Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben dökülüyorum 2 gündür yorgan döşek yatıyorum özel günümdeyim çook zor geçiriyorum ağrıdan sancıdan. Gözümü açamadım şimdi biraz yeni yeni ayağa kalkabildim yat yat sıkıldım
Geçmiş olsun canım...
durr gitme :)yani niye bakımsız oluyomuşsun canım sen bak kendine onada laf etmesinler toparla kendini
gittim geldim bile canımm. iyi oldu azcık havam değişti. tam mağazadayken sözlüm aradı. ben kızgınım diye aradı herhalde nöbete gidiyorum haberin olsun diyo. hiç konuyu açmadım. zaten 1 dk konuştuk. gece arıcak herhalde.. sen ne yaptın canım?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben dökülüyorum 2 gündür yorgan döşek yatıyorum özel günümdeyim çook zor geçiriyorum ağrıdan sancıdan. Gözümü açamadım şimdi biraz yeni yeni ayağa kalkabildim yat yat sıkıldım
İyi yapmışın canım; hava değişikliği iyidir :)) Aman açma konuyu açarsan uzarrrrr da gider...
merhaba kızlar nasılsınızben anca düştüm iki basamaklara... eşim bayramda da gelmek istiyor kızını çok özlemiş.... ben sizinkiler geldikten sonra da şafak sayacağım bu gidişle
![]()
ooofff kızlaaarr televizyonum bozulduu depresyone gitdim resmen![]()
ooofff kızlaaarr televizyonum bozulduu depresyone gitdim resmen![]()
geçmiş olsun canımm. bende öyleyimm. 2 gün kendime gelemem. çok ağır geçer benim de. ama yarın ayaklanırsın yavaş yavaş.
saol canım öyle dediğn gibi yarın biraz daha toparlarım kalkarım herhal... keşke erkek olaydım![]()
aman boşver canım. kız olmamız daha iyi. ne yapalım bu da ikramiyesi yanında.
bu gece keyiflenmeye ihtiyacım varr.
canım noldu sana neyin var canlamı tartıştın okudum gerçi ama fazla kafana takma herkesin başında olan şeyler sıkma canını boş yere
sabah babası demiş ki ne arıyo ne soruyo. sürekli bunu söylüyo. bende sıkıldım artık.
kavga etmedik te sabah uyanır uyanmaz duymak istemiyorum yani.
sonra aradı akşam konuştuk işte. o konuda fazla konuşmadı. büyütçek bişey yokki bunda dedi. özledim seni bilmemne dedi işte ama içim sıkıldı ağladım telefonda ama takmak istemiyorumm.
sabah babası demiş ki ne arıyo ne soruyo. sürekli bunu söylüyo. bende sıkıldım artık.
kavga etmedik te sabah uyanır uyanmaz duymak istemiyorum yani.
sonra aradı akşam konuştuk işte. o konuda fazla konuşmadı. büyütçek bişey yokki bunda dedi. özledim seni bilmemne dedi işte ama içim sıkıldı ağladım telefonda ama takmak istemiyorumm.
tugcecan takma demekle beraber içini dökebilirsin bizde geçen hafta ne kavgalar ettik.ben yanına gidecektim nasıl heyecanlıydım böyle bi görsen.aradı bütün sinirimi bozdu.heralde vucudumda yorgun düştü hasta oldum bende.sonra özür fln diledi işte ben gitmem asla diyordum ama kardeşim arkadaşım falan öyle deme dediler gidicem yarın gece bende ne götüreyim diye soracaktım kurabiye fln yapıcam hemen anında bitirmeleri gerekiyormuş komutan kızıyormuş fln.ama buralardayım bu gece sana ortak çıkıyorum tugcecan![]()