- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın eminecimm...
evdeyim bugün canımm. bi yere çıkmıcam. oturuyorum. yalnızım evde bugün.
sen ne yapıyorsunn?
bilgisayarı ayarlamakla meşgulum canım bidee gelinlik modeli indiriorumbenimkisi gelene kadar ne vara ne yok indiriyimde gelince birlikte seçelim
kolay gelsin canım. bende sex and the city2 filmine bakıyorum bir yandan. :82: seni gördüğüme sevindim.kuaföre gitmicenmi?
![]()
bende tatlım :) canım hiç istemiyo valla nasılsa dışarı çıktığım yok allahtan bıyıklarımı almasamda belli olmuyo kaşlarımı almasamda toplu yinede yoksa duramazdım herlde![]()
ben almassam hemen belli olur bıyıklarım. çünkü tenim açık renk ve kıllarım siyahh.
kaşlarım da dağınık.![]()
otur o zaman sende benimle. 5-6 gibi nescafe saati yaparız senle.:126:
erkek arkadaşımı kene ısırmış doktor 2 gün istirahat vermiş ateşi çıkmış bide nezle gibi olmuş inşallah bişey olmaz çok kötü oldum duyunca![]()
erkek arkadaşımı kene ısırmış doktor 2 gün istirahat vermiş ateşi çıkmış bide nezle gibi olmuş inşallah bişey olmaz çok kötü oldum duyunca![]()
oooo süper olur zaten az önce içecektim vazgeçtim bian demekki senle içecekmişim :) bu arada bende beyaz tenliyim ama saolsun benim tüyler baya ince olunca oyuzden rahatım amaaan bide okadar yakından kim görcek dimi![]()
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inş hemen atlatır bişey olmaz
aaa geçmiş olsun canım. askerin karadenizdemiydi? merak etme orda çok iyi bakarlar. askerlerine bişey olmasını istemezler. benim askerimde acemeliğini amasyada yapmıştı. orda askerleri kene ısırmıştı. ama bişey olmadı kimseye. yanınızdayızz canım.
sağol canım inşallah bişey olmaz korkmuş oda etraftanda kötü şeyler duyunca
eminecim evde süt yoktu. süt siparişimi verdim nescafe için. yanındada kayınvalidemin pastanesinden verdiği bikaç kurabiye yerim. neyseki sende evdesin bugün yalnız kalmıcam.![]()
sorma ya canım fena tatlı istio tuğçe şimdi kurabiye fln deyip canımı çektirme benim hiç yapasım yok:)![]()
evet kızlar malum bebeğim var ancak ondan fırsat bulup da uyuyorum geceleri.....
geçmiş olsun canım bir şey olmaz merak etme kene ısırması hemen hemen her askerin başına geliyor.... merak etme sen...
kızlar bir şey sorucam :
kurban bayramı 9 gün mü tatil?