343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet tatlım yaa ama bu hafta gerçekten geçmek bilmedi :))

Burcuu bende pazar gününü bekliyorum cumartesi bile olur ama sanki şu 3gün 1 haftaymış gibi geldi bana :)

zeynep merhaba, daha tanışmadık canım ben merve.. :) gece geçmişi okuduğumda hikayenden çok etkilendim. inşallah herşey gönlünce olur, çok güzel olur canımm..

Evet tatlım yaa ama bu hafta gerçekten geçmek bilmedi :))

Burcuu bende pazar gününü bekliyorum cumartesi bile olur ama sanki şu 3gün 1 haftaymış gibi geldi bana :)

:) bana pazartesi salı geçmedi ama bugün sizinle konuşunca hızlı geçti, sen birde mayıs ayını düşünsene, artık yıl gibi geçer o 15-16 gün

benimki cumartesi gelicek, yolu uzak olduğu için yol izni daha fazla

bende şuan yeşil çay içiyorum 1.5 kilo verdim bile ama tatlı yemeği kestim abur cubur kestim hiç bişi yok sebze yiyorum öğlenleri

spor yapanlara alkışş!! :)))
bugün yediğim tatlılardan sonra 3 gün salata ve diyet yapmam lazım benim de, çok fena çok!
akşama ben de spor-duş-ders-kuzey güney arası bişeyler yapıcam. dizim var bugün :)

zeynep merhaba, daha tanışmadık canım ben merve.. :) gece geçmişi okuduğumda hikayenden çok etkilendim. inşallah herşey gönlünce olur, çok güzel olur canımm..

Memnum oldum canım çok teşekkür ederim hepimiz için inşallah herşey çok güzel olur..

Ahh benim bu aşkımın ailesi yok muu çok zor bir dönem bekliyo beni biliyorum ama inşallah sevgilim askerden döndüğünde ailesinden yine etkilenmezse mutlu son yaşıcam bende sizinle adaklar adadım artık

kuzey güney bende izliyorum :) ben 2 gündür kayınvalidemde kalıyorum bugün evime geçsem iyi olcak sporum aksadı

herkesin bi yerden bi sınavı oluyo işte.. seninki gerçekten ağır ve zor. tam sabır işi. inşallah hakkettiğin gibi güzel olur herşey..

zeynebim senle sizin dükkanın karşı tarafında bi türbe var oraya gidelim dua edelim eğer dileğin olursa sonra gidip sende şeker dağıtıyosun şeker topluyosun ordan filan falan biz gittik geçen gün

Aaaa kızlaar sevgilimin kız kardeşi aradı ama açmadım kesin aşkım onlara haftaya gelmeyin arkadaşlarla görüşcem diyince şüphelendiler.. Numaramı değiştiremiyorum tek numara da engelleyemiyorum napcam ben bunlarla yaa... görümce görmiyim ömrümce!!! askerim aradığında söylesem mi acaba onu da huzursuz etmek istemiyorum ama pazar günümü de bozmasınlar nolur ya ay ne bahtsız kızım ben ((

zeynep söyle askerine aradılar beni de o ailesinin ağzını arasın bi çıkıp gelmesinler durup dururken. söyleki askerin önlem alsın

cevap verme açma boşver moralini bozma

zeynep ben senin yerinde olsam hemen anlatırım askerime, birlik olun atlatın ailesini ,ay ne sülük insanlar bunlar, ağız yüz dalasım geldi valla

zeynebim senle sizin dükkanın karşı tarafında bi türbe var oraya gidelim dua edelim eğer dileğin olursa sonra gidip sende şeker dağıtıyosun şeker topluyosun ordan filan falan biz gittik geçen gün

Aaa ben bilmiyorum türbeyi nolur ayarlayalım bigün gidelim dileğim kabul olsun da ne şekerler dağıtırım ben ordaa :)

bende şuan yeşil çay içiyorum 1.5 kilo verdim bile ama tatlı yemeği kestim abur cubur kestim hiç bişi yok sebze yiyorum öğlenleri

kayınvalidem aradı akşama bize gel hamur yapıcam dedi
kadın çok güzel pişi yapıyo ya ne yapcam benm şimdi offff
tamda kilo vermeye başlamışken gelemem desem yanlış anlayacak
neyse gidip azcık yiyim bari yarın fazla bişi yemem

zeynep ilk konuşmanda söyle askerine asla üzülür diye söylememezlik etme
eeee bu kızda amma çirkefmiş ya sinir oldum iyice

Ben aradım askerimi kızlar müsait diilsindir biliyorum ama önemli dedim yanında komutan vardı 2dk izin aldı anlattım bende aradı açmadım pazar gününe mi şüphelendiler acaba dedim o da olabilir ama sen merak etme ben ararım müsait olunca hallederim sen sakın hayallerini planlarını bozma pazar gününü bekliyorum bende senin gibi bozamaz kimse sen için rahat bi şekilde gel aşkım bana kapatmam lazım şimdi 6gibi ararım ben seni dedi kapattık öyle.. elim ayağım titredi walla napıyorum ben bunlara sevgilimi sevmekten başka bi anlayabilsem

zeynep ilk konuşmanda söyle askerine asla üzülür diye söylememezlik etme
eeee bu kızda amma çirkefmiş ya sinir oldum iyice

hahah aklıma ne geldi.
facebooktan fake profil açıp profil resmine bikinili kızları koyup telefonuna da seni arıyan numarayı koyalım. bütün erkekleri de ekleyelim. gör sen şenliği

kzı yoksa tokatlımı kayınvaliden :) benimki tokatlı

Aaa ben bilmiyorum türbeyi nolur ayarlayalım bigün gidelim dileğim kabul olsun da ne şekerler dağıtırım ben ordaa :)

yarın konusalım tatlım ben çıkıyorum şimdi
canını sıkma diğer mesele için akşam sıkkın olursa canın ara beni yada mesaj at tamam mı. evde net yok biliyosun

millet ben gider görüşürüz yarın öptüm sizi bensiz çok kaynatmayın sonra okuyamıyorum heps,ini tamam mı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…