343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya gül geç zaten sakın cevap verme askerine de söyle yüzü gülmesin ağlasın nasıl bi aile ya çocuklarının yüzünün gülmesini istemiyor

ve bu mesajı askere söyle canım

merve senin kaynanalar evlendikten sonra da yakanı bırakmamışlar ha öyle anlıyorum ben

canım aslına bakarsan evlenmeden önce pek sorun yoktu. sadece beni tanımadan önce sırf istanbulluyum diye istememişlerdi. tanıştıktan sonra evleninceye kadar da ben çok makul davrandığım için pek bişey olmadı. evlendikten sonra başlarda da bişey yoktu ama sonra sonra kültür farklılıkları açığa çıkmaya başladı. gene de ben onlara hiç saygısızlık etmedim. hoşuma gitmedi, eşimle kavga ettim ama bi kere onlara yüzümü bile asmadım. sonra en son bu askerlikte nerede kalacağım mevzusu başladı. onlar orda kalmamı istedi bende burda ailemle.. onların istediği olmadı diye şimdi çok sinir oluyolar bana. açık açık çok konuşulmasa da yediğim laflardan, tavırlarından, oğullarına söylediklerinden anlaşılıyo. normalde eşimle aramda sorun olmayacak şeyler, onlar yüzünden sorun oluyo.. izne geldiğinde 3 gün bile rezil oldu.. dönüşte neler olacak bakalım..

offf canım ya o bazen bizdede çok oluyo
yüzüme bişi demiyorlar ama anlıyorum tavırlarından ve bu beni çok rahatsız ediyo
sonrada eşimle aramızın bozulmasına neden oluyo
seni çok iyi anlıyorum canım
inşallah eşin gelince hiç bir sorununuz kalmaz inşallah

ayy çok sinirlendim bak yaa terbiyesize ağzımı bozacağım fena olacak yapalım zeynep gerçekten verelim numaraasını internete görsün dünyanın kaç bucak olduğunu

Siz sevgilimisiniz canım yoksa nişan fln var mı? Aynı sınavlar beni de bekliyo Ben bütün bu konuşmalarımı kararlarımıda sevgimide pazar günü yüzyüze anlatıcam ve tabi onun düşüncelerinide iyice öğrenicem.. Senin ziyarete gitme olasılığın yok muydu canım gidip bi görsen sende yüzyüze konuşsan ?

canım herşeyin başı sabır sabret bakalım askerin gelsin inşallah herşey yoluna girer siz iyi olduktan sonra aileler nasıl olsa kabullenir durumu inşallah eşin seni korur sıkıntı çıkmaz istanbul da yaşayınca ne oluyo anlamıyorum artık insanların bu düşüncelerden kurtulması lazım hakkımızda hayırlısı

onlar evli canım benim

ayy çok sinirlendim bak yaa terbiyesize ağzımı bozacağım fena olacak yapalım zeynep gerçekten verelim numaraasını internete görsün dünyanın kaç bucak olduğunu

Yapalım canım gerçekten yapalım artık son raddeye getiriyo birşeyleri.. Önce şu 15ocak bi gelsin ben bi gidiyim yüzyüze oturup konuşiyim mesajları cevapsızlarıda göstericem bakalım asker nasıl bi çözüm yolu bulucak sonra döndüğümde şu işi yapalım onlarla uğraşmaktan beni unutur belki..

keşke kalmasa ama asıl sorunlar o zaman başlayacak gibi. çünkü şuanda kaldığım ev onların evi ve ben ordan taşınmak istiyorum. ısınma sorunu çok fazla hem de o evde oturdukça maalesef tam akraba çevresinin içindeyiz. adamın bi çiçek alıp geleceği varsa bile aman akrabalar dedikodu yapar diye onu bile yapmıyo. biraz uzaklaşmak, biraz çevre baskısından çıkmak gerekiyo. inşallah ayarlayabilirsek, çok çok dua edin, bi ev almak niyetimiz var. işte bunu duyduklarında neler olacak çok merak ediyorum..

