yarın konusalım tatlım ben çıkıyorum şimdi
canını sıkma diğer mesele için akşam sıkkın olursa canın ara beni yada mesaj at tamam mı. evde net yok biliyosun
millet ben gider görüşürüz yarın öptüm sizi bensiz çok kaynatmayın sonra okuyamıyorum heps,ini tamam mı:):)
hahah aklıma ne geldi.
facebooktan fake profil açıp profil resmine bikinili kızları koyup telefonuna da seni arıyan numarayı koyalım. bütün erkekleri de ekleyelim. gör sen şenliği
yarın konusalım tatlım ben çıkıyorum şimdi
canını sıkma diğer mesele için akşam sıkkın olursa canın ara beni yada mesaj at tamam mı. evde net yok biliyosun
millet ben gider görüşürüz yarın öptüm sizi bensiz çok kaynatmayın sonra okuyamıyorum heps,ini tamam mı:):)
kzı yoksa tokatlımı kayınvaliden :) benimki tokatlı
Canlar bişey sorucam size ben sevgilime söyledim ama içim huzursuz.. Belki kızkardeşi klasik "ayrılıcaksınız ayırıcaz sizi seni istemiyoruz mutlu olamıcaksın hiç" laflarını söylemek için aramıştır.. Ne biliyim askerde ya zaten uzaktalar elleri kolları bağlı bende böyle yaparak üzmüyomuyum sizce onu? Allaha şükürler olsun allah razı olsun siz burda bana hep desteksiniz ama onun orda konuşacağı kimse yok o yüzden..
Canlar bişey sorucam size ben sevgilime söyledim ama içim huzursuz.. Belki kızkardeşi klasik "ayrılıcaksınız ayırıcaz sizi seni istemiyoruz mutlu olamıcaksın hiç" laflarını söylemek için aramıştır.. Ne biliyim askerde ya zaten uzaktalar elleri kolları bağlı bende böyle yaparak üzmüyomuyum sizce onu? Allaha şükürler olsun allah razı olsun siz burda bana hep desteksiniz ama onun orda konuşacağı kimse yok o yüzden..
ya zeynep bu kadarda iyi niyetli olma ya hep mi senin canın yanacak düşünme bu kadar canım ya
ne için aramış olursa olsun belliki senin canını sıkmak için aradı
sende herşeyi içine atacak değilsinya tabiki söyleyecen askerine
iyi onlar orda asker diye tüm derdi bizmi çekelim
ay tuğba zaten kızgınım adama, ne kadar hak veriyorum şu yorumuna bilemezsin :) pis gıcık hala da aramadı bak( gerçi 5ten önce arayamıyo ama.. offf bugün vakit hiç geçmedi yaa.. (
Zeynepcim bence kendine boş yere üzme, söylemekle doğrusunu yaptın. Ne olup bittiğini bilmesi lazım. Tabi hiçbirimiz askerlerimiz orda sıkıntıya düşsün istemeyiz ama sizin özle bi durumunuz var. Onun da bu durumu iyi kavrayıp iyi değerlendirebilmesi için bence bütün olanı biteni bilmesinde fayda var. Üzülse bile boş yere üzülmüş olmayacak inan. Boşver, kendini üzme. Biraz da üzülüversin, ama anlasın bazı şeyleri de..
ya zeynep bu kadarda iyi niyetli olma ya hep mi senin canın yanacak düşünme bu kadar canım ya
ne için aramış olursa olsun belliki senin canını sıkmak için aradı
sende herşeyi içine atacak değilsinya tabiki söyleyecen askerine
iyi onlar orda asker diye tüm derdi bizmi çekelim
sinir oldum seninkinide haaa valla içimden arayıp ne hakkın var senin bu kızı burda böle üzmeye
onun burda ne halde olduğunu biliyormusun demek geçiyo keşke öle bi imkanım olsa
üzülme diyorum canım arkadaşım senin yerinde bende olsam aynı durumda olurdum
bekleyelim bakalım 5 olsun saat inşallah ondan sonra arar inşallah
ne için aramış olursa olsun zaten bence telefonunu kesinlikle açma. saygı beklemeleri için saygı duymaları gerekir. ama onların böyle bi düşüncesi yok.
