343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

zeynp bayıldım sana çok güzelsin maşallah
hayatta inanmam senin eskiden 100 kilo olduğuna
çok güzelsin canım arkadaşım inşallah bahtında çok güzel olur

Oyy canımm benimmm teşekkür ederim senin yüzünün güzelliği yanında hiçbişey benimki :)

amin tatlım inşallah allah hepimizin bahtını güzel yapsın.. O kadar dua ediyorum ki anlatamam allah beni de sizide sevdiğinden hiç ayırmasın..

canım benim ben senin hikayeni dinledikten sonra namazlarımda hep sana dua etmeye başladım
çünkü senin yaşadığın şeylerin benzerini yaşadım ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
o yüzden hep dularımdasın hepppp

kızlarr yazdıklarınızı okudum biraz işim vadı uzak kaldım sizden topuklu ayakkabı konusunda sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz benm
askımla aramızda boy farkı yok neredeyse hatta bazen kalın tabanlı ayakkabı giydiğimde ben uzun kalıyorum
topuklu ayakkabıyla hiç aram olmadı ama özel günlerde giyememek canımı sıkıyo benmde olsun napalım diyorum avutuyorum kendimi:))

zeynebim benim nişanlımda kısa biz aynı boydayız :) topuk yok acı yok :)

benim sevgilim 1.75 ben 1.76ym tatlım.. Topuklu hayal benim için benden uzun olma istemiyorum diyo hep benimki :) özel günlerde elbise fln altına babet fln olmuyo ama napalım senin gibi düşüniyim artık topuk yok acı yok sevdim bunu

kızlar ne kadar çok ortak özelliğimiz var farkındamısınız :)

en kötüsü zaten özel günler herkes platform giyerken ben ya yumurta topuk yada babet sözümde bile babet giydim ben :)

bu arada biz düğünde askerime gizli topuk alıcak ayakkabının içine konuyor silikom topuk kaç santim istersen o kadar uzuyor tavsiye ederim özel günler için

http://www.boyuzat.com/

burdan bakın 2 çesidi var

Son düzenleme:

zeynepçim sen uzunmuşsun ben 1,56 askım 1,55 biz kısa boyluyuz ufakız tefekiz:))))
düğünümüzde özel ayakkabı yaptıracağız dolgu koyuyolar erkek ayakkabılarının içine bende en azından yumurta topuk giyerim o zaman diyorum ama bakacağız:)

:))) hakkaten çok ortak noktamız var :))
silikon topuk gerçekten işe yarıyo mu canım bende almayı çok istedim ama askım pek işe yaramaz bişey gibi duruyo dedi vazgeçtim
onu kırmaktan korktuğumdan çokta üsteleyemedim yeşil kundura özel ayakkabı yapıyo 8cm kadar boy uzatan ayakkabıları ama daha denemedik
bu silikon benm bildiğim normal ayakkabısının içine yerleştiriyo doğru mu biliyorum her ayakkabıda kullanabiliyo diye biliyorum beni aydınlatır mısın bu konuda

çok saol canım çoook o kadar ihtiyacım var ki.. allah dualarını kabul etsin inşallah tatlım hani demiş ya bana günahsız ağızdan dua edin kabul olur mutlaka diye inşallah herşey çok güzel olucak.. senin hikayen gibi mutlu sona ulaşmayı o kadar istiyorum ki

zeynebim sana özel mail attım beni face ekler misin çok merak ettim seni aslı tuğba fatma var tek sen yoksun:))

canım biz alıcaz deneyince sana söleriz kuzenimin bi arkadaşı almış işe yarıyormuş her zaman diil ama özel günlerde ayakkabının içine koyarlar

ben yeşil kundurayada baktım ama 8 santim çok komik duruyor 5 santim fena diil. ama tek ayakkabı öyle olur ama silikon alırsan tüm ayakkabılara olur

www.BoyUzat.com bu linkten baksana bi

bizde ikimiz 1.68 boyundayız :)

canım biz sevgilimle arkadaşının düğününe gidicektik elbisenin altına topuklu giymem şarttı yalvardım şu ayakkabının içine konulan yükselticilerden yaptıralım rahatsa her ayakkabına koyarsın özel günlerde ben bu elbisenin altına babet giyemem dedim tamam deneyelim o zaman dedi götürdük yaptırdık ama topuk kısmım yükseldi içten olmaz bu yürüdükçe ayakkabıdan çıkıyo ayağım dedi o gecelik kırmamak için giydi ama hiç rahat edemedi bidaha da kullanmadı ( yeşil kunduranın ayakkabılarını bilmiyorum ama canım

baktım ben görmüştüm daha önce bunu askım bu işe yaramaz gibi duruyo dedi bende üstelemedim
ama işe yarıyo diyen biri çıktı ya elimden kurtulamaz artık:)))
yeşil kundurudan ben bir ayakkabı aldım 5 cm uzatır dediler hiç bir işe yaramadı ama spor ayakkabı türünlerindendi belki o yüzden işe yaramamıştır klasik ayakkabılarını deneriz demiştik kendi aramızda tabi ben ayakkabıyı alıken askım yanımda değildi denemeden almıştım

işte bende bundan korkuyorum taban koyunca çocuğun ayağı çıkar ayakkabıdan gerçi fatma nın attığı linkte ayakkabı derinliği 8 cm olmalı yazıyo ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…