Sevdiği biri vardı canım 1sene çıktılar sonra aile istemedi benim istediğimi ailem istemiyosa konu kapanmıştır dedi 6 ay önce zengin bir çocuk buldu 1.5 ay önce evlendi tamamen duygusal yanii :)))

ondan kuduruyodur canım o sevdiğine varamadı yaa kardeşi ya sevdiğiyle evlenirse nolur çatlar kıskançlığından
ne kadar bencil düşünse dese ki ben sevdiğime kavuşamadım bari kardeşim mutlu olsun ne olur işte insanın önce
allah korkusu olacak sonra yumuşak bir kalbi ama nerdeee

kıyamam canım sanaaa çok dua edeceğim bundan sonra sana zaten ediyodum bundan sonra daha çok edeceğim insanın kendine ait bir dünyası olmalı özgür olabileceği her istediğini yapabileceği bir dünya kimsenin bunu kısıtlamaya hakkı yok inşallah eşin geldiğinde ev alabilirsinizde bu problemler ortadan kalkar inşallah herşey gönlüne göre çok ço kgüzel olur canım

zeynepcim, kızlar sakin biraz.. bende çok sinir oluyorum gerçekten ama zeynep canım bırak o kendi kötülüğüyle kalsın, sende o kötülüğe bulaşma. senin gibi güzel yürekli birine yakışmaz emin ol. sinirle yapsan bile sonra pişman olursun. öfkeyle kalkan zararla oturur. hem senin anlın ak olsun, seni suçlayacak ufacık bişey bile verme ellerine. sevdiğinle arana girer bunlar hep ilerde.. aman diyim.. (

Allah razı olsun canım benim, inşallah yaaa.. ben kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum ama onlar ne oğullarının ne benim mutluluğumu düşünmüyolar. varsa yoksa onların doğruları.. ister miyim anne baba hakkına girmek. inşallah herşey en güzel biçimde hallolur..

hımmm dediğin gibi onlardan ayrılmak istediğini duyduklarında asıl film başlayacak
ama inşallah hiç sorun çıkarmazlar yada en az zararla atlatırsınız bu olayı canım benim
hep dularımdasın

Herkesin derdi ayrı işte.. bazı aileler bireye, tercihlere saygı duymuyo işte. canım siz evlenmişsiniz ya birliktesiniz ya bundan daha güzel bişey olamaz. Sen sabret canım sevdiğinin elini tut sımsıkı,yoluna girecektir herşey öyle yada böyle..

evliyiz canım biz, bu meseleleri önceden de çoookk konuştuk ama eşim daha yeni yeni haklısın demeye başladı bana. olay sadece eşim de bitiyo, kem küm konuşmasa, yeri geldiğinde hayır diyebilse, biz böyle karar verdik diyebilse zaten bunlar olmayacaktı. şimdi diyo ki, gelince resti çekicem. napiyim ben boşanayım mı karımdan böyle mi rahat ediceksiniz diycem diyo, ama inşallah iş o noktalara varmaz..

hımmm dediğin gibi onlardan ayrılmak istediğini duyduklarında asıl film başlayacak
ama inşallah hiç sorun çıkarmazlar yada en az zararla atlatırsınız bu olayı canım benim
hep dularımdasın

Allah hepinizden razı olsun kızlar, dualar müşterek inşallah.. Rabbim kalbimizi, niyetimiz görüyo. Hakkımızda hayırlısını versin.

yok canım o noktalara varacağını sanmam allaha şükür eşin sana hak veriyo arkanda duracağını söylüyo çok şükür bu bile büyük bir adım bence gelsin hayırlısıyla şimdi sen bunları kafanda kurup kendini yorma üzme üzüntüden de atamıyosun hastalığını askerin gelsin hele inşallah herşey yoluna girecektir umarım aileler üzülmez bak ne kadar güzel düşünüyosun anne babanın hakkına girmek istemem diyosun allahım güzel gönlüne göre versin inşallah allahım kendine inananları kapısından çevirmez inşallah

Nerde onda o düşünce insan birini sever olmazsa başkasını sever ne var yani mantığında.. Aşk o kadar basit bişey ki onun gözünde anlaması mümkün değil.

aaaaminnnn, inşallah gülçinim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…