onlar yatarken bizimkiler okuodu ama zeynebim üni bitircez diye göbekleri çatladı :),
toplamda 127 saycaz işte böle böle :)
Allahımmmm sana şükürler olsunn askerim aradı şimdi komutan yollamışlar oraya.. Komutan gelmiş bugün burada çok olaylar oluyomuş artık haftaiçi burdayım 5e kadar demiş benimkinide yanına yazıcı olarak almış en azından akşama kadar rahatım dedi.. Birde dün gece uyuyodum tetikte yatıyorum burda ne olur ne olmaz diye bir el yastığımın altına uzandı içliğimi yastığımın altına koyuyorum bişey olmasın diye bi gözümü açtım üst devreden biri içliğimi almaya çalışıyo ben uyanınca korktu fırladı gitti dedi bende normalde neler sayardım ama sakinleşsin diye olur hayatım türlü türlü insan var sen sıkma canını biticek nasıl olsa bugünler sen kendine dikkat et yeter fln dedim.. Ama yazıcı oldu yaa en azından gündüzleri rahat içim rahatladı ohh bee :)
Allahımmmm sana şükürler olsunn askerim aradı şimdi komutan yollamışlar oraya.. Komutan gelmiş bugün burada çok olaylar oluyomuş artık haftaiçi burdayım 5e kadar demiş benimkinide yanına yazıcı olarak almış en azından akşama kadar rahatım dedi.. Birde dün gece uyuyodum tetikte yatıyorum burda ne olur ne olmaz diye bir el yastığımın altına uzandı içliğimi yastığımın altına koyuyorum bişey olmasın diye bi gözümü açtım üst devreden biri içliğimi almaya çalışıyo ben uyanınca korktu fırladı gitti dedi bende normalde neler sayardım ama sakinleşsin diye olur hayatım türlü türlü insan var sen sıkma canını biticek nasıl olsa bugünler sen kendine dikkat et yeter fln dedim.. Ama yazıcı oldu yaa en azından gündüzleri rahat içim rahatladı ohh bee :)
benimki de yazıcı olcak büyük ihtimal. yazıcılar bütün gün komutanları görüyo. izin falan alcakları zaman iyi anındaysa git diyolarmış hemen. para çekmeye çıkabilir miyim, nişanlım geldi yanına gidebilir miyim dediklerinde 3-4 saate burda ol diyormuş.saolsun :)
ama kesinlikle sözlüm,nişanlım diye söyle demişler. kız arkadaşım dersen izin vermezlermiş.
Evet tatlım ordakilere nişanlım demiş zaten gelirken sana aldığım yüzüğü tak sende yüzük görsünler aslında istanbulda da taksan iyi olur barıştık artık dedi bişey demedim sen bi gel de hakedersen takarım tekrar o yüzüğü dicektim sus zeynep askerde çocuk yüzyüze gelince söylersin dedim kendi kendime :)) Pazar günü için 9dan 16.30a kadar izin vermişler tatlım.. Benim gidiş otobüsüm 7de en geç 9.30da yanında olurum dönüşümü 16ya aldırttı seni bindirip öyle dönerim tek başına durma otogarda dedi..
yuh be içlik mi çalışıyolar hemde yastığın altından
allah korusun bizimkiler daha öyle bişeyle karşılaşmadı inş sonrada karşılaşmaz
off çok heyecanlandım bende gitmek istiyorum artık
Evet tatlım ordakilere nişanlım demiş zaten gelirken sana aldığım yüzüğü tak sende yüzük görsünler aslında istanbulda da taksan iyi olur barıştık artık dedi bişey demedim sen bi gel de hakedersen takarım tekrar o yüzüğü dicektim sus zeynep askerde çocuk yüzyüze gelince söylersin dedim kendi kendime :)) Pazar günü için 9dan 16.30a kadar izin vermişler tatlım.. Benim gidiş otobüsüm 7de en geç 9.30da yanında olurum dönüşümü 16ya aldırttı seni bindirip öyle dönerim tek başına durma otogarda dedi..
Walla öyle tatlım canı sıkılmasın diye geçiştirdim ama çok şaşırdım birde cesarete bak boşken flnda yapmıyolar uyurken geziyolarmış odada.. Kirli poşete koydukları iç çamaşırları bile alıyolarmış yıkayıp giyiyolarmış bunlar nasıl insanlar hatta insan mı ben anlayamadım
hep takmanı bilemem de gittiğinde görüntü olsun takman mantıklı olabilir. gerçi çarşıya çıkıyor sonuçta kim ne karışır ama sonra daha rahat olur.
ayy çok heyecanlıı :))
Walla öyle tatlım canı sıkılmasın diye geçiştirdim ama çok şaşırdım birde cesarete bak boşken flnda yapmıyolar uyurken geziyolarmış odada.. Kirli poşete koydukları iç çamaşırları bile alıyolarmış yıkayıp giyiyolarmış bunlar nasıl insanlar hatta insan mı ben anlayamadım
Sen ocak sonunda mı gidicektin fatmacm ben mi yanlış hatırlıyorum?
