341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben dökülüyorum 2 gündür yorgan döşek yatıyorum özel günümdeyim çook zor geçiriyorum ağrıdan sancıdan. Gözümü açamadım şimdi biraz yeni yeni ayağa kalkabildim yat yat sıkıldım

durr gitme :)yani niye bakımsız oluyomuşsun canım sen bak kendine onada laf etmesinler toparla kendini

gittim geldim bile canımm. iyi oldu azcık havam değişti. tam mağazadayken sözlüm aradı. ben kızgınım diye aradı herhalde nöbete gidiyorum haberin olsun diyo. hiç konuyu açmadım. zaten 1 dk konuştuk. gece arıcak herhalde.. sen ne yaptın canım?

gittim geldim bile canımm. iyi oldu azcık havam değişti. tam mağazadayken sözlüm aradı. ben kızgınım diye aradı herhalde nöbete gidiyorum haberin olsun diyo. hiç konuyu açmadım. zaten 1 dk konuştuk. gece arıcak herhalde.. sen ne yaptın canım?

İyi yapmışın canım; hava değişikliği iyidir :)) Aman açma konuyu açarsan uzarrrrr da gider...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben dökülüyorum 2 gündür yorgan döşek yatıyorum özel günümdeyim çook zor geçiriyorum ağrıdan sancıdan. Gözümü açamadım şimdi biraz yeni yeni ayağa kalkabildim yat yat sıkıldım

geçmiş olsun canımm. bende öyleyimm. 2 gün kendime gelemem. çok ağır geçer benim de. ama yarın ayaklanırsın yavaş yavaş.

merhaba kızlar nasılsınızben anca düştüm iki basamaklara... eşim bayramda da gelmek istiyor kızını çok özlemiş:emir_bebek:.... ben sizinkiler geldikten sonra da şafak sayacağım bu gidişle :9:

merhaba kızlar nasılsınızben anca düştüm iki basamaklara... eşim bayramda da gelmek istiyor kızını çok özlemiş:emir_bebek:.... ben sizinkiler geldikten sonra da şafak sayacağım bu gidişle :9:

idare ediyoruz canım sağoll. gelsin özlemiştir sizi tabi.
olsun biraz fazla say ama en azından görüyorsun. o sana moral olur. bi nefes almış olursun.
bizim şafağımız daha az olcak ama bize moral olcak bişey yok.

Ben ne yiyorsun diye sormuyorum artık hiç. çünkü bilyorum ki ele avuca sığan bişey yemiyor.

aman boşver canım. kız olmamız daha iyi. ne yapalım bu da ikramiyesi yanında.
bu gece keyiflenmeye ihtiyacım varr.

canım noldu sana neyin var canlamı tartıştın okudum gerçi ama fazla kafana takma herkesin başında olan şeyler sıkma canını boş yere

canım noldu sana neyin var canlamı tartıştın okudum gerçi ama fazla kafana takma herkesin başında olan şeyler sıkma canını boş yere

sabah babası demiş ki ne arıyo ne soruyo. sürekli bunu söylüyo. bende sıkıldım artık.
kavga etmedik te sabah uyanır uyanmaz duymak istemiyorum yani.
sonra aradı akşam konuştuk işte. o konuda fazla konuşmadı. büyütçek bişey yokki bunda dedi. özledim seni bilmemne dedi işte ama içim sıkıldı ağladım telefonda ama takmak istemiyorumm.

sabah babası demiş ki ne arıyo ne soruyo. sürekli bunu söylüyo. bende sıkıldım artık.
sonra aradı akşam konuştuk işte. o konuda fazla konuşmadı. büyütçek bişey yokki bunda dedi. özledim seni bilmemne dedi işte ama içim sıkıldı ağladım telefonda ama takmak istemiyorumm.

tugcecan takma demekle beraber içini dökebilirsin bizde geçen hafta ne kavgalar ettik.ben yanına gidecektim nasıl heyecanlıydım böyle bi görsen.aradı bütün sinirimi bozdu.heralde vucudumda yorgun düştü hasta oldum bende.sonra özür fln diledi işte ben gitmem asla diyordum ama kardeşim arkadaşım falan öyle deme dediler gidicem yarın gece bende ne götüreyim diye soracaktım kurabiye fln yapıcam hemen anında bitirmeleri gerekiyormuş komutan kızıyormuş fln.ama buralardayım bu gece sana ortak çıkıyorum tugcecan:7:

tuğçecim boşver takma bunlar hep olcak anne baba silinip atılmıo biyere kadar da sözleri dinlenio işte naparsın... ben şimdi yatıorum seni merveye emanet ediyorum :)) hazır mervede bugece nöbette yalnız kalmıcan :) yarın kaldığımız yerden devam ederiz alah izin verirse

Son düzenleme:
tugcecan takma demekle beraber içini dökebilirsin bizde geçen hafta ne kavgalar ettik.ben yanına gidecektim nasıl heyecanlıydım böyle bi görsen.aradı bütün sinirimi bozdu.heralde vucudumda yorgun düştü hasta oldum bende.sonra özür fln diledi işte ben gitmem asla diyordum ama kardeşim arkadaşım falan öyle deme dediler gidicem yarın gece bende ne götüreyim diye soracaktım kurabiye fln yapıcam hemen anında bitirmeleri gerekiyormuş komutan kızıyormuş fln.ama buralardayım bu gece sana ortak çıkıyorum tugcecan:7:

sağoll mervecimm. valla işte ortada bi durum da yok aslında. sağdan soldan laflar herzaman olcak sanırım. ayy bazen yeterr askerlik bitsinnn diye son noktaya geliyorum sanki. bugün de o günlerden biriydi.
sende kendini çok üzmüşsün canım. bağışıklığın düşmüş.geçmiş olsunn. yemin töreninden öncede biz böyle kavga etmiştik. ben gitmekten vazgeçer gibi olmuştum. arayıp özür dilemişti. bende gitmiştim ailemle. sizin tartışma neden çıktı canım?

Back
X