Günaydın kızlar ben biraz geciktim muhabbet başlamış bile :) Bende aöf gazisiyim 2 senelik halkla ilişkiler bitirdim 4 seneye uzattım iktisat bölümünü seçtim bu sene son ama ders fln hak getire bende :)) ben kpss ye girip fatmanın yanına gidicem böle olmıcak bu işbuarada fatmacım benim askerin saati 1 gün ileri söyliyim ben ona seninki bozuk diye :)
Günaydın kızlar ben biraz geciktim muhabbet başlamış bile :) Bende aöf gazisiyim 2 senelik halkla ilişkiler bitirdim 4 seneye uzattım iktisat bölümünü seçtim bu sene son ama ders fln hak getire bende :)) ben kpss ye girip fatmanın yanına gidicem böle olmıcak bu işbuarada fatmacım benim askerin saati 1 gün ileri söyliyim ben ona seninki bozuk diye :)
hoşgeldin canım ekip tamam bi aslı eksik
bin kere maşallah valla dediğin gibi eli öpülesi Allah yardımcısı olmuş işte 3 tane yavrusunu kendi emeğiyle bir yerlere getirmiş helal olsun valla
allah razı olsun işte fedakar annelerimiz oldukça sırtımız yere gelmez çok şükür:)
:)) iştee bir iktisat gazisi daha zorlanıyorum ben yaa zeynepcim zaten üçüncü sınıfı 2 kere okudum( inşallah 4.sınıfı tek seferde bitireceğim kararlıyım:)))
günaydın kızlar. :)
sabah otobüs bizim durağa uğramadan geçtiii gitti :) tam yarım saat dikildim soğukta. anca gelebildim işe.
benimkisi de aöf mezunu. en rahat son senesi geçti. seçmeli derslere 1 akşam falan çalıştı. siz de bitirirsiniz umarım.
benim lisansım da çok zordu. facebooktan ekli olan arkadaşlar görmüşlerdir kimya bölümündeydim. şimdi yüksek lisans ve malzeme mühendisliği ne olcam bilmiyorum!
kızlar bide kafamın içinde bişey çıkıyo. sabah saçımı tararken çok canım acıdı. tabi tek olduğum için göstercek kimsem de yok. baya bi acıyo. işallah sivilce gibi bişeydir. zona falansa hiç uğraşçak zamanım yok((
sabah otobüs bizim durağa uğramadan geçtiii gitti :) tam yarım saat dikildim soğukta. anca gelebildim işe.
benimkisi de aöf mezunu. en rahat son senesi geçti. seçmeli derslere 1 akşam falan çalıştı. siz de bitirirsiniz umarım.
benim lisansım da çok zordu. facebooktan ekli olan arkadaşlar görmüşlerdir kimya bölümündeydim. şimdi yüksek lisans ve malzeme mühendisliği ne olcam bilmiyorum!
kızlar bide kafamın içinde bişey çıkıyo. sabah saçımı tararken çok canım acıdı. tabi tek olduğum için göstercek kimsem de yok. baya bi acıyo. işallah sivilce gibi bişeydir. zona falansa hiç uğraşçak zamanım yok((
hoşgeldin canımcım :) ben sana başvuru zamanını söylerim :) askere söle moral bozmasın
sabah otobüs bizim durağa uğramadan geçtiii gitti :) tam yarım saat dikildim soğukta. Anca gelebildim işe.
Benimkisi de aöf mezunu. En rahat son senesi geçti. Seçmeli derslere 1 akşam falan çalıştı. Siz de bitirirsiniz umarım.
Benim lisansım da çok zordu. Facebooktan ekli olan arkadaşlar görmüşlerdir kimya bölümündeydim. şimdi yüksek lisans ve malzeme mühendisliği ne olcam bilmiyorum!
Kızlar bide kafamın içinde bişey çıkıyo. Sabah saçımı tararken çok canım acıdı. Tabi tek olduğum için göstercek kimsem de yok. Baya bi acıyo. Işallah sivilce gibi bişeydir. Zona falansa hiç uğraşçak zamanım yok((
Size iyi haberler veriyim bugün kızlar dünkü bunalım halimden sonra :) Söylemiştim ya benimkini yazıcı yapmışlar dün akşamüstü konuştuk komutan ayrı bir oda vermiş anahtarı sevgilimdeymiş dolapta varmış önemli eşyalarını oraya koyup kapıyı kilitleyebilirmiş birde masasında telefon varmış sabah 9 akşam 6 arası bu telefondan rahat rahat arayabilirsin bazen komutan duruyor başımda o zaman konuşamayabilirim sen ses tonumdan anlar kapatırsın ama komutan 5.30da gittiği için 6ya kadar kesin tek olurum dedi
Günaydın canım.. Bende zona olmuştu genelde kepek gibi beyaz şeyler dökülür zonada ve kaşıntı yapıyor çok fena.. Bu belirtiler var mı sende? Eğer olursa sakın sıkma canını saç derisinde daha kolay tedavisi en işe yarar yöntem bol su içmek ve asla ıslak saçla dışarı çıkmamak.. Elinle bir bakmaya çalış canım şüphen varsa en yakın zamanda doktora git erken teşhis edilirse ilaçla bikaç hafta içinde geçiyo..
Size iyi haberler veriyim bugün kızlar dünkü bunalım halimden sonra :) Söylemiştim ya benimkini yazıcı yapmışlar dün akşamüstü konuştuk komutan ayrı bir oda vermiş anahtarı sevgilimdeymiş dolapta varmış önemli eşyalarını oraya koyup kapıyı kilitleyebilirmiş birde masasında telefon varmış sabah 9 akşam 6 arası bu telefondan rahat rahat arayabilirsin bazen komutan duruyor başımda o zaman konuşamayabilirim sen ses tonumdan anlar kapatırsın ama komutan 5.30da gittiği için 6ya kadar kesin tek olurum dedi
yuppii çok sevindim bitanem ne kadar iyi bir haber sen ararsın bol bol konuşursunuz
normalde kafamda kepek olmaz. dün baya kepek döküldü diye duşa girdim. şimdi öyle tek tük var sanki. ama kaşıntı hiç yok. daha çok acıyo ağrıyo arası. başın ağrıdığında şakaklarına vurur ya benımde oraya vurmuş gibi. neyse bekleyelim bakalım kaşıncak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?