Nerde onda o düşünce insan birini sever olmazsa başkasını sever ne var yani mantığında.. Aşk o kadar basit bişey ki onun gözünde anlaması mümkün değil.
zeynepcim, kızlar sakin biraz.. bende çok sinir oluyorum gerçekten ama zeynep canım bırak o kendi kötülüğüyle kalsın, sende o kötülüğe bulaşma. senin gibi güzel yürekli birine yakışmaz emin ol. sinirle yapsan bile sonra pişman olursun. öfkeyle kalkan zararla oturur. hem senin anlın ak olsun, seni suçlayacak ufacık bişey bile verme ellerine. sevdiğinle arana girer bunlar hep ilerde.. aman diyim..(
mervecan senin eşin hani bizim iş yeri gibi biyerde çalışıyo ya başvursun naklen atama yapalım biz ona gelsin istanbula taşının ohhh missss
yok canım o noktalara varacağını sanmam allaha şükür eşin sana hak veriyo arkanda duracağını söylüyo çok şükür bu bile büyük bir adım bence gelsin hayırlısıyla şimdi sen bunları kafanda kurup kendini yorma üzme üzüntüden de atamıyosun hastalığını askerin gelsin hele inşallah herşey yoluna girecektir umarım aileler üzülmez bak ne kadar güzel düşünüyosun anne babanın hakkına girmek istemem diyosun allahım güzel gönlüne göre versin inşallah allahım kendine inananları kapısından çevirmez inşallah
walla annemlerde aynısını söylüyo canım ama o zaman kızılca kıyamet kopar heralde :)) aslında var öyle teklifler bi arkadaşı geldi esenlerde müdür falan oldu ama pek mümkün gözükmüyo. bi de Allah bozmasın orda o kadar güzel bi arkadaş çevrem oldu ki, onlardan da ayrılmak istemiyorum(
zeynep sen görümceni çağır taksime biz icabına bakarız :)
Aslıya tamamen katılıyorum canım.. Tuğbanında dediği gibi burda hepimiz birbirimize çok dua ediyoruz duyulduğundan eminim.. Bu kadar güzel kalbi temiz insanların dualarıyla desteğiyle hepimizin sıkıntılarının biticeğine çok güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum.
O zaman askerin dönmesini bekleyelim tatlım baktım o da yavaştan değişiyo ikisini bir getiririm toptan halletmiş oluruz boşyere 2 kere yorulmayalım
yaa ben seni buraya getirmeye çalışıyorum :):)
yada dur sen taşınma buraya izmitte kal gelince orda bi arkadaşım olsun kahve içmeye gelebileceğim
İnşallahh.. O güzel günlerimizde de hep beraber olalım, böyle sıkıntılar yerine hep güzel şeyler konuşalım inş..
yaaa önce benim kınamda göbek atalım hep beraber güzel günlerimizden biri olsun o
tabi canımm, izmiti de boşlama. bi de çenesuyundan ev aldımmı :) annenle komşu olup senin dedikodunu yaparız artık :)
walla göbek atmaya çalışırsam benim için çok rezil bi gün olabilir :)) inşallah canım, Allah mani vermezse gelicez tabii kii..
selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
yine kopmuşsunuz bugün :) bi görümce krizi daha yaşanmış
saçını başını yolmak lazım nun zaten
benim askeriminde bugün doğumgünü ve hastayatıyor bişey yapamıyorum da
bu iyi fikir tatlım abi kardeş bi güzel evire çevire hallederiz biz onları :)
ama inş askerine gerek kalmıcak :)
selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
yine kopmuşsunuz bugün :) bi görümce krizi daha yaşanmış
saçını başını yolmak lazım nun zaten
benim askeriminde bugün doğumgünü ve hastayatıyor bişey yapamıyorum da
kız annem torunu yerine senin bebişe bakar artık senin işin olduğunda :) yaa bende izmite taşıncam yaa
yasak mı sana göbek atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?