İlk önce kapıda kimliğimi verip içeri giricekmişim komutan beni görüp öyle yollıcakmış dışarı.. Herhalde cidden yakını mı geldi yoksa keyif için mi çıkıyo onu anlamak istiyolar çünkü orda çarşı izni 2 haftada 1miş bu hafta izni yok yani tatlım o yüzden tak dedi yoksa dediğin gibi çarşıda kim görücek parmağımdaki yüzüğü.. Off sorma tatlım çok heyecanlıyım bende geçen pazartesi yazdıklarımı okudum size bak 1 hafta geçmiş şurda sadece 6 gün var, hadi cumartesiyi sayma zeynep bütün gün kuaförde olucaksın ertesi günün heyecanı olucak o yüzden kaldı 5 gün hadi bugünü de sayma zeynep öğleden sonra oldu bile geçer zaman diyorum kaldı 4 gün.. Böyle böyle sakinleştiriyorum kendimi :)) Anneme de kızlarla olucam dedim ama sabah 6da evden çıkmam lazım otogara yetişebilmek için sabahın 6sında kızlarla napcaksın derse ne dicem bilmiyorum
İlk önce kapıda kimliğimi verip içeri giricekmişim komutan beni görüp öyle yollıcakmış dışarı.. Herhalde cidden yakını mı geldi yoksa keyif için mi çıkıyo onu anlamak istiyolar çünkü orda çarşı izni 2 haftada 1miş bu hafta izni yok yani tatlım o yüzden tak dedi yoksa dediğin gibi çarşıda kim görücek parmağımdaki yüzüğü.. Off sorma tatlım çok heyecanlıyım bende geçen pazartesi yazdıklarımı okudum size bak 1 hafta geçmiş şurda sadece 6 gün var, hadi cumartesiyi sayma zeynep bütün gün kuaförde olucaksın ertesi günün heyecanı olucak o yüzden kaldı 5 gün hadi bugünü de sayma zeynep öğleden sonra oldu bile geçer zaman diyorum kaldı 4 gün.. Böyle böyle sakinleştiriyorum kendimi :)) Anneme de kızlarla olucam dedim ama sabah 6da evden çıkmam lazım otogara yetişebilmek için sabahın 6sında kızlarla napcaksın derse ne dicem bilmiyorum
evt canım ocak sonu istiyorum yada en kötü şubat başı bakalım
şimdi konuştum askerimle biz daha uzun dönemlerle yatmaya başlamadık o yüzden bişeyimiz çalınmadı diyor. 341. dönemler gidince bizimkilerde uzunlarla yatmaya başlıcakmış
kartepeye gidicektik ya erken çıkman lazım tatlım ance gideriz
bu arada kuzenim dün askere gitti uzun dönem 15 ay nişanlısı ile konuştum şimdi çok kötüymüş bizim ilk zamanlarımız gibi
O zaman ocak sonunuda saymaya başlarız tatlım yeriz bitiririz günleri merak etme çok bunaldıkça yakınız nasıl olsa kaçıp kaçıp gel bana :)
Aa doğru trafiğe kalmadan yola çıkmamız lazım birde kahvaltı fln yaparız müsait bi yerde yollar kötüdür yavaş gitmemiz lazım evet evet anca olur 6da çıkmamız lazımNişanlısıda gelsin tatlım aramıza sen rahat ediceksen tabi rahatlar belki biraz..
ay evet askerimin çarşıları netleşsin o zaman benimde gidişim netleşcek beraber sayarız :) yarın bi açılışı yapıp geliyim sonra görüşürüz bol bol fatihe yemeğe gideriz beraber :)
söyledim ona bizim bi forumumuz var dedim sende sizinkini bul (91*4 gitti benim kuzen ) orda konuş dedim ben rahat ederimde onun morali bozulur çünkü onların şafak çok karanlık bizimki gibi diil bizi görünce üzülür kk da 91*4 tertip yarenleri vardır mutlaka
Buarada yazmayı unutmuşum canım inşallah senin askerin uzun dönemlerle problem yaşamaz genelde devrecilik olan yerlerde oluyomuş mesela kırklarelide 40 karakolun içinde sadece lüleburgazda bu durum varmış o da benimkini buldu o yüzden için rahat olsun..
haklısın canım biz 128 diyoruz da yeri geliyo moralimiz sinirlerimiz bozuluyo hassaslaşıyoruz onlar 460tan başlıyo sanırım çok zor allah sabır versin benim kırklarelide olan kuzen uzun dönem işte dün konuştuk şafak atarsa 195 dedi 6,5 ay var daha bizimkiler döndükten 1.5 ay sonra geliyo.. Nişanlısıda bulsun yarenlerini dediğin gibi zaman geçer içini döker biz nasıl içimiz sıkıldığında yada bişey olduğunda hemen anlatıyoruz rahatlıyoruz onun içinde öyle olacaktır mutlaka..
ayy size bişi anlatıyım da gülün geçen akşam kayınvalidemle askerimin teyzesine gittik kuzenleri filan vardı sordular kaç gün kaldı diye kayınvalidem demez mi 4 ay 23 gün benim gözlerim pörtledi yok anne ne 23ü 4 ay 9 gün kaldı filan dedim ama o halimi görseniz :):) meğer kadın mayıs sonunu alıyomuş :) dünde yine başka biri sordu bu seferde 4 ay 9 gün dedi kadın ben hemen atladım 4 ay 8 gün diye :) 1 güne bile tahammülüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?