343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

en küçüğündende olasa bi tarlatan koydurucam ben düz gelinlikler güzel ama fizik istiyor birazda :)

Kızlar size bişey söyliyim mi ben 100 kiloydum tam 44 - 46 beden giyiyodum.. Bize geldiğinizde yada buluştuğumuzda eski resimlerimden getiririm moral olur hepimize :) rejim ve sporla 33 kilo verdim. En büyük yardımcım ılık limonlu suydu.. Çok güzel yağ parçalıyo bir süre sonra vücuttan yağ attığınızı görüyosunuz hiç öyle zararı olan yada herkeste işe yaramaz olan yöntemlerden değil.. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce akşamda yatmadan önce içiliyo ama akşam içerken en az yarım saattir bişey yememiş olmanız lazım ki direk vücuttaki yağlara odaklansın. Rejim yapanlar denesin çok faydasını görücekler.. :))))

ciddimisin hemen deniyeceğim hemen

ciddi değilsin dimi benim gördüğüm zeynep gayet fit ve güzel. hiç inandırıcı değil valla seni gördükten sonra 100 kilo olduğun . ne kadar zmaanda verdin o kadar kiloyu canım. bi de diyetisyene gittin mi. bende 13 kilo verdim geçen sene ama hala fazlam var. limonlu suyu bende duymuştum.

ciddimisin hemen deniyeceğim hemen

Çok teşekkür ederim tatlım ama hala vermem gereken 6-7 kilom var Ne yazık ki ciddiyim 19 yaşında tartılmayı reddediyodum babam bigün zorla tarttı tam 99.8 çıktım o kadar olduğumu düşünmüyodum 85imdir diyodum hep o kiloyu görünce dedim ki ben hemen rejime ve spor salonuna yazılıyorum 4 ayda 16 kilo verdim sonra bıraktım ama sağlıklı ve yavaş verdiğim için almadım 1 sene aynı kiloda kaldım sonra tekrar spor ve rejime başladım 3 ayda 12 kilo verdim sonra senelerce 72 kiloda kaldım en son sevgilimle ayrıldığımızda 7 kilo gibi bişey vermiştim üzüntüden sonra barışınca yedim tabi 2 kilo aldım şuan 67 kiloyum.. diyetisyene gitmedim tatlım kendim yaptım.. mesela 1 tane gofret alıyodum onu kendime 1 haftada yeme sınırı koyuyodum zeynep istersen bi seferde bitir istersen 1 haftada canın çektiğinde parça parça ye diyodum kendi kendime.. burger fln fastfood ayda sadece 1 kere izin veriyodum kendime akşam ızgara ve salata yiyodum ılık limonlu suyu da hiç aksatmadım öyle öyle gitti canlar.. Zaten bi kilo muhabbet açıdığında arkadaşlarım hemen zeynep 100kiloydu ona sorun diye başlıyo cümleye kimse inanamıyo ben bile nasıl yaşıyodum o kiloyla diye şaşırıyorum hala :)))

valla süpersin çok tebrik ederim insan acayip değişiyo kilo verince ben 13 kilo vermişken bile acayip değişmiştim ama sonra aldım bi kaç kilo daha. zaten varya fastfood ve aburcuburu kesince olayın büyük kısmı hallediliyor aslında. bende bi ara sabahları aç karnına maydanoz limon püresi yapardım robotta onu yerdim sabahları baya fayda etmiştim sonra zor geldi onu yapmak bıraktım. bide askerimle yürürdük. ılık suya başlıcam limonla düğüne kadar veririm belki fazla kilolarımı.

