saolcanım benimm :))) şaka takılıyordum ben sana.
evet bi de o var tabi. en rahat neresi olursa oraya gitsin bence. vakit geçsin, düşünmesin hep kaç günüm kaldı diye.
Günaydın arkadaşlar.. Dün akşam konuştuk askerimle lüleburgaz ilçe jandarma komutanlığına düşmüş.. Sıracılık var burda 40 gün sonra diğer askerler gelince biz gidicez galiba tam anlamadım fln dedi bende bilmediğim için bişey diyemedim tabi. Aslıcım bu sıracılık olayı senin dediğin gibi kaydırma mı acaba bilgin var mı?
Pardon gülçin yazacağıma aslı yazmışım kafam pek yerinde değil arkadaşlar kusura bakmayın nolur
Pardon gülçin yazacağıma aslı yazmışım kafam pek yerinde değil arkadaşlar kusura bakmayın nolur
canım benm hiç öenmli değil yüklenme kendine pişman oldum bahsetmeseydim keşke ama sıracılıkla kaydırma aynı şey değil anladığım kadarıyla
İnternetten bir araştırıyım ben canım o zaman gece giremedim bu sabahta dışarda bi görüşmem vardı yeni geldim işyerine internetten bakıyım hemen umarım aynı şey değildir
canım benm hiç öenmli değil yüklenme kendine pişman oldum bahsetmeseydim keşke ama sıracılıkla kaydırma aynı şey değil anladığım kadarıyla
sıracılık devrecilik gibi bişeymiş sanırım kaydırma gibi bişi değil anladığım kadarıyla internetten araştırdım birazcık
zeynebim hayırdır neden kafan dalgın gidişine 5 gün kaldı mutlu olman gerekmez mi
Bilmiyorum tatlım neden böyleyim merkezde kalabilse çok iyi olucaktı gittiği yerde komutan yokmuş devrecilik varmış kırklarelide gidebileceği en kötü yere gitmiş herkes öyle söylüyo askerimde öyle diyo.. bugün içim sıkılıyo havadan mıdır sürekli günleri sayıp sıkıntı mı yaptım bilmiyorum haftasonu olsun istiyorum artıkBirde dün askerimin ailesi gitmiş yanına her hafta sonu gelicez demişler o da önümüzdeki haftasonu gelmeyin arkadaşlarla çarşıya gidicez demiş aslında bunda bişey yok askerdeyken aileye söyleyemeyiz biliyorum bu sefer her hafta gidip benim gitmemi engellicekler bir şekilde dönünce konuşulucaksa konuşucak ama içim öyle demiyo neden zeynep gelicek görüşücez boşuna gelmeyin o yüzden demiyo ( .. Çok mu hassasım anlamadım gitti bugün kendimi
Bilmiyorum tatlım neden böyleyim merkezde kalabilse çok iyi olucaktı gittiği yerde komutan yokmuş devrecilik varmış kırklarelide gidebileceği en kötü yere gitmiş herkes öyle söylüyo askerimde öyle diyo.. bugün içim sıkılıyo havadan mıdır sürekli günleri sayıp sıkıntı mı yaptım bilmiyorum haftasonu olsun istiyorum artıkBirde dün askerimin ailesi gitmiş yanına her hafta sonu gelicez demişler o da önümüzdeki haftasonu gelmeyin arkadaşlarla çarşıya gidicez demiş aslında bunda bişey yok askerdeyken aileye söyleyemeyiz biliyorum bu sefer her hafta gidip benim gitmemi engellicekler bir şekilde dönünce konuşulucaksa konuşucak ama içim öyle demiyo neden zeynep gelicek görüşücez boşuna gelmeyin o yüzden demiyo ( .. Çok mu hassasım anlamadım gitti bugün kendimi
canıım eğer zeynep gelecek dese daha çok rahatsız ederler çocuğun üstüne daha çok giderler bence o yüzden arkadaşlarla
olacağım demiştir. bence bunu seni korumak için yapmıştır kötü düşünme hemen senin gittiğini bilseler kesin kesin engellerler
sıkma canını böyle şeylere hele gelsin askerden o zaman konuşulur bu tarz şeyler sıkma canını kendini bu kadar bunaltma
haklısın canım insan işte bazen böyle kuruntular yapıyo anlamsız yere.. Belki çook özledim günler bitmedi daha gelemedi bi 15 ocak ondandır belki :) herzamanki gibi rahatlattınız içimi iyiki buldumm sizi çok teşekkür ederim :) hadi sizi de daha fazla üzmeyeyeim neşelenelim birazcık sizi soramadım iyisiniz dimi askerleriniz de iyi anladığım kadarıyla :)
Haklısın canım insan işte bazen böyle kuruntular yapıyo anlamsız yere.. Belki çook özledim günler bitmedi daha gelemedi bi 15 ocak ondandır belki :) Herzamanki gibi rahatlattınız içimi iyiki buldumm sizi çok teşekkür ederim :) Hadi sizi de daha fazla üzmeyeyeim neşelenelim birazcık sizi soramadım iyisiniz dimi askerleriniz de iyi anladığım kadarıyla :)
ikinizide mutsuz etmesinler diye söylemiyor canım ailesine hem sana hem askerine hayatı zindan ederler söylerse. seni arıyıp rahatsız ederler. zaten hassas bi dönemdeyiz hepimiz ekstra bi soruna ihtiyacımız yok canım. askerinde onu düşünüyordur. günler yaklaştıkça heyecanlandın sen o yüzden sıkıntı yapıyosun. gönlünü ferah tut bakalım neler olacak sen gidince
benim içimden geçen ne biliyomusun canım askerin gelince al askerini onların elinden onlardan uzak bi hayat sürün senin ailene yakın bi yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?