lütfen böyle düşünme biz burda birbirimize her konuda destek olmak için varız:)
üzülme olur mu lütfen
Günaydınn kızlaar...
Fatmanın yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Fatmacm genel olarak böyleler dün akşam 8de askerim aradı 20dk fln konuştuk dün tuğbaya söylemiştim ben dayanamayıp aramıştım ama komutan yanındaydı konuşamamıştık bana telefonda diyo ki seninle telefonu kapattıktan sonra komutan kimdi arayan demiş benimkide nişanlım komutanım merak etmiş bugün arayamadım diye demiş komutan da çok yoğun olduğunda dışarı çıkamadığında benim cebimden ara onlar da orda bizi görmüyolar tabi haklılar merak ediyolar demiş ben sevindim ohh aşkım en azından günde 1 kere sesini duyarım çok yoğun olsanda arayamasanda önemli bişey olduğu zaman komutandan çağrı atarsın bana dedim demez olaydım bi sürü laf komutana çok ayıp olurmuşta adamın telefonunu niye kullanıcakmışta çok yoğun olursa ertesi gün ararmışta.. kaldım öyle telefonda ben sürekli komutanın telefonundan konuşalım demedim üstüste çok yoğun olursun yada smylemen gerekn önemli bişey olur en azından arayabilceğin bi telefon oldu iyi adammış komutanın bu anlamda söyledim dedim baktım hala söyleniyo kızlar hadi sen git yat uyu daha fazla gerilmeye hiç gerek yok şuanda dedim kapattım.. İçimiz gidiyo biliyorum fatmacım ama biraz da onun içi gitsin ya dediğin gibi alttan al al nereye kadar biz empati yapıyoruz azıcıkta onlar yapsın o orda askerlikle savaşıyo ben burda birsürü insanla uğraşıyorum tek başıma... Üzülme tatlım onlara göre bişey yok bu konuşmada bugün ararlar normal konuşmaya başlarlar bi şekilde..
bizde kavga ettik tam oldu ya
offf delirecem ya ben burda onu tek başıma beklerken o bana abisini yengesini savunuyo bu kadar olmaz ya
yapmayın kızlar askerlerimiz orada ne şartlarda bilmiyoruz ki. Düşünsenize biz sadece onlardan ayrıldık onlar herkesden ayrıldılar, hayatlarını burda bıraktılar. O yüzden zaten çok gerginler. Onlarda tabi sizleri aramayı çok istiyordur ama kimseyle de ters düşmek laf işitmek istemiyorlardır. Onları üzmeyin kızlar susun boşverin çünkü o telefon kapandığında yine en çok bizler üzülüyoruz.
Fatmacm aşkolsun destek olmak için varız burda.. Sen benim görümceyi döverken iyi de, senin sıkıntında neden sıkılalım biz olmaz öyle şey :)
Tuğbacm noldu niye savunuyo seninki
amaniin sizde mi((
ne diye savunuyo o nerden çıktı ki şimdi(
hepimiz öyle düşünüyoruz onlar daha zordalar bilmem ne diyip duruyoruz ama bizde insanız ve tek dayanaklarımız onlar yani benim istanbuldaki tek dayanağım oydu bende az zor şeyler yaşamıyorumbirazda onlar anlayışlı olsunlar
hepimiz öyle düşünüyoruz onlar daha zordalar bilmem ne diyip duruyoruz ama bizde insanız ve tek dayanaklarımız onlar yani benim istanbuldaki tek dayanağım oydu bende az zor şeyler yaşamıyorumbirazda onlar anlayışlı olsunlar
ya eşim gideceği gün herkes seven sevmeyen tüm akrabalar vardı benime vimde bana destek olmak için gelmişti
bitek eltim yoktu bu durum benim moralimi çok bozdu kaynım geldi oda taa gece 10,30 da zaten eşimde 12 de gitti
ondan sonra bunlar beni hiç arayıp sormadılar nasılsın nasıl oldun bi ihtiyacın varmı diye
cumartesi günüde kaynanamları davet etmişler yemeğe tuğbayıda getirin demişler yani beni arama tenezzülünde bulunmuyorlar
bende gitmeyecem dedim ama kaynanam ısrar etti diye gittim
ordada içimdeki herşeyi söyledim eltime arayıp sormadınız ben sana bu şekilde mi davranıyorum dedim
ya benim ona yaptıklarımı bilmesem aman banane aramazsa aramasın derim ama ben ona o kadar fedakarlık yaptımki insan bi yerdede karşılığını bekliyo
eltimde iştem kem küm kontorü yokmuşta falan tabii inanmadım ama
eşimede anlattım böyle böyle dedim diye iyi yapmışsın keşke gitmeseydin dedi
bende olsun içimdekiler döktüm en azından falan dedim bu konuşmamız pazartesi günü oldu
bugünde bana diyorki abimi aradım işte konuştum
bende dedimki niye arıyorsunki onlar beni bi kere araduılarmı sein emanetinim diye bi kere gelip halimi hatrımı merak ettilermi dedim
