zaten bende çoktan bağlatmıştımda ders çalışacağım için bağlatmadım
canım benim ya kıyamam
kayınvaliden sizinle mi kalacak evlendikten sonra
fatma yanlış hatırlamıyosam kpss çalışıyodu tuğbacım sende mi aöf okuyodun karıştırıyo muyum(
evet tatlım tebrik ederim doğru hatırlıyorsun kpss çalışıyorum
bende çok uğraştım zamanında olmadı bıraktım muhasebede ilerlemeye karar verdim:)))
fatma yanlış hatırlamıyosam kpss çalışıyodu tuğbacım sende mi aöf okuyodun karıştırıyo muyum(
yani şöyle bişi var kısmen bizimle kalacak yazları memlekete gidiyor 6 ay kadar kışında geldiğinde 3 ay bizde 3 ay da nişanlımın abisinde kalacak. o şimdilik geçici olarak bizim evimizde oturuyor yani düğünümüz olana kadar orada
ya düğünüm olmasa kursa gidicektim ama bu sene evde çalışıyorum tekrar. askerim yokken vaktimi değerlendireyim dedim. bu arada benim düğün kpssden tam 1 hafta önce düşün yani ne kadar ciddiye alıyorum sınavı
ben aöf okuyorum evet canım
ne okuyosun kuzum ben iktisat son sınıftayım bu sene bitiyo çok şükür
3 ay bişi değil canım iyi ya kayınpederin yok galiba
yok canım nişanlım 5 yaşındayken rahmetli olmuş
anladımm o sınavdan hayır gelmez kanımca:))
ama çalış canımcım çok öenmli atandın mı rahat gelecek demek inşallah atanırsın
muhasebe okuyorum canım 2.sınıftayım
yok canım nişanlım 5 yaşındayken rahmetli olmuş
Allah rahmet eylesin brawo annesine ne güzel büyütmüş okutmuş tek başına maşallah
amin canım saol valla eli öpülesi bi kadın zaten 3 erkek 3 üçüde okumuş hatta en küçüğü okuyor hala gemi mühendisi olacak 30 yaşında dul kalan bi kadın çok güzel büyütmüş
allah rahmet eylesin canımm
amin canım saol valla eli öpülesi bi kadın zaten 3 erkek 3 üçüde okumuş hatta en küçüğü okuyor hala gemi mühendisi olacak 30 yaşında dul kalan bi kadın çok güzel büyütmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?