341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bencede iyi değil canım bende istemem öyle zaten. hayırlısı canım hakkımızda.
iyi düşünelim iyi olsun bence.
bende ne yapıyım evdeydim bugün gene. yarında işte kısmetse kayınvalideme gidicez annemle. hem oğulcuğuda s eviniyor ben annesine gidince.
hatta diyor git arada annemde kal benim odamda yatarsın diye. aslında dedim iyi fikir senin bi bluzunu da giyer uyurum senin yatağında. :16:

hmmm iyiymiş canım ya kayınpederin fln yokmu ben yapamam işte senin düşündüğünü ama güzel

inşallahhhhhhhhhhhh inşallah hayırlısıyla dönsünler artık da günümüzü alalım bizde sizin düğün nezaman bellimi :)

inşallahhhhhhhhhhhh inşallah hayırlısıyla dönsünler artık da günümüzü alalım bizde :) sizin düğün nezaman bellimi

Biz eylül gibi konuşmuştuk canım kısmetse. temmuz çok sıcak olur izmir havası. eylül iyi gibi. bi de bizim nişan da olcak. sözlendik biz o askere gitmeden 2 hafta önce öyle gitti. nişana fırsat kalmadı. o yüzden çok sıkıştırmak istemiyorum düğünü. siz ne zaman düşünüyorsunuz eminem?

Bi de ben burda 2012 gelinleri kısmına girince panik oluyorum. herkes gün almış çeyizlerini tamamlamışlar yerler tutulmuşş. bizimkine söylüyorum telefonda biz bişey yapamıcaz diyee. o da diyo ben geliyim halledicez hepsini diyor. sanki geç kalmışlık hissi yaşıyorum.

kuzum bizde allahım izin verirse okullar tatil olunca dioruz ya bakalım tamda ramazana denk gelcek ya bilmiyorum hiç ramazanda olsa evlencem :1::1: dediğin 2012 gelinleri bölümüne bende girmek istiorum ama hep konu başlığını okuyup vazcayıyorum daha tarih bile yok die girmiorum bile beklemekten nevrim döndü :27: gelsinler hayırlısıylada herşey bi belli olsun inş..

girebilirsin canım 2012 gelinlerine. gün almayanlarda var ama genelde çeyizlerden bahsediliyor. :51:
bende beklemekten dengesizleştim. bir gün iyiyim bir gün kötüyüm.

eminem uykum geldi çok. yatıyorumm tatlımm. seni görünce kaldım bu saate kadar. :16:
sık sık gel foruma yaz. ben kontrol ediyorum. :54: iyi uykularrr.

bitti canım yaa 3 gün sonra çifte düşüyoruz bugunlerin geleceğini tahmin ediyomuyduk düşünsene

tamm balım iyi uykular allah rahatlık versin bende yatarınm birazdan görüşürüz öptümmm

yaa bazen çok arıyo bazen aramıyo sanırım ben soruyrm evdekilerle konştnmu dye yok aricam şimdi diyo bazen benden önce konuşuyo ama ne derlerse desnler annelerini daha çok özlüyolardır bizimde üzerimze titriyolar çünkü kaybetme korkusu var

ayyy kızlarr çift basamaklar geliyorrrrrrrrrrr oley......... içimi bir sevinç kapladı .... sanki hemen geçecek gibi geliyor bu 90 lar 80 ler....

ben de kısmetsee gideceğim terhis gününe inşallah o gün gelsin acilennn... :69:

buarada bayramda yanına gidecek olan var mı? yada gelecek mi askerleiriniz ?

Allah kavuştursun şimdiden canım. Allah sabır versin. geçiyor canım bi şekilde ilk günler zorlanırsın. bir ay sonra sesini duydukça alışmaya başlarsın canım.

bu gece gidiyor :( perişan haldeyim...ondan daha cok ben takıyorum kafaya..o bu kadar sallmıyor askerliği gördüğüm kadarıyla..bende ise ne uyku ne yemek ..sanırım hergün böyle olacak :// :43:

Back
X