Görüştük tatlım zebra perdelere baktık çayımızı içtik yapraklarımda geldi.. Huzurlarınızda tekrar çok teşekkür ediyorum :)
Aramızda yaş farkı bile yok maşallah taş gibisinn hele o saçlar kıvır kıvır bayıldımm allah nazarlardan saklasın :)
rica ederim herşey vatan için :) afiyetle yesinler
teşekkr ederim utandım şimdi ama sende maşallah boylu poslu güzeller güzelisin:) kem gözlerden korusun allahım
Teşekkür ederim canım benim.. Amiinn hepimizi inşallah
ne mutlu ne hoş:)) grubumuzdan iki arkadaşımız görüşmüş oldu darısı başımıza:)))
:) çok sevindim görüşmenize. zebra perde ne diye sormucaam artık biliyorum kiii
ne mutlu ne hoş:)) grubumuzdan iki arkadaşımız görüşmüş oldu darısı başımıza:)))
Evet yaa bigün hepbirlikte buluşmalıyız... Çok güzeldi ve değişik bişey.. ilk defa yüzyüze geliyosun ama hakkında çok şeyi biliyosun :)
valla ya ben daha otursam otururdum konuşcak çok şey vardı :)
öğleden sonra herkeste ses kesiliyor :)
Öğle yemeği iş derken herkes yoruluyo sanırım tatlım sabah bıcır bıcırız :)
aynen valla ya ben bide tahlilerimin sonuçlarını almaya filan gittim geldim maşallah turp gibiymişim :)
yaw benimkide aramadı bugün netten konuştuk diye heralde. 5.30a az kaldı fıstık sen ararsın
Evet tatlım şimdi komutan yanındaysa zor durumda bırakmak istemiyorum.. Belki vakti olmuştur ama tek kartı kalmıştı idareli kullanmaya çalışıyodur.. Acemilikte daha rahat konuşuyoduk biz ya anlamadım bu işten bişey herkes gider mersine biz gidiyoruz tersine :))
zeynep sen ankesörlüyü arayamıyormusun biz bulduk arananları artık o çaldırıyor ben arıyorum arkadaşları bilir aslında hangisinde geri dönülüyor hangisi dönülmüyor
Benim ki içerde duruyo tatlım karargah bölümünde.. dışarı çıkmıyolarmış sabah sporu dışında birde 3 tane ankesörlü varmış sadece onlarda karakolun arkasında kalıyomuş oda numarasını verdi ama komutandan çekiniyorum işte zor durumda bırakmak istemiyorum
hım içerden çıkamadığı için arayamıyodur neyse bak 1 saat kaldı 5.30da ararsın bakalım ne olmuş bize yazarsın
ben çıkış hazırlıklarına başladım yarın görüşürüz kocaman öptüm sizi kızlar
Anladım ki "Yar'la " bir olmayınca... " Yerle bir " oluyormuş insan..!
çok beğendim bu sözü kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?