343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şimdi ne kadan mutlu oldum başlamış iş bitmiş iştir hakkaten bitti askerlikte artıkın evlenebiliriz
evlilik manyağı oldum çıktım son günlerde:)))

ya kızlar eşim bugün hiç aramadı çok merak ediyorum
hergün mutlaka 2 kere arardı niye aramadı aceba offf ya

benimki doğuya gidiyo ama

aynen biz 4 ayı kabullendik olmaz öyle şey olmaz:)))

bu arada kızlar ben neden avatar resmi koyamıyorum deli oldum uğraşıyorum uğraşıyorum yapamıyorum:)))

ölçülerine boyutuna dikkat ediyosun dimi resmin. bende uğraştım biraz yüklenmedi falan dedi bıraktım, baktım kendisi çıktı sonra..

ölçülerine boyutuna dikkat ediyosun dimi resmin. bende uğraştım biraz yüklenmedi falan dedi bıraktım, baktım kendisi çıktı sonra..

profilde nerden resim koyulacak göremedim ki albüm oluşturdum ama o albümdeki resmi avatar yapamıyorum:)))
amaaan neyse boşver hevesti yapamadım salla

hakkari çukurca

Rabbim yardımcısı olsun canım. Gönlünü ferah tutmaya çalış, bol bol dua et. Bizde ederiz. Kötü şeyler düşünme lütfen, benim eşimin arkadaşı da şırnak sınır karakolunda yaptı askerliğini kısa dönem, bitirdi geldi bile. Bizde bitiricez bu günleri, sağ salim kavuşucaz inşallah sevdiklerimize.
Ben biraz düşüncesizce konuştum galiba, sadece o günlerden geçtik bitirdik, askerliğe başladık demek istemiştim kusuruma bakma

yok ya öyle düşünme, sonuçta tahmin edemezsin ki

her akşam dua ediyorum sağlıklı bi şekilde dönsün diye , siz de araya bizi de sıkıştırırsanız dua ederken çok sevinirim. allahım hepimizi kavuştursun sevdiğine , bu arada eşinin arkadaşına ne yaptormışlar orda operasyona falan çıkmamış değil mi?

tabiki de dua edicez canım benim..
arkadaşıyla ilgili bişey bilmiyorum maalesef ama kısa dönemleri operasyona çıkartacaklarını hiç sanmam..

canım benim dualarımızda sende varsın.. Bende kısa dönemlere operasyon yaptırıcaklarını sanmıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde dönücek hepsi.. Kınadan ellerimizde yer kalmıcak :))

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm hepinizi huzurlu bir akşam diliyorum hepinize askerleriniz inşallah arasın ve uzuun uuzuun konuşsun sizinle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…