343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:)) iştee bir iktisat gazisi daha zorlanıyorum ben yaa zeynepcim zaten üçüncü sınıfı 2 kere okudum( inşallah 4.sınıfı tek seferde bitireceğim kararlıyım:)))

hoşgeldin canım ekip tamam bi aslı eksik

hoşgeldin canımcım :) ben sana başvuru zamanını söylerim :) askere söle moral bozmasın

hoşgeldin canım ekip tamam bi aslı eksik

günaydın kızlar. :)
sabah otobüs bizim durağa uğramadan geçtiii gitti :) tam yarım saat dikildim soğukta. anca gelebildim işe.
benimkisi de aöf mezunu. en rahat son senesi geçti. seçmeli derslere 1 akşam falan çalıştı. siz de bitirirsiniz umarım.
benim lisansım da çok zordu. facebooktan ekli olan arkadaşlar görmüşlerdir kimya bölümündeydim. şimdi yüksek lisans ve malzeme mühendisliği ne olcam bilmiyorum!

kızlar bide kafamın içinde bişey çıkıyo. sabah saçımı tararken çok canım acıdı. tabi tek olduğum için göstercek kimsem de yok. baya bi acıyo. işallah sivilce gibi bişeydir. zona falansa hiç uğraşçak zamanım yok ((

sivilce olabilir tatlım benimde çıkıyor arada stresten allah korusun zona filan çok zor bi hastalık annemden biliyorum

Günaydın canım.. Bende zona olmuştu genelde kepek gibi beyaz şeyler dökülür zonada ve kaşıntı yapıyor çok fena.. Bu belirtiler var mı sende? Eğer olursa sakın sıkma canını saç derisinde daha kolay tedavisi en işe yarar yöntem bol su içmek ve asla ıslak saçla dışarı çıkmamak.. Elinle bir bakmaya çalış canım şüphen varsa en yakın zamanda doktora git erken teşhis edilirse ilaçla bikaç hafta içinde geçiyo..

hoşgeldin canımcım :) ben sana başvuru zamanını söylerim :) askere söle moral bozmasın

Size iyi haberler veriyim bugün kızlar dünkü bunalım halimden sonra :) Söylemiştim ya benimkini yazıcı yapmışlar dün akşamüstü konuştuk komutan ayrı bir oda vermiş anahtarı sevgilimdeymiş dolapta varmış önemli eşyalarını oraya koyup kapıyı kilitleyebilirmiş birde masasında telefon varmış sabah 9 akşam 6 arası bu telefondan rahat rahat arayabilirsin bazen komutan duruyor başımda o zaman konuşamayabilirim sen ses tonumdan anlar kapatırsın ama komutan 5.30da gittiği için 6ya kadar kesin tek olurum dedi

hoşgeldin canım sivilce olabilir bence ama geçmezse gidersin bi doktora

yuppii çok sevindim bitanem ne kadar iyi bir haber sen ararsın bol bol konuşursunuz

normalde kafamda kepek olmaz. dün baya kepek döküldü diye duşa girdim. şimdi öyle tek tük var sanki. ama kaşıntı hiç yok. daha çok acıyo ağrıyo arası. başın ağrıdığında şakaklarına vurur ya benımde oraya vurmuş gibi. neyse bekleyelim bakalım kaşıncak mı

ayy ne güzeel :)) benimki de yazıcı olcak ama tek odası falan olmaz heralde.

Günaydın canım umarım sivilcedir benmde kafamda sivilce çıkıyo zmanla geçiyo strestendir

zeynepçimm acayip sevindim bu habere dün askerinden bahsettim askerime ikimizde üzülmüştük bak şimdi çok sevindim:)))

yuppii çok sevindim bitanem ne kadar iyi bir haber sen ararsın bol bol konuşursunuz

Evet tatlımm bende çook sevindimm :) ama yinede bişey olursa o beni arayabilirsin diye kart almam lazım kart satılmıyomuş son 1 tane kartı kalmış odasındaki telefondan da dışarıya arama yapılmıyomuş.. Ben türk telekoma gidemiyorum canım işimden dolayı yetişemiyorum erken kapanıyolar başka nerde bulabilirim bu kartlardan bugüne kadar hiç almadım bize yakın ptt var satar mı orası sence?

Bence ilk fırsatta doktora git aslıcım hem için rahatlar hemde herneyse hemen tedavisine başlanır ve bol bol su iç zonaysa virüsü atmaya çok yardımcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…