benim kendime olan güvenim geri gelmişti 13 kiloyu verince

Kızlar bana mutlaka hatırlatın benim de aklımda buluştuğumuzda resim getiriyim size ben bazen bakıp bakıp mutlu oluyorum süper moral oluyo :)) Birde internetten çok obez bir kadın resmi bulmuştum rejim yaparken onu buzdolabının kapağına yapıştırdım bazen canım bişey isteyip mutfağa gittiğimde o resmi görüyodum bak zeynep yersen sonun bu diyip vazgeçiyodum walla işe yarıyo olmazsa benim resimlerimi çoğaltırız siz o resmi yapıştırırsınız direk buzdolabından uzaklaştırıyoo

ben de öyle. hep toplu bi çocuktum. yıllar önce 4-5 ayda 10 kilo verdim. tabi ben 70e yakınken 58'lere düştüğüm için zor oldu benim de. lisede akşam eve geldip yemeğimi yiyordum tıka basa. sonra yarın sabaha kadar yemiyodum. biraz tatlıyı azaltmıştım sadece. kuzenimle beraber koşuya gidiyordum ve bıraktığımda ciddi uzun süre koşabiliyordum.
işe başlayınca 61-62lere geldim ama onun da üstüne çıkmıyorum. yürürken çok yoruluyorum ciddi anlamda. hep 57-59 arasındayken bu kilo beni acayip yoruyo.

maşallah canım sende çok iyi vermişsin. Aynen dediğin gibi tatlım güven gelmez mi yaa rahat kıyafet buluyosun daha güzel hissediyosun kendini herşeyden önemlisi giydiğin yakışıyo.. Bak bende heveslendim şimdi başlıyım ılık limonlu suyuma tekrar :)) bi su bardağına 1 limon sıkın su içebilceğiniz sıcaklıkta olsun yeter :)

seninde boyun uzun sanırım anladığım kadarıyla aslıcım. hepimizin bi diyet hikayesi var :) benim hala verilecek 7-8 kilom var

evet evet birbirimizi bu konuda da destekleyelim fazla kilolarımızı verelim

seninde boyun uzun sanırım anladığım kadarıyla aslıcım. hepimizin bi diyet hikayesi var :) benim hala verilecek 7-8 kilom var

benim boyum 1.65 çok uzun değilim yani.
eskisi kadar topuklu da giyemiyorum varis var dizimde.
kalça benim tek problemim. kilo verince göbeğim kendiliğinden iniyor. plateste belim incecik kalıyor. ama kalçada kesin acayip spor yapmak lazım.
askercan gelene kadar en azından klasik kilolarıma dönsem iyi olcak. hedefim daha yükseklerde ama onun için daha vakit var. geri alırım sonra falan :)

aslıcım en çok istediğim boydasın keşke bende 1.65 hadi en fazla 1.70 olsaydım.. Sevgilim 1.75 boyunda... Topuklu ayakkabıya hasret kaldım günlük giymiyorum çok önemli diil ama özel günlerde giyememek çok can sıkıcı :)) Zayıflama harekatı başlasınnnnn o zaman :)))

hahah ben gittiğinden beri dikkat ediyorum. dün ilk kez tatlı kaçamağı yaptım. hepimiz yediklerimize dikkat edelim. bi spor yaparsak şahane olur bu iş. kilo veremesek de toplanır biraz vücudumuz.
ben özel günlerde giyiyorum canım. mesela biraz uzak biyer ve yürümem gerekiyorsa babetlerle evden çıkıyorum çantama topukluları koyuyorum değiştiriyorum.kumaş pantolon şık elbise çok düz ayakkabıları kaldırmıyo çünkü.
bide bizim boy farkımız çok yok. dışarı çıkarken topuklu giyince benimki diyo gerek yok ayakların acıcak diye. o giyme diyo bana :) çok komik normalde erkek yanında güzel görünmesini ister benimki yorma ayaklarını diyo

senin facebookun yok mu tatlım? merak ettim seni göreyim istedim.

zeynp bayıldım sana çok güzelsin maşallah
hayatta inanmam senin eskiden 100 kilo olduğuna
çok güzelsin canım arkadaşım inşallah bahtında çok güzel olur

zeynebim benim nişanlımda kısa biz aynı boydayız :) topuk yok acı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…