evett, walla hatırlıyorum ve hatırladıkça mutlu oluyorum. yok uzayacak mı kısalacak mı, bedelli çıkacak mı, yüksek lisansa mı başvursak, acaba doğuya mı çıkacak... off be, hepsi de geride kaldı işte. çok şükür. gittiler yapıyolar Allahın izniyle de sağ salim dönecekler.. başlamış iş bitmiş iştir diye boşuna demiyolar..
evett, walla hatırlıyorum ve hatırladıkça mutlu oluyorum. yok uzayacak mı kısalacak mı, bedelli çıkacak mı, yüksek lisansa mı başvursak, acaba doğuya mı çıkacak... off be, hepsi de geride kaldı işte. çok şükür. gittiler yapıyolar Allahın izniyle de sağ salim dönecekler.. başlamış iş bitmiş iştir diye boşuna demiyolar..
aynen biz 4 ayı kabullendik olmaz öyle şey olmaz:)))
bu arada kızlar ben neden avatar resmi koyamıyorum deli oldum uğraşıyorum uğraşıyorum yapamıyorum:)))
ya kızlar eşim bugün hiç aramadı çok merak ediyorum
hergün mutlaka 2 kere arardı niye aramadı aceba offf ya
benimki doğuya gidiyo ama
benimki doğuya gidiyo ama
ölçülerine boyutuna dikkat ediyosun dimi resmin. bende uğraştım biraz yüklenmedi falan dedi bıraktım, baktım kendisi çıktı sonra..
hakkari çukurca
bişey olmaz canım benm aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle gelecek sana
hakkari çukurca
inşallah canım, telefonunu rahat kullansın bide nöbet tutmasın ,sağlıklı bi şekilde gidip gelsin inşallah
Rabbim yardımcısı olsun canım. Gönlünü ferah tutmaya çalış, bol bol dua et. Bizde ederiz. Kötü şeyler düşünme lütfen, benim eşimin arkadaşı da şırnak sınır karakolunda yaptı askerliğini kısa dönem, bitirdi geldi bile. Bizde bitiricez bu günleri, sağ salim kavuşucaz inşallah sevdiklerimize.
Ben biraz düşüncesizce konuştum galiba, sadece o günlerden geçtik bitirdik, askerliğe başladık demek istemiştimkusuruma bakma
yok ya öyle düşünme, sonuçta tahmin edemezsin ki
her akşam dua ediyorum sağlıklı bi şekilde dönsün diye , siz de araya bizi de sıkıştırırsanız dua ederken çok sevinirim. allahım hepimizi kavuştursun sevdiğine , bu arada eşinin arkadaşına ne yaptormışlar orda operasyona falan çıkmamış değil mi?
ya kızlar eşim bugün hiç aramadı çok merak ediyorum
hergün mutlaka 2 kere arardı niye aramadı aceba offf ya
yok ya öyle düşünme, sonuçta tahmin edemezsin ki
her akşam dua ediyorum sağlıklı bi şekilde dönsün diye , siz de araya bizi de sıkıştırırsanız dua ederken çok sevinirim. allahım hepimizi kavuştursun sevdiğine , bu arada eşinin arkadaşına ne yaptormışlar orda operasyona falan çıkmamış değil mi?
Aman uzamasında biz 4 ayı kabullendik zaten :)) fatmacm yaa seninle görüşeli daha 2 gün mü olduu bana 1 hafta olmuş gibi geliyoo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?