askerlermizin hepsi iyi çoook şükür canım benım aslar gibi askerlik yapıyolar burda biz kuruntu yapıyoruz neşeli olalım birazcık:)))
sen şimdi hafta sonuna odaklan bütün olumsuz düşünceleri at kafandan
datlum yarın sana gelicem öğle saati müsaitmisin :)
Tatlımm bende baktım internetten sıracılık kaydırma değilmiş devrecilikmiş üst devreler alt devrelere pek rahat vermiyolar anladığım kadarıyla ama ortama alışır 2-3 gün sonra oturur o zaman bişeyler diye düşünüyorum.. kaydırma değil ya içim rahatladı. Gittiği yerin kötü tarafı revir yok ve telefon kartı satılmıyomuş ben götürücem artık burdan..
Fatmacım eğer geldiğinde askerim de benim elimi tutarsa çekip alıcam onu uzakta bir hayat kurucam ikimize en azından benim ailem ne olursa olsun sonuna kadar destek içim bu yüzden biraz rahat..
Gel teskere şarkısı var ya onu gel 15ocak diye söylüyorum kaç gündür :)) askerlerin iyi olmasına çok sevindim maşallah aslanlar gibi koruyo hepsi bizi.. Biz kuruntu yapıyoruz haklısın cumartesi kafam dağılsın diye alışverişe gittim buarada kızlar çok indirim başlamış mangodan kot aldım 25tlye bide battaniye gibi kalın panço aldım kendime oda 170tl den 60'a inmiş ohh dedim süper eksikleri tamamlamak için tam zamanı.. Alışveriş merkezinde elele dolaşan çiftleri görünce (hava kötü olduğunda sevgilimle hep orda sinemaya fln giderdik) bi kötü oldum anlatamam ASKERLER GELENE KADAR HALKA AÇIK YERLERDE EL ELE TUTUŞMAK YASAKLANSIN diye bağırasım geldi :)
fatmacım saol canım toparlanmaya çalışıyorum ben de
tatlım bence o gidenin yerine onun işi yapması gibi bişeydir.
bizimkilerin de komutan var başında ama akşam olup yatmaya gidince gene uzun dönemlerin saçma davranışlarına maruz kalıyolar, önemli şeyleri çalınıyo. bugün dedi bana da 40 gün sonra gidecek olanlardanmış hep onlar. gittiklerinde rahata ericez diyodu. o konuda herkes üzgün malesef.
bence de zeynep gelecek deseler evci çıkarıp bütün haftasonu yanında kalırlar bence de. telefonla bile arayıp görüşme diyen insanlar bunu hayli hayli yaparlar. önce sen görüştüğünde konuşacaklarını düşün. önemli olan çıktıktan sonraki davranışları olacaktır bence.
devrecilik konusunda bende birşey söylemek istiyorum o yemin töreninin olduğu günü bana zehir eden olaydır. O zamana kadar eşim hep iyiyim iyiyim derdi. Gittik yemin törenine evci çıkardık akşama kadar geliboluda gezdik ve anlattı bana. Bize çok yükleniyorlar dedi. Adam ki konuşmasını bile bilmeyen ,2 kelimeyi biraraya getirip cümle kuramayan bize sayıp sövüyor dedi. Yatakların üzerinde eşya bırakmak yasaktır diye bizimkini çöpe atıyorlar devrelerininkini saklıyorlar dedi. Arkadaşının havlusunu çöpe atmışlar. Akşam oldu teslim edecektik eşimi hiç gitmek istemiyorum dedi. Yine başlayacak işkence verecekler koğuşa suyu temizleyin bakalım diyecekler dedi. Benim eşim inşaat mühendisi ama hiç bir zaman iş yapmaktan gocunmayan biridir. Yeri gelir amelelerle birlikte çalışır, yardım eder onlara fakat o usta askerlerin sözleri tavırları ona askerliği çekilmez hale getirmiş. O gün onu kışlanın kapısında bırakmak çok zordu. Sanki eterimi lime lime ettiler kalbimi dağladılar. Çok zaman hep telefondaydı kulağım ki bir süre arayamadı meraktan öldüm. Bir şey mi oldu biri bir şey mi dedi diye. Ama şubatı bekliyorum. Şubatta o usta askerlerin acemileri gelecekmiş. Acemiler gelince bizi bırakıp onlara saracaklar dedi. Ha en çok içime dokunanda kantinde çay bile vermemeleri oldu. Kısa dönemler gidince çay bitti diyorlarmış kendi devreleri geldiğinde önlerine seriyorlarmış. Neyse artık bunları düşünmekte istemiyorum. Düşününce canım çok yanıyor...
