Canım inşallah ama emin değilim. Bizim de aileden yana sıkıntılarımız var maalesef.. İzne geldiğinde bile 2 günümüz rezil olduUmarım herşey iyi olur askerde ve sonrasında da. Duaya çok ihtiyacım var..
Offff off yaa ahh bu aileleri napsak bilmiyorum.. Benim de duaya çok ihtiyacım var saolsun kızlar bol bol ediyo.. Senin içinde ederiz canım benim dualarım seninle.. Olumlu düşünmeye çalışıyorum sende öyle yap tatlım herşey çok güzel olucak bizde güzel günler yaşıcaz sevdiklerimizle inşallah.. Allah büyük kimin haklı olduğunu kimin canının yandığını görüyo biliyo.. Şimdi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz bu zor günlerimizi atlatmaya çalışıyoruz.. ne güzel dostluklar bulduk çok şanslıyız.. İlerde de mutluluk haberlerimizi paylaşıcaz burdan, gün gelicek güneş doğacak hepimize.
Canım benim yaa, inaşallah. İnşallah herşey çok çok güzel olsun. Hepimiz için..
herkese günaydınnn ben geldimmm
günaydın tatlımm bende geldim kızlsr baya muhabbet etmiş akşam onları okuyodum geç kaldım nasılsın:))
günaydın :)) bizimki bugün nöbetlere başlıyoo!
evet bizden sonra muhabbet dönmüş bende baktım iyiyim saol canım sen nasılsın biraz başım ağrıyo soğuklardan
günaydınnnnnnnnnnnnnn
1 ay oldu askerlerimiz gideli
tam tamına 4 ay 5 günümüz kaldı nedirki 4 ayyy hep birlikte yiyip bitirecez Allahın izniyle
bundan sonra günler daha çabuk geçecek kızlar bence
alışmaya başladık şafak doğan güneş diyeceğimiz günlerde gelecek
hepinizi öpüyorum kokulu kokulu
allahh tabloya bakk 343. K
hem tam 1 ay dolmuşş hem %20si bitmişşş ooohhhh
bugün kutlama yapsak olur vallahaa
allahh tabloya bakk 343. K
hem tam 1 ay dolmuşş hem %20si bitmişşş ooohhhh
bugün kutlama yapsak olur vallahaa
Günaydın kızlaaar :) Benim de uçuğum küçülmüş ama nezle olmuşum yine.. Nöbetler başlamış artık allah bu soğuklarda yardımcıları olsun. Bende benimkiyle ilk defa gece konuştum dün.. tam uyumaya hazırlanıyodum baktım arıyo şaşırdım komutanın çocuğuna ingilizce çalıştırmış yine komutanda hadi yatmadan telefon et konuşmak istediğin biri varsa demiş beni aradı kısa konuştuk ama uyumadan iyi geceler dilemesini çoook özlemişim :) ailesiylede konuşmuş daha doğrusu ağızlarını aramış ama bişey dememişler aradık fln diye..
evet bugün şerefine bi kutlama yapalım kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?