343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahh canım yaa, günler hiçbirimize geçmiyo tabi ama senin heyecanın bambaşka.. bitti bitti bişey kalmadı Allah'ın izniyle.. bende bekliyorum haftasonunu ama koşup sarılmak için değil maalesef, çarşı olursa kameradan bi yüzünü göriyim diyee ama buna da şükür, çok şükür..

canımm yaa olsun dediğin gibi bunada şükür en azından yüzünü görebiliyosun sesini duyabiliyosun 1 ayı bitirdik geri kalanlarıda bitiricez böyle.. bende uzun zamandır ilk defa başbaşa kalıcam aşkımla onun heyecanı var..ayy keşke her cuma akşamı eve yollasalar pazartesi sabah geri gitseler keşke :))) az önce bi söz okudum çok hoşuma gitti " Gözleri uzaklara dalan birinin, yakınlarda olmayan hikayesi vardır.." bu tam bizi anlatıyo gaiba :)

evet canım bizi anlatıyo ay zeynep 341.lerin sayfasına girdim, ne güzel 5-6 günden bahsediyolar.. onlar için çokk güzel, nazarım değmesin, hepsi kavuşsun askerine.. ama bizim daha çok var yaa ( ağlıycam nerdeyse öyle kötü oldum kii ( aramadı da bugün, bu saatten sonra arayamaya da bilir. ama çok özledim ben kocamı (

Ağlama tatlım yani rahatlıcaksan boşalt içini ama kendimi çok hırpalamadan yap.. Onlarda bizim gibiydi,bizde sayıcaz o şafakları, herkes bu askerlikte aynı yoldan geçiyor ama bak bizimkiler kısa dönem uzun dönemler napsın.. Özlem hepimizi resmen delip geçiyor ama güçlü durmamız lazım biz onlardan uzak onlar orada herşeyden uzak.. Moralimiz hep iyi olmaz tabiki ama ağlaya zırlaya güle oynaya geçicek öyle yada böyle.. hem çok güzel dostluklar kurduk burda dertleşiyoruz sıkıntımızı anlatıyoruz hepbirlikte çözüm bulmaya çalışıyoruz ve birbirimize bol bol dua ediyoruz. Bu dualar boşa çıkmıcak, hepimiz kavuşucaz askerlerimize ve bu son ayrılığımız olucak inşallah bi daha hiç ayrılmıcaz burdan mutluluk haberleri paylaşıcaz. Daha kınalar düğünler var yapılacak birde ilerde bebiş haberlerimiz var tabii :)

Doğru söylüyosun canım. Çok haklısın, onlar da aynı yerlerden geçtiler. Zaman bu, duracak değil ya. Öyle böyle geçecek ve döndüklerinde ayrılık tasası kalmayacak inşallah, hepimiz için. Daha kimbilir ne sınavlar var geçmek gereken. Böyle güçsüz durmamamız lazım. Hep herşeyin güzel olacağını düşünelim, herşey de güzel olsun inşallah.. İyiki burası var, facebook grubumuz var. İyiki varsınız gerçekten, bu yokluğu katlanılabilir hale getiriyosunuz.
Bu arada sen gelmeyecek misin facebook grubuna?

Facebook grubuna nasıl katılınıyo bilmiyorum canım galiba grup sahibinin yapması lazım gibi bişeyler okumuştum.. Ama 2 yere yetişebilirmiyim onu da bilmiyorum burası daha sıcak geliyo bana :)

Tatlım benim mesai bitti çıkıyorum ben eve gidiyim gece olsun yatiyim de bugün de bitsin artık :) Yarın konuşuruz canım çok dikkat et kendine, kocaman öpüldün..

bende seni öptüm canım, görüşmek üzere.. :)

iyiyiz canım sen napıyosun? hiç görünmüyosun ters bişey yok dimi?

yok canım yokkk :) herşey yolunda , etamin yapıyorum kayınvalideciğime ona daldım ondan bakamıyorum yazdıklarınıza , bayaa ilerlemiş muhabett facebook'ta fln yetişemiyorum artık hızınıza vallahi :) Ayarlayıp görüşsek artık ne kadar güzel olucak :)

Ay kızlar benimki de bi izin alsın da bende gidicem yanına ama denetleme olduğu için soramadı halla evci çıkması için

günaydın herkese ben açıyorum sabah yine forumu :)

bu arada ne farkeder (ırmak )hoşgeldinn ne zamandır görüyodum seni listede bakalım ne kadar daha dayanacak diyodum yazmadan:)

günaydın herkese ben açıyorum sabah yine forumu :)

bu arada ne farkeder (ırmak )hoşgeldinn ne zamandır görüyodum seni listede bakalım ne kadar daha dayanacak diyodum yazmadan:)

günaydınnn tatlım bende geldim:))) ırmak ı bende farkettim ama sadece takipçi diyodum kendi kendime
nihayet o da katıldı aramıza hoşgeldinn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…