343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım bu kadar insanın duası var üstünde elbet ulaşacaksın mutlu sona hiç merak etme canım benim

bu arada bizim pek boy sorunumuz yok ben 1,68 im eşimde 1,80 civarında topuklu giydiğim zaman tam ideal oluyoruz ama ben topuklu giymeyi sevmem pek
ancak özel günlerde oda zorla yani bıraksalar babetle giderim yani o derece

işte bende bundan korkuyorum taban koyunca çocuğun ayağı çıkar ayakkabıdan gerçi fatma nın attığı linkte ayakkabı derinliği 8 cm olmalı yazıyo ama bilemedim

evet arkası yüksek olmalı içine koymak için mesela bi botun içine filan ama dediğim gibi yeşil kunduranın 5 cmlik olanı giyilebilr ama pantolonun boyu uzun olmalı

evet arkası yüksek olmalı içine koymak için mesela bi botun içine filan ama dediğim gibi yeşil kunduranın 5 cmlik olanı giyilebilr ama pantolonun boyu uzun olmalı

gelsinde askerden bakacağız duruma göre:)))
kızlarımız güzel hakkaten zeynep uzun sarısın gayet güzel bir kız:)))

walla fatmacım yaa, bi de yeniden hastalanıyo gibi şişti genizim tekrar. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum yaa
cumhur dün aradı en son, bugün daha aramadı. nizamiye görevlisi yapacaklarmış kocamı :) gündüzcü olacakmış. gece de 2 saat nöbet tutacakmış. sevindim bende hiç değilse bu soğukta eğitime gidip denetlemeden geçmeyecek..

canımm hala toparlanamadın mı ya asker noldu aradı mı tuğbadan sonra 2.kader arkadaşım benim merak ettim..

maalesef canım, devam ediyo sıkıntısı.. benim askerim 5ten önce arayamıyo maalesef. dün tam 3 dk kala falan aradı. bakalım bugün kaçta arayacak. off zaten çok zor olmaya başladı bu özlem (( siz gene çalışıyosunuz, evde olunca hiçten geçmiyo zaman (

evet canım olucak olucak dualarla olucak bu iş :)

ohh süper idealmişsiniz ne güzel :)

Bak yaa örümcek görümcem msj attı şimdi " siz barışmışsınız kesin belli abimin sesi neşeli yüzü güldüğüne göre anlamıyorum ki büyü mü yapıyosun napıyosun biz her ayırdığımızda siz yine bir şekilde barışıyorsunuz bir kopartamadık bağınızı ama az kaldı az abime ne güzel kızlar var talip olacak senin gibi çirkine mi kaldı yakışmıyosun yanına bile" aynen msj bu arkadaşlar :) ya artık gülmekten başka birşey yapamıyorum töbe töbe o büyü işi anca sizin işiniz olur yazasım var ama neyse walla artık fake profil açıp koyucam resimleri vericem numarasını o olucak

( Kısa konuşmuşsunuz ama olsun dün nasıl geçti konuşma? Öncekine göre daha iyidir umarım..

ayyy ne sinir bozucu bişey bu kız yaa, kaç yaşında canım bu?

ben seninnnn varya
yaa bu kızı boğmak geliyo içimden ya pis görümcek
ohhh çatlada patla ortadan ikiye ayrıl
inşallah sende seversinde bir gün önüne böyle engel çıkaran biri olur inşallah

( Kısa konuşmuşsunuz ama olsun dün nasıl geçti konuşma? Öncekine göre daha iyidir umarım..

walla canım biraz iyi biraz kötüydü.. bu akşam merak ediyorum nasıl bi konuşma olacak. çok neşeli konuşmak istiyorum onla, onu ne kadar sevdiğimi, onu mutlu etmeye ne kadar hazır olduğumu görsün istiyorum. dönüşte çünkü bizi büyük sınavlar bekliyo olacak..

merve senin kaynanalar evlendikten sonra da yakanı bırakmamışlar ha öyle anlıyorum ben

ben seninnnn varya
yaa bu kızı boğmak geliyo içimden ya pis görümcek
ohhh çatlada patla ortadan ikiye ayrıl
inşallah sende seversinde bir gün önüne böyle engel çıkaran biri olur inşallah

Sevdiği biri vardı canım 1sene çıktılar sonra aile istemedi benim istediğimi ailem istemiyosa konu kapanmıştır dedi 6 ay önce zengin bir çocuk buldu 1.5 ay önce evlendi tamamen duygusal yanii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…