kızlar askerim geçen gün diyorki askerlik kısalacakmış doğru mu diyor :) bende yok öyle bişi dedim.
her askerlik yapana bu dedikodu yapılıyo heralde kışlaların baş konusu bu olsa gerek
6 gün deme kız bugün bitti sonra cumartesiyi sayma daha yemek yapıcan oo zaman geçicek hemen :)
Sen ne güzel erken çıkıyosun işten benim daha çıkmama 3 saat var ya benide alsanıza orayaa.. Yoluna yoldaş olurum hem
oyy keşke ya beraber çalışırdık
bu arada ben çıkıyorum görüşürüz öptüm canımcım
ama varya eve gidince daha zor oluyo bana yalnız yalnız evde bir başıma işyeri avutuyor beni
cok sevindim canim :) benimki isallah haftaya ilk carsisina cikcak.
ben iyi ki cikmamisim,hastalanmaya basladim.
saatlerdir evde ne kadar ilac varsa hepsini yuttum isallah hemen atlatirim.
kartepeye gidicektik ya erken çıkman lazım tatlım ance gideriz
bu arada kuzenim dün askere gitti uzun dönem 15 ay nişanlısı ile konuştum şimdi çok kötüymüş bizim ilk zamanlarımız gibi
şubatta gitmiyor muydu uzun dönem yoksa şubattakiler ayrı mı ? :/
günaydınnnn bende geldimmmmm şafağımız 126
günaydınn gündüz nöbetçileri gelmiş ben geç kalmışım bugün:))
akşamları aklım hep facede oluyo ordaki akşam muhabbeti bek güzel oluyo ama katılamıyorum
ya benimde öyle orda başka bi muhabbet dönüyor bizim dışımızda
ewet canım 126 çok şükür 20 leride ham yapıcaz sıra gelecek 10 lara kızlar farkediyrsanız ilk günlerdeki gibi yanmıyo canımız alıştık biraz biraz
eevt kuzu ya ilk zamanlar hemen damara bağlıyoduk şimdi gülerek başlıyoruz güne :)
dün gece kayınvalidemde kaldım yani aşkımla evlenince yaşayacağımız evde kaldım. biraz buruk oldu benim için
biz gündüzleride bayağı ilerlettik sohbeti çok iyi arkadaşlıklar kurduk ama onların bide akşam tayfası var muhabbetler süper çok güzel vakit geçiyo yazışırken eve internet bile alabilirim yani
oyy ben ders çalışıyorum akşamları o yüzden eve internet bağlatmam demek benim sonum demek bu sene sınavdan ii puan almam lazım
oyy ben ders çalışıyorum akşamları o yüzden eve internet bağlatmam demek benim sonum demek bu sene sınavdan ii puan almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?