canım benim dualarımızda sende varsın.. Bende kısa dönemlere operasyon yaptırıcaklarını sanmıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde dönücek hepsi.. Kınadan ellerimizde yer kalmıcak :))
sabır canım daha saat geç değil, arar inşallah. Sana da totem yapalım :) neydi kocanın adı kız?
ohhhhh çok şükür aradı kızlar sağolun ya
ne zaman buraya yazsam aramadı diye arıyo canım kocam
inşallah canım ,ben kına gecesi falan pek sevmem ama annem tutturdu yapıcaz diye, sen gelmezsen de sensiz yaparım diyo :) yani mecbur yapıcaz artık
aaa burcu yapıcaz tabi ya aşk olsun sende geliyosun benim kınaya yazdım listeye izmitte olacak çünkü
o zaman anlaştık, ne zaman yapıyorsun?
hahahaha bende kocama ya sen formumu okudun dedim
ne formu ya diyo hahahaha
inşallah canım ,ben kına gecesi falan pek sevmem ama annem tutturdu yapıcaz diye, sen gelmezsen de sensiz yaparım diyo :) yani mecbur yapıcaz artık
öncelikle herkese merhaba kızlar. Ben çok başlarda yazıyordum ama son zamanlarda yazamadım bunun nedeni de ben biraz hislerimi içimde yaşarım buraya yazınca sizlerle paylaşınca daha kötü olacakmışım gibi geliyordu. Ama her gün düzenli olarak okudum yazdıklarınızı. Özellikle sana merhaba brcyr benim askerim de Tunceli / Hozat'da o da kısa dönem. Sen de gerçi biliyorsundur ama kısa dönemler hep içeride tutuluyor ayrıca senin askerininde ben sınırda veya karakolda olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal alay veya taburda olabilir diye düşünüyorum.
Seni çok anlıyorum canım ben de çok üzülüyorum ama içini ferah tut kötü hiç birşey olmayacak sağsalim dönecek bütün askerlerimiz.
İşler yoğunlaştı şimdi müsait oldum yazamadım arkadaşlar.. Fatma ve aslı gitmiş bile :))
Tuğbacım askerinin aramasına çok sevindim, benimki hala aramadı((
anladım canım :) adım Irmak memnun oldum. Elimden geldiğince bundan sonra bende yazmaya çalışacağım o zaman :)hoşgeldin canım,
boşver bırak içine atmayı, at at nereye kadar dayanır insan. sende takıl bize burda, hafifliyoruz ne güzel :)
bu arada isim ne? ne farkeder diye hitap etmek zorunda kalmamak için soruyorum :))
inşallah birazdan arar bacım bak saat 5,5 oldu kesin arar kesin
anladım canım :) adım Irmak memnun oldum. Elimden geldiğince bundan sonra bende yazmaya çalışacağım o zaman :)
anladım canım :) adım Irmak memnun oldum. Elimden geldiğince bundan sonra bende yazmaya çalışacağım o zaman :)
Ben aradım şimdi tatlım bağladılar ama komutan yanımda sen iyisin dimi napıyosun dedi iyiyim merak ettim sadece dedim oda bende iyiyim çok yoğunuz bugün merak etme sen bak 15 ocağa az kaldı kapatmam lazım konuşuruz dedi tmm dedim kapattık öyle..
canım hiç değilse sesini duymuşsun, iyiyim demiş ne güzel.. bende bekliyorum, bi arasa da neşelendirsem kocamı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?