demez olaydım bana nasıl bağırıyo ordan o benim abim tabiki arayacağım
yani kızlar zoruma giden eşim abisinin umrunda bile değil adam arayıp sormuyo bile
ama ben eşim için burda neler çekiyorum siz şahitsiniz ama yine abisi kıymetli oldu
çok zoruma gitti ya çokkk
Bende senin gibi düşünüyorum fatmacımBugün cuma bide ayın 13ü.. Ayy bi film vardı 13.cuma diye uğursuz cuma ilan ediyorum bugünü hepimiz mağduruz hepimiz dertliyiz ama bugün inşallah hepimiz askerlerimizle güzel güzel konuşup günü güzel bitiricez.. çok polyanna görüyorum bugün kendimiii :)))
anladığım kadarıyla askerin seni yanlış anlamış canım boşver erkekler iştee
evet haklısın canım ama erkekler hep böyle değilmidir :) anlayışsız ve hep de kendilerini düşünürler. O yüzden amaan erkek işte demek gerekiyor heralde bilemedim. Ama üzme kendini bir daha aradığını tatlı tatlı konuşursun barışırsın zaten o da çok üzgündür şuan sesini duyunca yelkenleri suya indirir :)
ya eşim gideceği gün herkes seven sevmeyen tüm akrabalar vardı benime vimde bana destek olmak için gelmişti
bitek eltim yoktu bu durum benim moralimi çok bozdu kaynım geldi oda taa gece 10,30 da zaten eşimde 12 de gitti
ondan sonra bunlar beni hiç arayıp sormadılar nasılsın nasıl oldun bi ihtiyacın varmı diye
cumartesi günüde kaynanamları davet etmişler yemeğe tuğbayıda getirin demişler yani beni arama tenezzülünde bulunmuyorlar
bende gitmeyecem dedim ama kaynanam ısrar etti diye gittim
ordada içimdeki herşeyi söyledim eltime arayıp sormadınız ben sana bu şekilde mi davranıyorum dedim
ya benim ona yaptıklarımı bilmesem aman banane aramazsa aramasın derim ama ben ona o kadar fedakarlık yaptımki insan bi yerdede karşılığını bekliyo
eltimde iştem kem küm kontorü yokmuşta falan tabii inanmadım ama
eşimede anlattım böyle böyle dedim diye iyi yapmışsın keşke gitmeseydin dedi
bende olsun içimdekiler döktüm en azından falan dedim bu konuşmamız pazartesi günü oldu
bugünde bana diyorki abimi aradım işte konuştum
bende dedimki niye arıyorsunki onlar beni bi kere araduılarmı sein emanetinim diye bi kere gelip halimi hatrımı merak ettilermi dedim
demez olaydım bana nasıl bağırıyo ordan o benim abim tabiki arayacağım
yani kızlar zoruma giden eşim abisinin umrunda bile değil adam arayıp sormuyo bile
ama ben eşim için burda neler çekiyorum siz şahitsiniz ama yine abisi kıymetli oldu
çok zoruma gitti ya çokkk
Gülçincim artık yanlış anlama konusunda usta birliği yapıyo benimkii başka açıklaması yok yani en güzel yaptığı şey buaralar :) birdee ben pazar başbaşa olucaz konuşuruz diye düşünüyorum sizin söylediklerinizi not alıyorum unutmiyim böyle konuşiyim diye bana diyo ki aşkım benim acemilikte mehmet diye bi arkadaşım vardı ya antalyada oturan hani asker dönüşü antalyaya gideriz hem tatil yaparız hem mehmeti ziyaret ederiz demiştim sana dedi ee dedim bugün konuştuk çok özlemişim oda beni özlemiş senin cep numaranı verdim pazar oda çarşıya çıkıcak senin cepten ulaşıcak bize yanımıza gelir tanışmış olursunuz.. Şimdi ben bu askerimi napiim ya napiim ne konuşucam ben başkasının yanında!
ayyyy salak gibi zırlıyorum ofiste ya ne salağım
ya ağlama tubis ben zor duruyorum zaten ne olur ağlama yaaa
ayyyy salak gibi zırlıyorum ofiste ya ne salağım
Oyyy ağlama kuzumm yaa senin söylediklerinden sonra abisine bişey diyemediyse acısını senden çıkarmıştır hani derler ya insan en sevdiğinden çıkarırmış diye.. Seni haksız gördüğü için değildir öyle olsa sana iyi yapmışsın gitmeseydin demezdi, bi anlık gerginlik işte sinirine yenik düşmüştür birde elleri kolları bağlı ya orda isteselerde bişey yapamıyolar bununda etkisi var.. Bugün arasın tatlı tatlı konuşursunuz canım benim eminim fatmanınkide seninkide üzgündür şimdi telefonu kapattıktan sonra bizden daha çok düşünücekeri zaman oluyo ve biz burda birbirimize anlatıp rahatlıyoruz onlar içine atıyo.. Hadi gül bakiyim biraz bak dolmalardan böreklerden bahsederiz sonra burdaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?