ne oldu canım ya hayrola
ya off eften püften bişi telefon mevzusu kural manyağı benim nişanlım yaa çok moralim bozuldu
ya gülçinede dedim telefon mevzusu gece ara beni diyorum eve gidince arayamazmış ceza alırmış filan falankızdım bende gündüzde arama dedim yüzüne kapadım sonra pişman oldum ama askerler diyede biz hep alttan alıyoruz
sen telefon al içeri dedin o da alamam mı dedi yoksa doğru mu tahmin ettim(
sıkma canını bitanem lütfenn
anladımm yanlış tahmin kusura bakma canım sıkma canını lütfenn(
oda var gülçin bari diyorum içerdeki arkadaşlardan ara diyorum ya ben işyerindeyken arıyor rahat konuşamıyoruz akşam daha rahat oluyor dedim demez olaydım bi dünya laf
fatmammm üzülme canıımm olur öyle şeyler arada bende çook kızardım sanki aramak için fırsat yaratmıyo
benm kadar çabalamıyo diye düşünürdüm ama zamanla gördüm ki gerçekten zorlanıyo fırsat yaratmakta bunu farkettim ama
farkettiğimi belli etmedim o da düzeltti durumu orta yolu bulduk eminim o da biraz daha dikkat edecektir bundan sonra
orta yolu bulursunuz eminim şimdi üzme kendini olur o kadarlık birazcıkta o senin gönlünü alsın bakalım üzme kendini
ya nişanlımı tanıyorum işte bütün mesele o fırsat yaratmak için çaba harcamıyor tabiki ben onun ceza almasını azar yemesini istemem ama aşk birazda fedakarlıktır biz kadınlar zaten fazlası ile fedakar oluyoruz. bazı erkekleri görüyorum eğitim arası olunca 2 dakka aramak için koşuyolar telefon başına bizimki tüm şartlar uygun olmadan aramıyor. anlatmaya çalıştım tek tesellim telefonda sesini duymak dedim ama anlamıyor sanırım
günaydın kızlar.
benimki dün sabahtan beri hiç aramadı. dün akşam arkadaşı gitti onu ziyarete. iş için gitmişken onu da ziyaret etti. ayrılırken şimdi gireyim bişeyler yiyip ararım aslıyı demiş.aramadı. arkadaşı 5-6 kere sordu aradı mı diye yok. ben seni arıcak diye bekliyodum dedi
gece 12-2 nöbeti vardı gene aramadı. sabah kahvaltıdan sonra arardı gene aramadı delircem.
bide sabah bi kalktım nefes alamıcam nerdeyse boğazlarım acayip şişmiş. yağmur yağdığı gün çok üşümüştüm ondan galiba((
günaydınnn tatlım bende geldim:))) ırmak ı bende farkettim ama sadece takipçi diyodum kendi kendime
nihayet o da katıldı aramıza hoşgeldinn:))
anlıyorum canım benm sende kızmışsın işte eminim dha dikkatli davranacaktır benm askerimde belli saatlerde arıyo ben olsam lavaboya gideceğim zaman bile bir fırsatını bulur arardım işte biz kadınlar böyleyiz bakarsın bizler lavaboda bile mesaj atarız ulaşırız onlara ama onlar böyle değil erkekler bizim kadar ince düşünemiyo ne yazık ki bu bizi sevmediklerinden değer vermediklerinden değil huy meselesi canım bnm
günaydın kızlar.
benimki dün sabahtan beri hiç aramadı. dün akşam arkadaşı gitti onu ziyarete. iş için gitmişken onu da ziyaret etti. ayrılırken şimdi gireyim bişeyler yiyip ararım aslıyı demiş.aramadı. arkadaşı 5-6 kere sordu aradı mı diye yok. ben seni arıcak diye bekliyodum dedi
gece 12-2 nöbeti vardı gene aramadı. sabah kahvaltıdan sonra arardı gene aramadı delircem.
bide sabah bi kalktım nefes alamıcam nerdeyse boğazlarım acayip şişmiş. yağmur yağdığı gün çok üşümüştüm ondan galiba((
bizde kavga ettik tam oldu ya
offf delirecem ya ben burda onu tek başıma beklerken o bana abisini yengesini savunuyo bu kadar olmaz ya
doğru söylüyosun canım ah erkekler iştesabah sabah canınızı sıktım sizinde
bizde kavga ettik tam oldu ya
offf delirecem ya ben burda onu tek başıma beklerken o bana abisini yengesini savunuyo bu kadar olmaz ya
Günaydınn kızlaar...
Fatmanın yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Fatmacm genel olarak böyleler dün akşam 8de askerim aradı 20dk fln konuştuk dün tuğbaya söylemiştim ben dayanamayıp aramıştım ama komutan yanındaydı konuşamamıştık bana telefonda diyo ki seninle telefonu kapattıktan sonra komutan kimdi arayan demiş benimkide nişanlım komutanım merak etmiş bugün arayamadım diye demiş komutan da çok yoğun olduğunda dışarı çıkamadığında benim cebimden ara onlar da orda bizi görmüyolar tabi haklılar merak ediyolar demiş ben sevindim ohh aşkım en azından günde 1 kere sesini duyarım çok yoğun olsanda arayamasanda önemli bişey olduğu zaman komutandan çağrı atarsın bana dedim demez olaydım bi sürü laf komutana çok ayıp olurmuşta adamın telefonunu niye kullanıcakmışta çok yoğun olursa ertesi gün ararmışta.. kaldım öyle telefonda ben sürekli komutanın telefonundan konuşalım demedim üstüste çok yoğun olursun yada smylemen gerekn önemli bişey olur en azından arayabilceğin bi telefon oldu iyi adammış komutanın bu anlamda söyledim dedim baktım hala söyleniyo kızlar hadi sen git yat uyu daha fazla gerilmeye hiç gerek yok şuanda dedim kapattım.. İçimiz gidiyo biliyorum fatmacım ama biraz da onun içi gitsin ya dediğin gibi alttan al al nereye kadar biz empati yapıyoruz azıcıkta onlar yapsın o orda askerlikle savaşıyo ben burda birsürü insanla uğraşıyorum tek başıma... Üzülme tatlım onlara göre bişey yok bu konuşmada bugün ararlar normal konuşmaya başlarlar bi şekilde..
lütfen böyle düşünme biz burda birbirimize her konuda destek olmak için varız:)
üzülme olur mu lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?