zeynepçimm acayip sevindim bu habere dün askerinden bahsettim askerime ikimizde üzülmüştük bak şimdi çok sevindim:)))
kızlar şuan askerim online internette :)
kızlar şuan askerim online internette :)
ayy ne güzeel :)) benimki de yazıcı olcak ama tek odası falan olmaz heralde.
Evet tatlımm bende çook sevindimm :) ama yinede bişey olursa o beni arayabilirsin diye kart almam lazım kart satılmıyomuş son 1 tane kartı kalmış odasındaki telefondan da dışarıya arama yapılmıyomuş.. Ben türk telekoma gidemiyorum canım işimden dolayı yetişemiyorum erken kapanıyolar başka nerde bulabilirim bu kartlardan bugüne kadar hiç almadım bize yakın ptt var satar mı orası sence?
satar canım canım ben öğlen sana gelcem müsaitmisin
Gel canım müsaitim.. Çıktığında telefonlaşırız ben sana tam yeri tarif ederim çok kolay zaten yaklaştığında kapının önüne çıkarım tatlım
Bence ilk fırsatta doktora git aslıcım hem için rahatlar hemde herneyse hemen tedavisine başlanır ve bol bol su iç zonaysa virüsü atmaya çok yardımcı..
hadi be nasıl girmiş
aaaaa çok sevindim canım ya
bende şimdi askerimle konuştum iyiyiö çok şükür diyo
bugün ilk defa nöbet tutacakmış 4-6 canım benim
bel fıtığı başlangıcı var onda uzun süre ayakta durunca çok beli ağrıyor inşallah çok ağrımaz aklım hep onda
aaaaa çok sevindim canım ya
bende şimdi askerimle konuştum iyiyiö çok şükür diyo
bugün ilk defa nöbet tutacakmış 4-6 canım benim
bel fıtığı başlangıcı var onda uzun süre ayakta durunca çok beli ağrıyor inşallah çok ağrımaz aklım hep onda
aaaaa görüştünüzmü çok sevindim ya
geldimi yapraklarınnn kuzummm
:) ama zeynebin güzelliği yanında benimki hiç bir şey kızlar ben yaşlanmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?