Evet tatlım yaa ama bu hafta gerçekten geçmek bilmedi :))
Burcuu bende pazar gününü bekliyorum cumartesi bile olur ama sanki şu 3gün 1 haftaymış gibi geldi bana :)
Evet tatlım yaa ama bu hafta gerçekten geçmek bilmedi :))
Burcuu bende pazar gününü bekliyorum cumartesi bile olur ama sanki şu 3gün 1 haftaymış gibi geldi bana :)
hadi hayırlısı canım aynen devam:)) bende spor yapıyorum akşamları inşallah kurtulacağım fazlalıklardan:))
ayyyyy kocamla konuştum çok iyi geldi ya
bayağı bi güldük gelince yapacajklarımızı konuştuk
rejim yapıyorum dedimm hee akşamalrı çikolata yiyerek yapılan bi rejimmi var dedi:26::26:
yooooo ben hiç çikolata falan yemiyomki dedim hı hı diyo
hain görümcem akşamki yediğimiz çikolayatı ispiyonlamış
platese başladım kızlar inş. devam ettirebilirim
zeynep merhaba, daha tanışmadık canım ben merve.. :) gece geçmişi okuduğumda hikayenden çok etkilendim. inşallah herşey gönlünce olur, çok güzel olur canımm..
spor yapanlara alkışş!! :)))
bugün yediğim tatlılardan sonra 3 gün salata ve diyet yapmam lazım benim de, çok fena çok!
akşama ben de spor-duş-ders-kuzey güney arası bişeyler yapıcam. dizim var bugün :)
Memnum oldum canım çok teşekkür ederim hepimiz için inşallah herşey çok güzel olur..
Ahh benim bu aşkımın ailesi yok muu çok zor bir dönem bekliyo beni biliyorum ama inşallah sevgilim askerden döndüğünde ailesinden yine etkilenmezse mutlu son yaşıcam bende sizinle adaklar adadım artık
Memnum oldum canım çok teşekkür ederim hepimiz için inşallah herşey çok güzel olur..
Ahh benim bu aşkımın ailesi yok muu çok zor bir dönem bekliyo beni biliyorum ama inşallah sevgilim askerden döndüğünde ailesinden yine etkilenmezse mutlu son yaşıcam bende sizinle adaklar adadım artık
Aaaa kızlaar sevgilimin kız kardeşi aradı ama açmadım kesin aşkım onlara haftaya gelmeyin arkadaşlarla görüşcem diyince şüphelendiler.. Numaramı değiştiremiyorum tek numara da engelleyemiyorum napcam ben bunlarla yaa... görümce görmiyim ömrümce!!! askerim aradığında söylesem mi acaba onu da huzursuz etmek istemiyorum ama pazar günümü de bozmasınlar nolur ya ay ne bahtsız kızım ben((
Aaaa kızlaar sevgilimin kız kardeşi aradı ama açmadım kesin aşkım onlara haftaya gelmeyin arkadaşlarla görüşcem diyince şüphelendiler.. Numaramı değiştiremiyorum tek numara da engelleyemiyorum napcam ben bunlarla yaa... görümce görmiyim ömrümce!!! askerim aradığında söylesem mi acaba onu da huzursuz etmek istemiyorum ama pazar günümü de bozmasınlar nolur ya ay ne bahtsız kızım ben((
zeynebim senle sizin dükkanın karşı tarafında bi türbe var oraya gidelim dua edelim eğer dileğin olursa sonra gidip sende şeker dağıtıyosun şeker topluyosun ordan filan falan biz gittik geçen gün
bende şuan yeşil çay içiyorum 1.5 kilo verdim bile ama tatlı yemeği kestim abur cubur kestim hiç bişi yok sebze yiyorum öğlenleri
zeynep söyle askerine aradılar beni de o ailesinin ağzını arasın bi çıkıp gelmesinler durup dururken. söyleki askerin önlem alsın
cevap verme açma boşver moralini bozma
zeynep ilk konuşmanda söyle askerine asla üzülür diye söylememezlik etme
eeee bu kızda amma çirkefmiş ya sinir oldum iyice
kayınvalidem aradı akşama bize gel hamur yapıcam dedi
kadın çok güzel pişi yapıyo ya ne yapcam benm şimdi offff
tamda kilo vermeye başlamışken gelemem desem yanlış anlayacak
neyse gidip azcık yiyim bari yarın fazla bişi yemem
Aaa ben bilmiyorum türbeyi nolur ayarlayalım bigün gidelim dileğim kabul olsun da ne şekerler dağıtırım ben ordaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?