gözün aydın canım :) benim askerim artık gecelerin adamı o gece çalışcak gündüz uyuyacak benim tam tersim
neden arada acaba o uyuz görümcek seni
ahaha bugünün şerefine diyet yemek, hareketli olmak, akşama spor yapmak bizim kutlamamız olsun :)))
dün akşam hava neydi öylee!? ben işten çıktım kapıdan seller geçiyodu. eve gidene kadar dondumm. bütün akşam ısınmaya çalıştım.
çok farklı bi kutlama oldu bu :))
ya valla biraz hafif olsam rüzgar uçururdu kilolarımın faydasını gördüm dün akşam :)
bugünde çok soğuk ama
Olsun canım zamanla düzene girer.. haftasonları da mı gece çalışıcak?
bilmiyorum canım tuğbanın dün dediği gibi ne için aramış olursa olsun istediği kesinlikle can sıkmaktı.. Ben cevap vermediğim için aradık diyemiyo tabi bu sefer sevgilim niye arıyosunuz ne oldu da aradınız şimdi dicek buna bi cevap veremicekleri için susmuşlardır çook kılıfına göre uydururlar oynarlar herşeyi..
ewet ya bugünde çok soğuk dün kayınvalimdemlerde kaldım plates yapamadım
bugün 2 katını yapmam gerek
kuzey güney izledinizmi o simaya gıcık oldum ya
Kızlaaaar hemen ispiyonlamaya geçiyorumm yok öyle fatmanın kilosu fln tam kıvamında.. allah nazarlardan saklasın kıvır kıvır çok güzel saçları ve mavişş maviş gözleri vaaaar :)
ewet ya bugünde çok soğuk dün kayınvalimdemlerde kaldım plates yapamadım
bugün 2 katını yapmam gerek
kuzey güney izledinizmi o simaya gıcık oldum ya
ay aynı simay ne yılan kız dimi izlediniz mi kuzey güneyi
izledim ben de. çok bayıyolar bazen konuları dizide zaman geçmiyo. son yarım saatini izlemedim o yüzden. uyumak daha cazip geldi :)
oyy güzel gözlüm senin güzel gözlerin öyle görmüş uzun gömleklerle kapatıyorum kiloyu :)
Hahaha aklıma sevgilim geldiii.. yakışıklı aşkım benim dediğimde aşkımm seninle bi göz doktoruna gitmemiz lazım acil bi baksınlar diyoduu :) ama benim gözlerim gayet iyi görüyo uzun gömlek en fazla kalçanın oraya kadar olur ben basen flnda göremedim sende :)))
pişileri yedin mi :) benim kaynanam da yaprak sarmış dün 3 gündür bende kaynanamda kalıyorum dün akşam eltimde kaynanamda kaldı kızlar toplandık :)
Oyy ben dün mutfağa girdim fatmacım bi baktım annem yaprakları sıcak suya koyuyo napıyosun ben dolma yapıcam onlarla dedim kızım bu kadar yaprakla yaparsın sen yine dolmanı azıcık aldım ben çok güzel yaprakmış arkadaşına çok teşekkür ettiğimi söyle kapağını açınca nasıl güzel yaprak kokuyo taze taze bizim burdakiler ölmüş cidden dedi :) Annem adına da teşekkür ederim tatlım..
ay valla çok tereddütlü getirdim ya kötüyse diye filan hatta kaynanama kontrol ettirdim bi sorun varmı diye:) seneye annen isterse büyük bidon getirtiriz 5 kiloluk taze taze olur. afiyet olsun bal şeker olsun canım
baktım canım papatyalar güzel olmuş gerçekten teşekkür ederim gelinliklere de baktım. suan tüm gelinlikleri inceliyorum kollu olsun olmasın etekleri diğer detayları filan bakıyorum. teşekkür ederimfatma dün mail atmıştım baktın mı ona?
ay valla çok tereddütlü getirdim ya kötüyse diye filan hatta kaynanama kontrol ettirdim bi sorun varmı diye:) seneye annen isterse büyük bidon getirtiriz 5 kiloluk taze taze olur. afiyet olsun bal şeker olsun canım
misss gibi canım ben bigün yapıyım bize gelin hepbirlikte afiyet olsun :)
ayyy susun ya canım dolma çekiyo pasta börek çekiyo
hatta gün yapmak istiyorum böyle çeşit çeşit mamalr olsun ben hepsini yiyim hiç kilo almayım
baktım canım papatyalar güzel olmuş gerçekten teşekkür ederim gelinliklere de baktım. suan tüm gelinlikleri inceliyorum kollu olsun olmasın etekleri diğer detayları filan bakıyorum. teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?