hoşgeldin burcuu, geçmiş olsun askerine, Allah tez zamanda şifa versin.
Ben burda yata yata iyileşemiyorum, onların hali kimbilir ne zordur oralarda..
Allah hepsinin yardımcısı olsun..
selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
yine kopmuşsunuz bugün :) bi görümce krizi daha yaşanmış
saçını başını yolmak lazım nun zaten
benim askeriminde bugün doğumgünü ve hastayatıyor bişey yapamıyorum da
çok geçmiş olsun canım ya
benim ki öyle mızmız değildir ama şimdi asker ya çok nazlı tabi, ama yanlızlar orda kıyamam ya , evine gelince annesi iyi bakar şimdi ona ,
doğru diyosun kız, benim annem de senin bebişe bakar ama gelip üsküdara bırakman lazım :))
göbek atmak yasak değil de ben kendi kınamda bile becerip oynayamadım kii.. yeteneksizim bu konuda..
sağol canımm. izne mi gelecekti seninki? geçmişi okudum ama karıştırıyorum yine de ya, kusura bakma :s
ben üsküdara taşınıyım bari çok severim zaten orayı
kızlar o zaman akşamları evde göbek dansı çalışın :) hem zayıflatır hemde herkes oynamayı öğrenir
evet canım, cumartesi geliyor, pazartesi dönücek tekrar
ay çok heyecanlıyım ya :) böyle sevgilim geliyoooooooo diye bağırmak istiyorum etrafa
bi de tutup hiç bırakmamak istiyorum ama mecbur dayanıcaz tabi bi 4 ay adaha napalım
Walla gördüğün gibiyiz tatlım :) askerine seninle ve sevdikleriyle birlikte nice seneler dilerim..
Gel burcucumm geel benim görümcenin saçını başını yolucak kızlar artıyo oleeeey :)
evet canım, cumartesi geliyor, pazartesi dönücek tekrar
ay çok heyecanlıyım ya :) böyle sevgilim geliyoooooooo diye bağırmak istiyorum etrafa
bi de tutup hiç bırakmamak istiyorum ama mecbur dayanıcaz tabi bi 4 ay adaha napalım
ayy canım ne güzell, bol bol hasret giderin. bende yeminden sonra gördüm ama sanki hiç görmemiş gibiyim aylardır. offffff çok özledim yaaa(((
ayy canım ne güzell, bol bol hasret giderin. bende yeminden sonra gördüm ama sanki hiç görmemiş gibiyim aylardır. offffff çok özledim yaaa(((
siz arada gider görürsünüz ama yine , yakın sizinkiler, sürpriz yapar senin ki de belki belli mi olur?
ya bazen hayal kuruyorum haberleri açsam orda "kısa dönemlerin askerlik süresi kısaltıldı" diye bi haber okusam diye
ne güzel olurdu ya
canımm, hiç boşuna heveslenmeyelim, peşin peşin razı olalım bence 4 ayımızahatta benim 4 ay 10 gün falan galiba. 3 gün izin aldı yeminde, 20 mayısta terhis olacak. şafak 129 benim. o yüzden o gelmesin, izin kullanmasın bi daha :) ben gider evci çıkartırım onu :)
canımm, hiç boşuna heveslenmeyelim, peşin peşin razı olalım bence 4 ayımızahatta benim 4 ay 10 gün falan galiba. 3 gün izin aldı yeminde, 20 mayısta terhis olacak. şafak 129 benim. o yüzden o gelmesin, izin kullanmasın bi daha :) ben gider evci çıkartırım onu :)
geçen gün yazmıştım benim askerin kışlasında bu dedikodu dolaşıyomuş :) efsane bunlar :)
geçen seneyi hatırlıyormusunuz kısa dönemlerin uzayacak 9 ay olacak deniyordu ne fena olmuştuk biz
ben gellddimmm bence kısa dönem kısalmaz ama inşallah uzamazda:)) allahım koru yarabbim
geçen gün yazmıştım benim askerin kışlasında bu dedikodu dolaşıyomuş :) efsane bunlar :)
geçen seneyi hatırlıyormusunuz kısa dönemlerin uzayacak 9 ay olacak deniyordu ne fena olmuştuk biz
Aman uzamasında biz 4 ayı kabullendik zaten :)) fatmacm yaa seninle görüşeli daha 2 gün mü olduu bana 1 hafta olmuş gibi geliyoo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?