343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nerde onda o düşünce insan birini sever olmazsa başkasını sever ne var yani mantığında.. Aşk o kadar basit bişey ki onun gözünde anlaması mümkün değil.

bunu birazcık anlayacak bi kalbi olsa zaten bu eziyetleri hiç yapmazdı heralde. Allahımmm, sen en güzelini bilirsin. Bu insanları da bildiğin gibi yap. Kalplerinde merhamet ver ya Rabbim..

mervecan senin eşin hani bizim iş yeri gibi biyerde çalışıyo ya başvursun naklen atama yapalım biz ona gelsin istanbula taşının ohhh missss

mervecan senin eşin hani bizim iş yeri gibi biyerde çalışıyo ya başvursun naklen atama yapalım biz ona gelsin istanbula taşının ohhh missss

walla annemlerde aynısını söylüyo canım ama o zaman kızılca kıyamet kopar heralde :)) aslında var öyle teklifler bi arkadaşı geldi esenlerde müdür falan oldu ama pek mümkün gözükmüyo. bi de Allah bozmasın orda o kadar güzel bi arkadaş çevrem oldu ki, onlardan da ayrılmak istemiyorum (

Aslıya tamamen katılıyorum canım.. Tuğbanında dediği gibi burda hepimiz birbirimize çok dua ediyoruz duyulduğundan eminim.. Bu kadar güzel kalbi temiz insanların dualarıyla desteğiyle hepimizin sıkıntılarının biticeğine çok güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum.

yaa ben seni buraya getirmeye çalışıyorum :):)

yada dur sen taşınma buraya izmitte kal gelince orda bi arkadaşım olsun kahve içmeye gelebileceğim

İnşallahh.. O güzel günlerimizde de hep beraber olalım, böyle sıkıntılar yerine hep güzel şeyler konuşalım inş..

O zaman askerin dönmesini bekleyelim tatlım baktım o da yavaştan değişiyo ikisini bir getiririm toptan halletmiş oluruz boşyere 2 kere yorulmayalım

bu iyi fikir tatlım abi kardeş bi güzel evire çevire hallederiz biz onları :)

ama inş askerine gerek kalmıcak :)

yaa ben seni buraya getirmeye çalışıyorum :):)

yada dur sen taşınma buraya izmitte kal gelince orda bi arkadaşım olsun kahve içmeye gelebileceğim

tabi canımm, izmiti de boşlama. bi de çenesuyundan ev aldımmı :) annenle komşu olup senin dedikodunu yaparız artık :)

selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

yine kopmuşsunuz bugün :) bi görümce krizi daha yaşanmış

saçını başını yolmak lazım nun zaten

benim askeriminde bugün doğumgünü ve hasta yatıyor bişey yapamıyorum da

hoşgeldin burcuu, geçmiş olsun askerine, Allah tez zamanda şifa versin.
Ben burda yata yata iyileşemiyorum, onların hali kimbilir ne zordur oralarda..
Allah hepsinin yardımcısı olsun..

hoşgeldin canım iyiyiz kaynatmaya devam geçmiş olsun ve doğumgünü kutlu olsun revirde mi yatıyor

kız annem torunu yerine senin bebişe bakar artık senin işin olduğunda :) yaa bende izmite taşıncam yaa

doğru diyosun kız, benim annem de senin bebişe bakar ama gelip üsküdara bırakman lazım :))

yasak mı sana göbek atmak

göbek atmak yasak değil de ben kendi kınamda bile becerip oynayamadım kii.. yeteneksizim bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…