341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Fıstıklarr ne zamandır giremıyorum bebişten dolayı,bayaa kaynatmışsınız,ben saymıyorum şafak falan şafak karanlıkk,evi taşıycaktım kocamın yanına ama muhtemelen foçada falan kalcak orada da kıralar 650falanmıs ee taşınma masrafı gıt gel bebek de daha 2,5aylıkk,yattı yanı taşınma işii,çokk da özledım kocamıı uffffffff

merabalar cnlarıııım yaaa bende pek giremiyorum çalıştığım için :((( akşam ewe gelip uyuyorum sadece zatn hiç halim yok askerlik kısalmıcakmış moralm bozuk kasımdada denetimleri warmış bayrama gelemeyeblr :((( ama bişiyler yapcaz araya birilerini sokcaz kesn gelmesi gerek :((((( bende aralıkta gtcem yanına öle karar werdk ordan ewimiz için alışweriş yapcaz :)))))))

merhaba tuğbacım. haklısın yorgun olursun. evde olduğumuz için biz gece oturuyoruz. inşallah bayramda gelir canım. benim askerim izin kullanmıcak. :(

Fıstıklarr ne zamandır giremıyorum bebişten dolayı,bayaa kaynatmışsınız,ben saymıyorum şafak falan şafak karanlıkk,evi taşıycaktım kocamın yanına ama muhtemelen foçada falan kalcak orada da kıralar 650falanmıs ee taşınma masrafı gıt gel bebek de daha 2,5aylıkk,yattı yanı taşınma işii,çokk da özledım kocamıı uffffffff

merhaba canım. tanışmıyoruz ama olsun. karanlık değil canım aydınlık gözüküyor yavaş yavaş. 100 den sonrası kolay geçer. hem plakalar zevkli olucak. 3,5 ay kaldı ha gayret canım. bende özledim...şafağımız 110... :nazar::nazar::72:

selam kızlarr... nasılsınız??? aşkımla konuştum az evvel... nası özledm yaaa:43: şafak atarsa 115:72:

iyi canım sen nasılsın? bende konuştum 20:30 gibi. evet özledik gerçekten. dişimizi sıkıyoruz. seninki izin kullanmış herhalde canım. 6 gün fazla şafağın.

kızlarrrrrrrrrrrr bana şafak 2 :69::69: nasıl mı... cumartesi yanındayım allahın izniyle... çok özledim 2 gün yanyana ne güzel de geçer... :69::69::69: çok heyecanlıyım beni idare edin :1:

Bende pazar günü gidicem sevgilimi görmeye, iletişimsizlikten ikimizinde morali bozuk eminim iyi gelicektir, konuşup dertleşip rahatlıcaz inşallah :72: Şafak 109..

Gözünüz aydın kızlar. benim gibi askerleri çok uzakta, gidemicek olanlarada Allah sabır versin.

Kat kat sabirlar versin allahim sevdiklerinin yanina gidemeyenlere, insallah carsi izinlerinde kameradan da olsa gorursunuz uzun konusursunuz,

Gözünüz aydın kızlar. benim gibi askerleri çok uzakta, gidemicek olanlarada Allah sabır versin.

ben gibi yani dimi tuğçecim hem uzak hem de hiç izin kullanmamış ve kullanmıcak sabırla beklicek biri olarak yapacak bişi yok ben alıştım galiba kızlar biliomusunuz :1: bazen içim yanıo resmen özleminden ama yapacak bişi olmayınca bazende pek takmamaya çalışıorum napiim geçiyo bi şekilde günler sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil. günlerin azaldığını gördükçe umutlanıorum hem. hemde böle özlemek te bi yandan iyi oluyo doğrusu bidaha artık böle özlem çekemicez birbirimize bu son ((allahın izniyle inşşş. )) ne tuhaf hem iyi hem kötü :27::27:

Selam kizlar.. Artik 110lu gunleri de geride biraktik 90lara cok cok az kaldi. Geciyo gunler artik daha hizli. Bitsin hemen insallah..

ben gibi yani dimi tuğçecim hem uzak hem de hiç izin kullanmamış ve kullanmıcak sabırla beklicek biri olarak yapacak bişi yok ben alıştım galiba kızlar biliomusunuz :1: bazen içim yanıo resmen özleminden ama yapacak bişi olmayınca bazende pek takmamaya çalışıorum napiim geçiyo bi şekilde günler sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil. günlerin azaldığını gördükçe umutlanıorum hem. hemde böle özlemek te bi yandan iyi oluyo doğrusu bidaha artık böle özlem çekemicez birbirimize bu son ((allahın izniyle inşşş. )) ne tuhaf hem iyi hem kötü :27::27:
evet eminecim ilk günlerdeki gibi değiliz. kabullendik artık. ilk ay zordu. ama şimdi daha iyi geçiyor sanki. gene özlem var ama ilk günler gibi acı çekmiyoruz. bende çift rakamlara yaklaştıkça umutlanıyorum. ilk günler diyordum ki askerime zaman geççek mi sence? geçicek derdi. ama bana uzak gelirdi çok. ama geçiyor neler neler geçmiyor ki. evet inşallah bu son özlemimiz olur. ilerde evlenince belkide özlemeyi bile özlicez. :89:
Selam kizlar.. Artik 110lu gunleri de geride biraktik 90lara cok cok az kaldi. Geciyo gunlr artik daha hizli. Bitsin hemen insallah..
selam canım. evet 109 dayız bugün. biticek inşallah.
Kurabiyeler, poğaçalar yapıyorum.. Gece otobüse binip 10 saat sonra askerimin yanındayım :87: ÇOK ÖZLEDİM..

eline sağlık canım. pek marifetlisin maşallah. :46: iyi yolculuklar.

evet eminecim ilk günlerdeki gibi değiliz. kabullendik artık. ilk ay zordu. ama şimdi daha iyi geçiyor sanki. gene özlem var ama ilk günler gibi acı çekmiyoruz. bende çift rakamlara yaklaştıkça umutlanıyorum. ilk günler diyordum ki askerime zaman geççek mi sence? geçicek derdi. ama bana uzak gelirdi çok. ama geçiyor neler neler geçmiyor ki. evet inşallah bu son özlemimiz olur. ilerde evlenince belkide özlemeyi bile özlicez. :89:

evet canım inş yanyanayken bile birbirimizi özleriz ama olcak bu doğanın kanunu yarın çarşıya çıkcak msn den konuşcaz çok heycanlıyım :)) gerçi yine normal bi çarşı izni gibi 5 e kadar duramıcak 2 de teslim olcak ama olsun oda yeter napalım grip oldum hasta sümüklü bi şekilde görmemesi lazım beni :37::27:

Son düzenleme:
evet canım inş yanyanayken bile birbirimizi özleriz ama olcak bu doğanın kanunu yarın çarşıya çıkcak msn den konuşcaz çok heycanlıyım :)) gerçi yine normal bi çarşı izni gibi 5 e kadar duramıcak 2 de teslim olcak ama olsun oda yeter napalım grip oldum hasta sümüklü bi şekilde görmemesi lazım beni :37::27:

Geçmiş olsun canım... :2: ee görcek mecbur yarın msnden. ama farketmez sümüklü olduğunu :) hem görse ne olur iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta... Benimkininde yarın çarşı izni var 1 den 4 e kadarmış. internete uğramaya vakti kalmaz. işleri var ama cep telefonunu alcak bıraktığı yerden en azından iki çift kelam ederiz belki. sen neler yaptın canım?

Back
X