343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim ya kıyamam
kayınvaliden sizinle mi kalacak evlendikten sonra

yani şöyle bişi var kısmen bizimle kalacak yazları memlekete gidiyor 6 ay kadar kışında geldiğinde 3 ay bizde 3 ay da nişanlımın abisinde kalacak. o şimdilik geçici olarak bizim evimizde oturuyor yani düğünümüz olana kadar orada

bende çok uğraştım zamanında olmadı bıraktım muhasebede ilerlemeye karar verdim:)))

ya düğünüm olmasa kursa gidicektim ama bu sene evde çalışıyorum tekrar. askerim yokken vaktimi değerlendireyim dedim. bu arada benim düğün kpssden tam 1 hafta önce düşün yani ne kadar ciddiye alıyorum sınavı

3 ay bişi değil canım iyi ya kayınpederin yok galiba

anladımm o sınavdan hayır gelmez kanımca:))
ama çalış canımcım çok öenmli atandın mı rahat gelecek demek inşallah atanırsın

anladımm o sınavdan hayır gelmez kanımca:))
ama çalış canımcım çok öenmli atandın mı rahat gelecek demek inşallah atanırsın

ya işte temelim var aslında üstüne biraz daha koysam süper olacak 73 aldım 2010da biraz matematik koysam 85 olsa eninde sonunda atanırım

Allah rahmet eylesin brawo annesine ne güzel büyütmüş okutmuş tek başına maşallah

amin canım saol valla eli öpülesi bi kadın zaten 3 erkek 3 üçüde okumuş hatta en küçüğü okuyor hala gemi mühendisi olacak 30 yaşında dul kalan bi kadın çok güzel büyütmüş

amin canım saol valla eli öpülesi bi kadın zaten 3 erkek 3 üçüde okumuş hatta en küçüğü okuyor hala gemi mühendisi olacak 30 yaşında dul kalan bi kadın çok güzel büyütmüş

allah razı olsun işte fedakar annelerimiz oldukça sırtımız yere gelmez çok şükür:)

bin kere maşallah valla dediğin gibi eli öpülesi Allah yardımcısı olmuş işte 3 tane yavrusunu kendi emeğiyle bir yerlere getirmiş helal olsun valla

Günaydın kızlar ben biraz geciktim muhabbet başlamış bile :) Bende aöf gazisiyim 2 senelik halkla ilişkiler bitirdim 4 seneye uzattım iktisat bölümünü seçtim bu sene son ama ders fln hak getire bende :)) ben kpss ye girip fatmanın yanına gidicem böle olmıcak bu iş buarada fatmacım benim askerin saati 1 gün ileri söyliyim ben ona seninki bozuk diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…