gel teskere şarkısı var ya onu gel 15ocak diye söylüyorum kaç gündür :)) askerlerin iyi olmasına çok sevindim maşallah aslanlar gibi koruyo hepsi bizi.. Biz kuruntu yapıyoruz haklısın cumartesi kafam dağılsın diye alışverişe gittim buarada kızlar çok indirim başlamış mangodan kot aldım 25tlye bide battaniye gibi kalın panço aldım kendime oda 170tl den 60'a inmiş ohh dedim süper eksikleri tamamlamak için tam zamanı.. Alışveriş merkezinde elele dolaşan çiftleri görünce (hava kötü olduğunda sevgilimle hep orda sinemaya fln giderdik) bi kötü oldum anlatamam askerler gelene kadar halka açık yerlerde el ele tutuşmak yasaklansın diye bağırasım geldi :)
kıyamam canım yaa çok kötü insanlar var işte böyle neler neler geçiyo içimden şu an o insanlara karşı anlatamam
şimdi yazsam burda beni siteden atarlar o derese sinirlendim allaha havale edelim canım bu tarz insanları
kendileride çok çekmişlerdir ve o yüzden çektiriyolardır kötü niyetli kişiler bunlar allah askerlerimizin yardımcısı olsun bitecek bugünler
amiiin canım eşim diyorki askerlik zor değil zorlaştıran yine askerin kendisi
ama ne dualar ediyorum eşimede dedim inşallah Rabbim onları senin karşına tek tek amele olarak çıkarır diye...
yani insanlıkmı bu sen alışmışsın oralara biliyorsun sonuçta ne var ölürmüsün yeni gelene yardımcı olsun insanlık yok bunların içinde hasetten geberiyorlar bizimkiler daha az askerlik yapıyor diye sanki kanunu kendileri çıkardı sanki bizimkiler torpillide kendilerine yediremiyorlar!!!
böyle zihniyetler çok var canım allahım sabrını versin kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyo elbet çıkar biryerden acısı
devrecilik konusunda bende birşey söylemek istiyorum o yemin töreninin olduğu günü bana zehir eden olaydır. O zamana kadar eşim hep iyiyim iyiyim derdi. Gittik yemin törenine evci çıkardık akşama kadar geliboluda gezdik ve anlattı bana. Bize çok yükleniyorlar dedi. Adam ki konuşmasını bile bilmeyen ,2 kelimeyi biraraya getirip cümle kuramayan bize sayıp sövüyor dedi. Yatakların üzerinde eşya bırakmak yasaktır diye bizimkini çöpe atıyorlar devrelerininkini saklıyorlar dedi. Arkadaşının havlusunu çöpe atmışlar. Akşam oldu teslim edecektik eşimi hiç gitmek istemiyorum dedi. Yine başlayacak işkence verecekler koğuşa suyu temizleyin bakalım diyecekler dedi. Benim eşim inşaat mühendisi ama hiç bir zaman iş yapmaktan gocunmayan biridir. Yeri gelir amelelerle birlikte çalışır, yardım eder onlara fakat o usta askerlerin sözleri tavırları ona askerliği çekilmez hale getirmiş. O gün onu kışlanın kapısında bırakmak çok zordu. Sanki eterimi lime lime ettiler kalbimi dağladılar. Çok zaman hep telefondaydı kulağım ki bir süre arayamadı meraktan öldüm. Bir şey mi oldu biri bir şey mi dedi diye. Ama şubatı bekliyorum. Şubatta o usta askerlerin acemileri gelecekmiş. Acemiler gelince bizi bırakıp onlara saracaklar dedi. Ha en çok içime dokunanda kantinde çay bile vermemeleri oldu. Kısa dönemler gidince çay bitti diyorlarmış kendi devreleri geldiğinde önlerine seriyorlarmış. Neyse artık bunları düşünmekte istemiyorum. Düşününce canım çok yanıyor...
