343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ailemiz büyüdü burcu geldi merve geldi bi ara pınar geldi gitti konuşcak konu arttı burcuya baştan tanıttık kendimizi :)

bugün vaktin nasıl geçtiğini anlamadım, haftasonu da askerim geliyor, sonra 4 ay göremicem ama olsun şimdi gelişine odaklandım kızlar. bu arada maşallah şanslısınız aranızda her ay gidip görebilecekler var :)

ay haftasonu olsun bir an önceee

zeynepcim bak haftasonu sayanlar var aramızda

sen gel hergün zaman nasıl geciyor anlamıyoruz

kızlar ben bi türlü iyileşemiyorum ya bi kutu antibiyotik bitti ikinciye başladım. sanki hastalığım yeni başlıyomuş gibi yine boğazlarım şişmeye başladı. öksürük zaten 1 haftadır mahvetti. napıcam ben böyle yaa (

bugünde geçti çok şükür:)) askerinle doyasıya vakit geçir bende çok isterdim her ay gideyim göreyim askerimi

canım bol bol dinlnemen lazım bol bol meyve tüket ve sıkıntı oluncada atamıyo insan bende askerim ilk gittiğinde
çook hastalanmıştım zor oldu kurtulmam dikkat et kendine üşüme yorulma...

ya çarşıları belli olmadı hala bi türlü alamıyorum bileti tek tartşma noktamız oldu ben soruyorum çarşılar belli oldumu o da sorma diyip duruyor

benimkinin bölüğü o konuda çok iyi. girer girmez söyledi her haftasonu çıkabilcem düzenimde bozukluk olmazsa diye.
telefonla yakalanmak ve dolap düzensizliği 2 neden çarşıyı bağlamak için.
onun dışında yazmıştım geçenlerde hiç nöbet tutmayan bölük hiç çarşıya çıkmıyomuş. bunların bölüğü günde 14 saat çalıştığı için her hafta çarşı varmış.

canım önce moralini yükseltmen lazım bozuk moral bağışıklık sistemini mahvediyor. benimde sıkıntıdan ağzımdan bi dünya yara çıktı

sonra adaçayı alacaksın be gargara yapacaksın boğaza mikropları temizlicek bide bol bol yatacaksın

doktorunuz fatma konuştu saygılar sevgiler

bugünde geçti çok şükür:)) askerinle doyasıya vakit geçir bende çok isterdim her ay gideyim göreyim askerimi

evet öyle yapıcam, az kaldı az biticek inşallah işyerinde bi arkadaşım 341. dönem asker eşi, 6 günü var, allahım rüya gibi , allah bize de göstersin İNŞALLAH

:) birde sizinle vakit kolay geçiyor hakkaten bundan sonra demirbaşım bende

canım bol bol dinlnemen lazım bol bol meyve tüket ve sıkıntı oluncada atamıyo insan bende askerim ilk gittiğinde
çook hastalanmıştım zor oldu kurtulmam dikkat et kendine üşüme yorulma...

gülçincim dinleniyorum sürekli ama kurtulamadım. bu sene grip virüsü çok dirençliymiş. yemin töreninde donunca kaptım hastalığı hala kurtulamadım. çok zor yaa

aa bizimkilerde günde 12 saat çalışcaklar hemde nöbetçi adamlar belki onlarada çarşı verirler her hafta :)

ay canım sağol, adaçayıyla gargarayı hiç duymamıştım. deniycem inş..

ayyyyy kocamla konuştum çok iyi geldi ya
bayağı bi güldük gelince yapacajklarımızı konuştuk
rejim yapıyorum dedimm hee akşamalrı çikolata yiyerek yapılan bi rejimmi var dedi:26::26:
yooooo ben hiç çikolata falan yemiyomki dedim hı hı diyo
hain görümcem akşamki yediğimiz çikolayatı ispiyonlamış
platese başladım kızlar inş. devam ettirebilirim

zeynepcim bak haftasonu sayanlar var aramızda

sen gel hergün zaman nasıl geciyor anlamıyoruz

Evet tatlım yaa ama bu hafta gerçekten geçmek bilmedi :))

Burcuu bende pazar gününü bekliyorum cumartesi bile olur ama sanki şu 3gün 1 haftaymış gibi geldi bana :)

hadi hayırlısı canım aynen devam:)) bende spor yapıyorum akşamları inşallah kurtulacağım fazlalıklardan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…