343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldin burcuu, geçmiş olsun askerine, Allah tez zamanda şifa versin.
Ben burda yata yata iyileşemiyorum, onların hali kimbilir ne zordur oralarda..
Allah hepsinin yardımcısı olsun..

çok geçmiş olsun canım ya
benim ki öyle mızmız değildir ama şimdi asker ya çok nazlı tabi, ama yanlızlar orda kıyamam ya , evine gelince annesi iyi bakar şimdi ona ,

Walla gördüğün gibiyiz tatlım :) askerine seninle ve sevdikleriyle birlikte nice seneler dilerim..

Gel burcucumm geel benim görümcenin saçını başını yolucak kızlar artıyo oleeeey :)

çok geçmiş olsun canım ya
benim ki öyle mızmız değildir ama şimdi asker ya çok nazlı tabi, ama yanlızlar orda kıyamam ya , evine gelince annesi iyi bakar şimdi ona ,

sağol canımm. izne mi gelecekti seninki? geçmişi okudum ama karıştırıyorum yine de ya, kusura bakma :s

doğru diyosun kız, benim annem de senin bebişe bakar ama gelip üsküdara bırakman lazım :))

göbek atmak yasak değil de ben kendi kınamda bile becerip oynayamadım kii.. yeteneksizim bu konuda..

ben üsküdara taşınıyım bari çok severim zaten orayı

kızlar o zaman akşamları evde göbek dansı çalışın :) hem zayıflatır hemde herkes oynamayı öğrenir

sağol canımm. izne mi gelecekti seninki? geçmişi okudum ama karıştırıyorum yine de ya, kusura bakma :s

evet canım, cumartesi geliyor, pazartesi dönücek tekrar
ay çok heyecanlıyım ya :) böyle sevgilim geliyoooooooo diye bağırmak istiyorum etrafa

bi de tutup hiç bırakmamak istiyorum ama mecbur dayanıcaz tabi bi 4 ay adaha napalım

ben üsküdara taşınıyım bari çok severim zaten orayı

kızlar o zaman akşamları evde göbek dansı çalışın :) hem zayıflatır hemde herkes oynamayı öğrenir

walla aslında kurslar var öyle, hem göbek atıyosun hem kilo veriyosun ne güzel.. rahat bi ortam olacağını bilsem aslında giderim, hiç erkek falan olmayacağını bilsem yani..

ayy canım ne güzell, bol bol hasret giderin. bende yeminden sonra gördüm ama sanki hiç görmemiş gibiyim aylardır. offffff çok özledim yaaa (((

Walla gördüğün gibiyiz tatlım :) askerine seninle ve sevdikleriyle birlikte nice seneler dilerim..

Gel burcucumm geel benim görümcenin saçını başını yolucak kızlar artıyo oleeeey :)

sağol canım güzel dileklerin için ,bu arada büyük bi zevkle eşlik ederim size

hahahah bende öyleyim walla canım pazar günü aşkımlayım oleeey diye bağırasım var :)

ayy canım ne güzell, bol bol hasret giderin. bende yeminden sonra gördüm ama sanki hiç görmemiş gibiyim aylardır. offffff çok özledim yaaa (((

siz arada gider görürsünüz ama yine , yakın sizinkiler, sürpriz yapar senin ki de belki belli mi olur?

ya bazen hayal kuruyorum haberleri açsam orda "kısa dönemlerin askerlik süresi kısaltıldı" diye bi haber okusam diye

ne güzel olurdu ya

canımm, hiç boşuna heveslenmeyelim, peşin peşin razı olalım bence 4 ayımıza hatta benim 4 ay 10 gün falan galiba. 3 gün izin aldı yeminde, 20 mayısta terhis olacak. şafak 129 benim. o yüzden o gelmesin, izin kullanmasın bi daha :) ben gider evci çıkartırım onu :)

evet izin almak sakıncalı o açıdan, birde son günler çok gergin oluyorlarmış. şafaka sıkıştırırmış.

kavgaya meyilli oluyorlarmış öyle duydum ben etrafımdakilerden. hem hasret çek, hem çekmiyormuş gibi yap hem alttan al, zor valla işimiz kızlar.

kıymetimizi bilsinler valla

geçen gün yazmıştım benim askerin kışlasında bu dedikodu dolaşıyomuş :) efsane bunlar :)

geçen seneyi hatırlıyormusunuz kısa dönemlerin uzayacak 9 ay olacak deniyordu ne fena olmuştuk biz

geçen gün yazmıştım benim askerin kışlasında bu dedikodu dolaşıyomuş :) efsane bunlar :)

geçen seneyi hatırlıyormusunuz kısa dönemlerin uzayacak 9 ay olacak deniyordu ne fena olmuştuk biz

ben gellddimmm bence kısa dönem kısalmaz ama inşallah uzamazda:)) allahım koru yarabbim

Aman uzamasında biz 4 ayı kabullendik zaten :)) fatmacm yaa seninle görüşeli daha 2 gün mü olduu bana 1 hafta olmuş gibi geliyoo :)))

evett, walla hatırlıyorum ve hatırladıkça mutlu oluyorum. yok uzayacak mı kısalacak mı, bedelli çıkacak mı, yüksek lisansa mı başvursak, acaba doğuya mı çıkacak... off be, hepsi de geride kaldı işte. çok şükür. gittiler yapıyolar Allahın izniyle de sağ salim dönecekler.. başlamış iş bitmiş iştir diye boşuna demiyolar..

Aman uzamasında biz 4 ayı kabullendik zaten :)) fatmacm yaa seninle görüşeli daha 2 gün mü olduu bana 1 hafta olmuş gibi geliyoo :)))

aynen biz 4 ayı kabullendik olmaz öyle şey olmaz:)))

bu arada kızlar ben neden avatar resmi koyamıyorum deli oldum uğraşıyorum uğraşıyorum yapamıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…