kıyamam canım yaa çok kötü insanlar var işte böyle neler neler geçiyo içimden şu an o insanlara karşı anlatamam
şimdi yazsam burda beni siteden atarlar o derese sinirlendim allaha havale edelim canım bu tarz insanları
kendileride çok çekmişlerdir ve o yüzden çektiriyolardır kötü niyetli kişiler bunlar allah askerlerimizin yardımcısı olsun bitecek bugünler
Askerim aradı şimdi senin anlattıklarının aynısını söyledi. Gece 3te üst devreler koğuşa su bastırtmışlar uyandırıp yerleri sildirtmişler. Herşeyimi yanımda taşıyorum alıyolar ne görürlerse bide sürekli sayıp sövüyolar dedi. Sabah çay almaya gitmiş kantine hadi yürü yürü ne çayı hanımevlatları demişler.. Şimdi de bütün binayı paspaslama görevi vermişler.. Görev neyse yapılacak yapar da biliyorum ona lafım yok ama böyle psikopatça sırf işkence olsun diye yaptırmalarına inanamıyorum içim acıdı yaa kıyamam hepsi bunların ciddi hasta bu yapılan nedir ya? 40 gün sonra şubatta alt devre gelicek o zaman onlarala uğraşıp bizi rahat bırakırlar çekicez artık dedi..
Askerim aradı şimdi senin anlattıklarının aynısını söyledi. Gece 3te üst devreler koğuşa su bastırtmışlar uyandırıp yerleri sildirtmişler. Herşeyimi yanımda taşıyorum alıyolar ne görürlerse bide sürekli sayıp sövüyolar dedi. Sabah çay almaya gitmiş kantine hadi yürü yürü ne çayı hanımevlatları demişler.. Şimdi de bütün binayı paspaslama görevi vermişler.. Görev neyse yapılacak yapar da biliyorum ona lafım yok ama böyle psikopatça sırf işkence olsun diye yaptırmalarına inanamıyorum içim acıdı yaa kıyamam hepsi bunların ciddi hasta bu yapılan nedir ya? 40 gün sonra şubatta alt devre gelicek o zaman onlarala uğraşıp bizi rahat bırakırlar çekicez artık dedi..
yaa adamlar çekemiyorlar bizimkilerin 5 ay yapacak olmasını
o zaman 40 gün sayıyoruz beraber zeynebim
aynı şeyler hemen hemen Rabbim askerininde yardımcısı olsun. İnşaat başlayacakmış benim eşimi o bölüme aldılar. Oradaki komutanı çok iyiymiş. Askerlik bitene kadar sürer buradayım dedi . Çok şükür biraz rahatladı.
Aynen öyle tatlım ben 2011İN başından beri burdayım üstüne bide siz gidiceksiniz 1,5 ay sonra biz dönücez ne ballısınız var mı böyle adalet diyolarmış.. Kanunu bizimkiler çıkardı sanki ya bu ne hırs bu ne fesatlıktır asker ocağı orası birbirlerine destek olsalar çok daha kolay geçicek hepsi.. Önce bi 15 ocağı getirelim fatmacm sonra 40 güne başlarız artık sürekli sayıcaz anlaşıldı :))
Amin allah hepsinin yardımcısı olsun..senin için çok sevindim en azından onlardan uzak olmuş olucak.. Darısı benim askerimin başına inş ona da böyle bi görev verirlerde biraz rahatlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?