343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yavrum benimki 127 diye sayıyorum sen niye 2 gün fazla söylüyosun :S korkmaya başladım

http://www.yedeksubay.tk/

Son düzenleme:
yavrum benimki 127 diye sayıyorum sen niye 2 gün fazla söylüyosun :S korkmaya başladım

YedekSubay.tk : 345. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

343. K

ben de 129 sayıyorum. kendim oturup tek tek saymıştım. bizimkilere yol izni 1 gün verilecek. zorunlu 1 gün fazla izin de verdiler. ama onu sayarlar mı bilmiyorum.
ama tahmini 16sıyla 18i arası terhis olcaklar.(16sı türkiyenin en uzak noktasındakiler için) bide bu sene şubat 29 çekiyo. normalde aralık grubu 157 yaparken bizimkiler 158 yapçaklar.
terhis sabah oluyomuş ona çok sevindim :)

anam ben şubatı hiç katmamıştım ne şansızmış bizimkiler ben 17 mayıs diye sayıyorum izmirya heralde 1 gün verirler yol iznini neyse ben 127 sayıcam moralim bozulmasın 2 gün arttırıp :):)

anam ben şubatı hiç katmamıştım ne şansızmış bizimkiler ben 17 mayıs diye sayıyorum izmirya heralde 1 gün verirler yol iznini neyse ben 127 sayıcam moralim bozulmasın 2 gün arttırıp :):)

hah sen bilirsin. ben söyledim,günah benden gitti :)))

dün kocamla konuştuğumda söyledi
ben 17 mayıs sabahı çıkacağım dedi
aslında 18 mayıs mış 1 gün yol izni vermişler 17 mayısta yanındayım aşkım dedi ayyy nasıl mutlu oldum nasıl
19 mayıs doğum günüm çünkü
sabahtan beri doğum günüm bana geldiğin gündür şarkısını söylüyorum
eşim çıkacağı gün bende yanına gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
birlikte tatil yapar döneriz diyoruz Allah izin verirse

ay hadi maşallah demekki izmirdekilere 17 mayıs :)

Canım benim askerimde şafak sayar saatlerden var aşkım şafak atarsa 128 dimi dedim saatine baktı 129 yazıyo saatte evet aşkım dedi benimde kafam karıştı şimdi

akşam bende sorayım aşkıma ne yazıyor. bizdede var o saatten bakalım kaç dicek neyse kafamızı karıştırmayalım kızlar :) 120 küsür diyelim olsun bitsin

ay hadi maşallah demekki izmirdekilere 17 mayıs :)

benimki balıkesir 17 mayıs
izmirde büyük ihtimal 17 mayıs tır canım ben 127 sayıyorum 16 mayıs günü şafak 1 oluyor
ondan sonra şafak doğan güneş dicem
hiç kafamı karıştırmıyorum başka hesaplarla

Amaaan kızlar mayıs bi gelsinde o zaman 1 gün eksik 1 gün fazla farketmez gerçi ben daha ocak 15i getiremedim ne mayısı:) Tuğba için 17 mayıs olsun kesin yeter doğum gününde sevdiceğiyle olsun yeter ki :)

yuppi tubişte benim gibi sayıyor :) yaşasın 127 kardeşliği :):):)

evet şafak 120lerde hergün sayarsak bitmez o zaten. her yerde farklılık olabilir. ben kesin haber almayı beklicem. sonra düşerse mutlu olurum zaten :)

yuppi tubişte benim gibi sayıyor :) yaşasın 127 kardeşliği :):):)

bende 127 sayıyorum fazla olan günleri sonra -1 -2 diye sayacağım siz burda 127 derken ben 129 falan diyemem bunalıma girerim:)))
izin kullandı bizimki de 2 gün ben -2 diyeceğim sonunda napayım:)))

Amaaan kızlar mayıs bi gelsinde o zaman 1 gün eksik 1 gün fazla farketmez gerçi ben daha ocak 15i getiremedim ne mayısı:) Tuğba için 17 mayıs olsun kesin yeter doğum gününde sevdiceğiyle olsun yeter ki :)

kız şunun şurasında 15 ocağa ne kaldı :):):) çoğu gitti azı kaldı :):)

evet şafak 120lerde hergün sayarsak bitmez o zaten. her yerde farklılık olabilir. ben kesin haber almayı beklicem. sonra düşerse mutlu olurum zaten :)

kızlar askerim geçen gün diyorki askerlik kısalacakmış doğru mu diyor :) bende yok öyle bişi dedim.
her askerlik yapana bu dedikodu yapılıyo heralde kışlaların baş konusu bu olsa gerek

kız şunun şurasında 15 ocağa ne kaldı :):):) çoğu gitti azı kaldı :):)

Fatmacm ya şu günler bana mı geçmiyo anlamadım o kadar zamandır sayıyorum çoktan gelmiş olması lazımdı hala 6 gün var anlamadım gitti bu işi ben ekleniyo mu çaktırmadan noluyo 15 ocaktan sonra ocak sonunu sayıcam sana daha :) tabi başka gidicek olan varsa onları da sayarız :)

6 gün deme kız bugün bitti sonra cumartesiyi sayma daha yemek yapıcan oo zaman geçicek hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…