hahaha çok güldüm yaaaa cidden 1 güne bile tahammülü olmuyo insanın benim durumu sizden başkası bilmediği için kimse sormuyo ben sizinle veya kendi kendime sayıyorum mesela şuan kalan süre 129 gün 50 dk dimi fatmacımm
yavrum benimki 127 diye sayıyorum sen niye 2 gün fazla söylüyosun :S korkmaya başladım
YedekSubay.tk : 345. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
yavrum benimki 127 diye sayıyorum sen niye 2 gün fazla söylüyosun :S korkmaya başladım
343. K
ben de 129 sayıyorum. kendim oturup tek tek saymıştım. bizimkilere yol izni 1 gün verilecek. zorunlu 1 gün fazla izin de verdiler. ama onu sayarlar mı bilmiyorum.
ama tahmini 16sıyla 18i arası terhis olcaklar.(16sı türkiyenin en uzak noktasındakiler için) bide bu sene şubat 29 çekiyo. normalde aralık grubu 157 yaparken bizimkiler 158 yapçaklar.
terhis sabah oluyomuş ona çok sevindim :)
hangi tarihte terhis olacağını askeriyede söylüyolarmış. o güne kadar gene net olmaz dediler.
anam ben şubatı hiç katmamıştım ne şansızmış bizimkiler ben 17 mayıs diye sayıyorum izmirya heralde 1 gün verirler yol iznini neyse ben 127 sayıcam moralim bozulmasın 2 gün arttırıp :):)
hah sen bilirsin. ben söyledim,günah benden gitti :)))
dün kocamla konuştuğumda söyledi
ben 17 mayıs sabahı çıkacağım dedi
aslında 18 mayıs mış 1 gün yol izni vermişler 17 mayısta yanındayım aşkım dedi ayyy nasıl mutlu oldum nasıl
19 mayıs doğum günüm çünkü
sabahtan beri doğum günüm bana geldiğin gündür şarkısını söylüyorum
eşim çıkacağı gün bende yanına gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
birlikte tatil yapar döneriz diyoruz Allah izin verirse
Canım benim askerimde şafak sayar saatlerden var aşkım şafak atarsa 128 dimi dedim saatine baktı 129 yazıyo saatte evet aşkım dedi benimde kafam karıştı şimdi
ay hadi maşallah demekki izmirdekilere 17 mayıs :)
benimki balıkesir 17 mayıs
izmirde büyük ihtimal 17 mayıs tır canım ben 127 sayıyorum 16 mayıs günü şafak 1 oluyor
ondan sonra şafak doğan güneş dicem
hiç kafamı karıştırmıyorum başka hesaplarla
yuppi tubişte benim gibi sayıyor :) yaşasın 127 kardeşliği :):):)
Amaaan kızlar mayıs bi gelsinde o zaman 1 gün eksik 1 gün fazla farketmez gerçi ben daha ocak 15i getiremedim ne mayısı:) Tuğba için 17 mayıs olsun kesin yeter doğum gününde sevdiceğiyle olsun yeter ki :)
evet şafak 120lerde hergün sayarsak bitmez o zaten. her yerde farklılık olabilir. ben kesin haber almayı beklicem. sonra düşerse mutlu olurum zaten :)
kız şunun şurasında 15 ocağa ne kaldı :):):) çoğu gitti azı kaldı :):)
Fatmacm ya şu günler bana mı geçmiyo anlamadım o kadar zamandır sayıyorum çoktan gelmiş olması lazımdı hala 6 gün var anlamadım gitti bu işi ben ekleniyo mu çaktırmadan noluyo15 ocaktan sonra ocak sonunu sayıcam sana daha :) tabi başka gidicek olan varsa onları da sayarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?