343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Görüştük tatlım zebra perdelere baktık çayımızı içtik yapraklarımda geldi.. Huzurlarınızda tekrar çok teşekkür ediyorum :)

rica ederim herşey vatan için :) afiyetle yesinler

Aramızda yaş farkı bile yok maşallah taş gibisinn hele o saçlar kıvır kıvır bayıldımm allah nazarlardan saklasın :)

teşekkr ederim utandım şimdi ama sende maşallah boylu poslu güzeller güzelisin:) kem gözlerden korusun allahım

yaw benimkide aramadı bugün netten konuştuk diye heralde. 5.30a az kaldı fıstık sen ararsın

Evet tatlım şimdi komutan yanındaysa zor durumda bırakmak istemiyorum.. Belki vakti olmuştur ama tek kartı kalmıştı idareli kullanmaya çalışıyodur.. Acemilikte daha rahat konuşuyoduk biz ya anlamadım bu işten bişey herkes gider mersine biz gidiyoruz tersine :))

zeynep sen ankesörlüyü arayamıyormusun biz bulduk arananları artık o çaldırıyor ben arıyorum arkadaşları bilir aslında hangisinde geri dönülüyor hangisi dönülmüyor

zeynep sen ankesörlüyü arayamıyormusun biz bulduk arananları artık o çaldırıyor ben arıyorum arkadaşları bilir aslında hangisinde geri dönülüyor hangisi dönülmüyor

Benim ki içerde duruyo tatlım karargah bölümünde.. dışarı çıkmıyolarmış sabah sporu dışında birde 3 tane ankesörlü varmış sadece onlarda karakolun arkasında kalıyomuş oda numarasını verdi ama komutandan çekiniyorum işte zor durumda bırakmak istemiyorum

hım içerden çıkamadığı için arayamıyodur neyse bak 1 saat kaldı 5.30da ararsın bakalım ne olmuş bize yazarsın

ben çıkış hazırlıklarına başladım yarın görüşürüz kocaman öptüm sizi kızlar

Benim çıkmama 2,5 saat var daha ya bayılıyorum senin işine :) 1 saat sonra ararım ben canım yarın yazarım size durumu.. kocaman öptüm seni

Anladım ki "Yar'la " bir olmayınca... " Yerle bir " oluyormuş insan..!

çok beğendim bu sözü kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…