endiseleniyor. Ben ilk defa bugun haber alamadim. Merak ettim.

Aradı canım çok şüküürr. Dün akşam hiçbi şey yapmalarına izin verilmemiş tabi buna telefon görüşmeleri de dahil. Bikaç kere aramayı denedim ama telefonlar çalışmadı dedi. Güvenlik önlemleri falan artırılmış neden dedim bilmiyorum dedi. İnşallah ciddi bi durum yoktur. Allah bütün askerlerimizi korusun. :72:

Canim bugun de benim askerim aramadi. Senin askerin nerdeydi? Neden guvenlik icin yapmislar acaba?:26:

Benim de zor geçiyo canım haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah.Çook özledim ve günde 1 kere konuşmak yetmiyo olsun buna da şükür mesela dün aramadı kafayı yiyodum :25:

Bugun askerim aramadi. Usta birligine gittiginden beri ilk keZ aramadi. Aksam arar mi bilmiyorum.

ıyı aksamlar asker yarenlerı nslsnzz canlrım bende az once knstm askerımle mac ızlıolrmıs yrn nobetı vr ole bole gecıo kzlr zmn yaa zorda olsa hasretlık buram buram tütsede gecıo ıstee rabbm yardmcımz olsn eylulude yarıladık:66:

Back
X