askerdeyse de hapishanede,işkence evinde değil ya. orada tabiki içleri buruk biraz. ama ailesinin yaptıklarını bilmeden senin ufak bi tepkini bile görse o zaman oda der sen hep onları suçluyosun bak aramıyolardı ne zamandır diycek. o zaman gel de inandır aradıklarına. çünkü gündüz sen aradı desen akşam onlar yok ben ne arıcam der. şu anda olman gereken yer hep doğruyu söylemek olsun bence. sonra sen yapmadıkların yada söylemediklerin için pişman olma.
kendini de bu boşlama. sen bi insansın! sana kötülük yapılıyor. suçun olmadığı halde. suçun olsa bile hiçbi insan başkasını üzecek şekilde davranamaz. yok öyle bi dünya.
O kadar haklısın ki! Keşke bir hatam olsa canım acımaz bu kadar ya ben bunu yaptım bunlarda onun ailesi tabiki tepki vericekler abartsalar da derim ama böyle suçsuz yere herşey iyiniyetli yapılmışken kötü niyetli davranmaları çok acımasızca çook.. bazen gidip karşılarına bağırasım geliyo sebepleriniz hep saçma hep bahane bir tane ya bir tane herkesin size hak vereceği birşey söyleyin bana diye.. Aslıcım ya sen ne güzel özetliyosun durumu kesinlikle avukat olmalıymışsın süper savunma yapıyosun.. Pazar benimle gelip bunları askerimede söylesene yaa noluur :)
haha sevgilim bu durumdan memnun değil ama :))
sen de anlat derdini tatlım. ben seni üzmek istemiyorum ama böyle böyle de. ona da mantıklı gelir zaten. bakma ilk zamanlar oldukları yerlere adapte olamıyolar,sonraları alışıyolar.
bugün ben konuşurken sordum mesela telefon sokçak içeri mısın diye her akşam ana avrat küfürlü kavga ediyolar bağırıyolar öyle biyerde aramak istemem seni dedi.bi ilk gittiğinde söylemişti. şimdi alıştı ki en azından bana anlatmıyor artık. zamanla alışıcak yapçak bişey yok
Ay ben muhabbetin o kısmını kaçırmışımm geçmişe bakındım ama göremedim.. noldu yaa merveninki neden üzüyo kısaca anlatsanıza kızlar merak ettim..
canım muhabbetin o kısmı face te geçtiği için kaçırdın :) dün aramadı benimki, bi de önceki gün tartışmıştık telefonda, üzmüştü saçma sapan şeyler için beni. neyse ki aradı bugün, konuştuk az önce biraz. genel anlamda iyi bi konuşmaydı ama bazı sorunları konuşmak zorunda kaldık, canım sıkıldı. neyse hayırlısı bakalım..
Haklısın canım bizde alışmaya çalışıyoruz onlar gibi, tabiki onların durumu daha zor ama hepimiz için az çok geçerli bu süreç.. Yazdıklarını aynen not ettim walla tatlım pazar konuşurken çaktırmadan bakarım.. Hiç olmadı seni ararım aslıcım ben zeynep benimki yanımda ben anlatamıyorum derdimi sen bi konuşsana hadi canım nolur derimsenin askerin şimdi nasıl? sağlığı fln?
Ohh konuşmuşsunuz ya içim rahatladı :) Oluyo canım üzme kendini bende tartışmıştım 2 hafta önce fln sonra arasın diye bekledim durdum allahtan çok bekletmedi aradı da düzelttik yavaş yavaş :) Gerginlikten alışmaya calıştığımız durumdan oluyo böyle şeyler sıkma canını sakın.. Yarın çok daha güzel bir konuşma yaparsınız eminim :)
ahaha oluur ben konuşurum. sen beni tanımıyon ama ben seni tanıyom,kork benden diye başlarım söze :)))
toparlanamadı pek hala burnunu çekip duruyo. sigara mereti olmasa daha hızlı geçicek ama..
şimdi kendileri akşam atışı yapmak üzere narlıdereye gittiler. çok konuşamadık bugün. hemen haber verip kapattı. bundan sonra böyle olucak. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?