343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar.. Dün akşam konuştuk askerimle lüleburgaz ilçe jandarma komutanlığına düşmüş.. Sıracılık var burda 40 gün sonra diğer askerler gelince biz gidicez galiba tam anlamadım fln dedi bende bilmediğim için bişey diyemedim tabi. Aslıcım bu sıracılık olayı senin dediğin gibi kaydırma mı acaba bilgin var mı?

Pardon gülçin yazacağıma aslı yazmışım kafam pek yerinde değil arkadaşlar kusura bakmayın nolur

canım sıracılık ne bilmiyorum kaydırma denen şey farklı bir şey lüleburgaz da hangi birlik bilmiyorum kaydırma olan ama her askeri götürmüyolar benm bildiğim kısa dönemleride götürmüyolar içini ferah tut tam olarak öğrenelim bu sıracılık neymiş belki merkeze sırayla gidip orada görev yapacaklardır onun gibi bişeydir bu kaydırma birlik çok farklı bişey

Pardon gülçin yazacağıma aslı yazmışım kafam pek yerinde değil arkadaşlar kusura bakmayın nolur

canım benm hiç öenmli değil yüklenme kendine pişman oldum bahsetmeseydim keşke ama sıracılıkla kaydırma aynı şey değil anladığım kadarıyla

canım benm hiç öenmli değil yüklenme kendine pişman oldum bahsetmeseydim keşke ama sıracılıkla kaydırma aynı şey değil anladığım kadarıyla

İnternetten bir araştırıyım ben canım o zaman gece giremedim bu sabahta dışarda bi görüşmem vardı yeni geldim işyerine internetten bakıyım hemen umarım aynı şey değildir

İnternetten bir araştırıyım ben canım o zaman gece giremedim bu sabahta dışarda bi görüşmem vardı yeni geldim işyerine internetten bakıyım hemen umarım aynı şey değildir

yok canım ben baktım aynı şey değil kalbini ferah tut hem sen 5 gün sonra gideceksin yanına daha kolay öğrenirsin keşke bahsetmeseydim pişman oldum
senin şimdi çok mutlu olman lazım lütfen aklına kötü şyler getirme

sıracılık devrecilik gibi bişeymiş sanırım kaydırma gibi bişi değil anladığım kadarıyla internetten araştırdım birazcık

sıracılık devrecilik gibi bişeymiş sanırım kaydırma gibi bişi değil anladığım kadarıyla internetten araştırdım birazcık

aynen fatma nın söylediği gibi canım devrecilik gibi bişey
ve kaydırma birliklere kısa dönemleri kesinlikle göndermiyolar rahat ol

zeynebim hayırdır neden kafan dalgın gidişine 5 gün kaldı mutlu olman gerekmez mi

Bilmiyorum tatlım neden böyleyim merkezde kalabilse çok iyi olucaktı gittiği yerde komutan yokmuş devrecilik varmış kırklarelide gidebileceği en kötü yere gitmiş herkes öyle söylüyo askerimde öyle diyo.. bugün içim sıkılıyo havadan mıdır sürekli günleri sayıp sıkıntı mı yaptım bilmiyorum haftasonu olsun istiyorum artık Birde dün askerimin ailesi gitmiş yanına her hafta sonu gelicez demişler o da önümüzdeki haftasonu gelmeyin arkadaşlarla çarşıya gidicez demiş aslında bunda bişey yok askerdeyken aileye söyleyemeyiz biliyorum bu sefer her hafta gidip benim gitmemi engellicekler bir şekilde dönünce konuşulucaksa konuşucak ama içim öyle demiyo neden zeynep gelicek görüşücez boşuna gelmeyin o yüzden demiyo ( .. Çok mu hassasım anlamadım gitti bugün kendimi

canıım eğer zeynep gelecek dese daha çok rahatsız ederler çocuğun üstüne daha çok giderler bence o yüzden arkadaşlarla
olacağım demiştir. bence bunu seni korumak için yapmıştır kötü düşünme hemen senin gittiğini bilseler kesin kesin engellerler
sıkma canını böyle şeylere hele gelsin askerden o zaman konuşulur bu tarz şeyler sıkma canını kendini bu kadar bunaltma

ikinizide mutsuz etmesinler diye söylemiyor canım ailesine hem sana hem askerine hayatı zindan ederler söylerse. seni arıyıp rahatsız ederler. zaten hassas bi dönemdeyiz hepimiz ekstra bi soruna ihtiyacımız yok canım. askerinde onu düşünüyordur. günler yaklaştıkça heyecanlandın sen o yüzden sıkıntı yapıyosun. gönlünü ferah tut bakalım neler olacak sen gidince

benim içimden geçen ne biliyomusun canım askerin gelince al askerini onların elinden onlardan uzak bi hayat sürün senin ailene yakın bi yerlerde

Haklısın canım insan işte bazen böyle kuruntular yapıyo anlamsız yere.. Belki çook özledim günler bitmedi daha gelemedi bi 15 ocak ondandır belki :) Herzamanki gibi rahatlattınız içimi iyiki buldumm sizi çok teşekkür ederim :) Hadi sizi de daha fazla üzmeyeyeim neşelenelim birazcık sizi soramadım iyisiniz dimi askerleriniz de iyi anladığım kadarıyla :)

fatmacım saol canım toparlanmaya çalışıyorum ben de
tatlım bence o gidenin yerine onun işi yapması gibi bişeydir.
bizimkilerin de komutan var başında ama akşam olup yatmaya gidince gene uzun dönemlerin saçma davranışlarına maruz kalıyolar, önemli şeyleri çalınıyo. bugün dedi bana da 40 gün sonra gidecek olanlardanmış hep onlar. gittiklerinde rahata ericez diyodu. o konuda herkes üzgün malesef.
bence de zeynep gelecek deseler evci çıkarıp bütün haftasonu yanında kalırlar bence de. telefonla bile arayıp görüşme diyen insanlar bunu hayli hayli yaparlar. önce sen görüştüğünde konuşacaklarını düşün. önemli olan çıktıktan sonraki davranışları olacaktır bence.

datlum yarın sana gelicem öğle saati müsaitmisin :)

slm kızlar nasılsınız uzun süredir uğramıyordum bugün sınavlarımda başlıyor
nasılsınız keyifler nasıl?

askerlermizin hepsi iyi çoook şükür canım benım aslar gibi askerlik yapıyolar burda biz kuruntu yapıyoruz neşeli olalım birazcık:)))
sen şimdi hafta sonuna odaklan bütün olumsuz düşünceleri at kafandan

Tatlımm bende baktım internetten sıracılık kaydırma değilmiş devrecilikmiş üst devreler alt devrelere pek rahat vermiyolar anladığım kadarıyla ama ortama alışır 2-3 gün sonra oturur o zaman bişeyler diye düşünüyorum.. kaydırma değil ya içim rahatladı. Gittiği yerin kötü tarafı revir yok ve telefon kartı satılmıyomuş ben götürücem artık burdan..
Fatmacım eğer geldiğinde askerim de benim elimi tutarsa çekip alıcam onu uzakta bir hayat kurucam ikimize en azından benim ailem ne olursa olsun sonuna kadar destek içim bu yüzden biraz rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…