343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

anladığım kadarıyla askerin seni yanlış anlamış canım boşver erkekler iştee

bizde kavga ettik tam oldu ya
offf delirecem ya ben burda onu tek başıma beklerken o bana abisini yengesini savunuyo bu kadar olmaz ya

Fatmacm aşkolsun destek olmak için varız burda.. Sen benim görümceyi döverken iyi de, senin sıkıntında neden sıkılalım biz olmaz öyle şey :)

Tuğbacm noldu niye savunuyo seninki

hepimiz öyle düşünüyoruz onlar daha zordalar bilmem ne diyip duruyoruz ama bizde insanız ve tek dayanaklarımız onlar yani benim istanbuldaki tek dayanağım oydu bende az zor şeyler yaşamıyorum birazda onlar anlayışlı olsunlar

Fatmacm aşkolsun destek olmak için varız burda.. Sen benim görümceyi döverken iyi de, senin sıkıntında neden sıkılalım biz olmaz öyle şey :)

Tuğbacm noldu niye savunuyo seninki

oyy kuzu kurban olurum ben sana çok saol sende :)

amaniin sizde mi((
ne diye savunuyo o nerden çıktı ki şimdi(

ya eşim gideceği gün herkes seven sevmeyen tüm akrabalar vardı benime vimde bana destek olmak için gelmişti
bitek eltim yoktu bu durum benim moralimi çok bozdu kaynım geldi oda taa gece 10,30 da zaten eşimde 12 de gitti
ondan sonra bunlar beni hiç arayıp sormadılar nasılsın nasıl oldun bi ihtiyacın varmı diye
cumartesi günüde kaynanamları davet etmişler yemeğe tuğbayıda getirin demişler yani beni arama tenezzülünde bulunmuyorlar
bende gitmeyecem dedim ama kaynanam ısrar etti diye gittim
ordada içimdeki herşeyi söyledim eltime arayıp sormadınız ben sana bu şekilde mi davranıyorum dedim
ya benim ona yaptıklarımı bilmesem aman banane aramazsa aramasın derim ama ben ona o kadar fedakarlık yaptımki insan bi yerdede karşılığını bekliyo
eltimde iştem kem küm kontorü yokmuşta falan tabii inanmadım ama
eşimede anlattım böyle böyle dedim diye iyi yapmışsın keşke gitmeseydin dedi
bende olsun içimdekiler döktüm en azından falan dedim bu konuşmamız pazartesi günü oldu
bugünde bana diyorki abimi aradım işte konuştum
bende dedimki niye arıyorsunki onlar beni bi kere araduılarmı sein emanetinim diye bi kere gelip halimi hatrımı merak ettilermi dedim
demez olaydım bana nasıl bağırıyo ordan o benim abim tabiki arayacağım
yani kızlar zoruma giden eşim abisinin umrunda bile değil adam arayıp sormuyo bile
ama ben eşim için burda neler çekiyorum siz şahitsiniz ama yine abisi kıymetli oldu
çok zoruma gitti ya çokkk

Bende senin gibi düşünüyorum fatmacım Bugün cuma bide ayın 13ü.. Ayy bi film vardı 13.cuma diye uğursuz cuma ilan ediyorum bugünü hepimiz mağduruz hepimiz dertliyiz ama bugün inşallah hepimiz askerlerimizle güzel güzel konuşup günü güzel bitiricez.. çok polyanna görüyorum bugün kendimiii :)))

evet haklısın canım ama erkekler hep böyle değilmidir :) anlayışsız ve hep de kendilerini düşünürler. O yüzden amaan erkek işte demek gerekiyor heralde bilemedim. Ama üzme kendini bir daha aradığını tatlı tatlı konuşursun barışırsın zaten o da çok üzgündür şuan sesini duyunca yelkenleri suya indirir :)

tipik erkek bilirler ama ailelerine laf söyletmezler bizde ilk zamanlar geriliyoduk abisi yüzündün ama şimdi aştık çok şükür.
2 gecedir eltimle birlikte kalıyoruz kayınvalidemde. gece çok konuştuk eltimle en son dedimki bizim bizden başka kimsemiz yok yani bu kardeşlerin babası yok o yüzden herşey bizim elimizde biz iyi olursak arayı bozmazsak onlarda ii olur seni elti olarak görmüyorum dedi o da bana baya aştık biz inş sizde iyi olursunuz

annem takmış pozitif düşünceye ben kötü düşününce ii düşün kötülük çağırma demeye başlar o yüzden polyanna olmak iidir :) pozitif düşün pozitif olsun :)

anladığım kadarıyla askerin seni yanlış anlamış canım boşver erkekler iştee

Gülçincim artık yanlış anlama konusunda usta birliği yapıyo benimkii başka açıklaması yok yani en güzel yaptığı şey buaralar :) birdee ben pazar başbaşa olucaz konuşuruz diye düşünüyorum sizin söylediklerinizi not alıyorum unutmiyim böyle konuşiyim diye bana diyo ki aşkım benim acemilikte mehmet diye bi arkadaşım vardı ya antalyada oturan hani asker dönüşü antalyaya gideriz hem tatil yaparız hem mehmeti ziyaret ederiz demiştim sana dedi ee dedim bugün konuştuk çok özlemişim oda beni özlemiş senin cep numaranı verdim pazar oda çarşıya çıkıcak senin cepten ulaşıcak bize yanımıza gelir tanışmış olursunuz.. Şimdi ben bu askerimi napiim ya napiim ne konuşucam ben başkasının yanında!

umarım öyle olur ırmakcım şimdi uyuyodur horul horul tüm gece nöbet tuttu

üzülme canım benm kardeş kardeşi herzaman elbette aramalı eminim sende böyle düşünüyosundur ama karşılıklı oluyo bir yerde sen onlar hiç aramıyolar diye kızmışsın
onlar seni aramıyosa salla boşver
eşinde bunalmış demek ki arada kalmış gibi hissettiyse ondan kızmıştr bir anda sana şunu çok iyi biliyoruz ki bizim nazımız onlara onların nazı bize geçiyo
abisini aramış ona bişey diyemediyse sana patlamış anladığım kadarıyla yanlış bişeyde söylemek istemiyorum ben bilmiyorum sonuçta bu tarz işleri
hiç yaşamadım ama söylebileceğim böyle ikinci plandaki insanlar için üzülmeyin yıpratmayın evliliğinizi abide olsa kardeşte olsa onlar dışarıda kalıyo sonuçta üzme kendini
onlar aramıyosa sende arama allaha havale et eşin ararsa da bence boşver karışma onlar kardeş birbirlerine kızarlar sonra yine barışırlar
sen tatlı canını sıkma
üzülme sen tatlım benm

zeynepçim canımm tamam pozitif olalım ama seni gaza getirmek gibi de olmasın ama sadece yuhh diyorum(

neyse canım boşver düşünemedi demek ki bir anlık şaşkınlıktan öyle söylemiştir saçmalama öyle sey olmaz deseydin sende

ayyyy salak gibi zırlıyorum ofiste ya ne salağım

Oyyy ağlama kuzumm yaa senin söylediklerinden sonra abisine bişey diyemediyse acısını senden çıkarmıştır hani derler ya insan en sevdiğinden çıkarırmış diye.. Seni haksız gördüğü için değildir öyle olsa sana iyi yapmışsın gitmeseydin demezdi, bi anlık gerginlik işte sinirine yenik düşmüştür birde elleri kolları bağlı ya orda isteselerde bişey yapamıyolar bununda etkisi var.. Bugün arasın tatlı tatlı konuşursunuz canım benim eminim fatmanınkide seninkide üzgündür şimdi telefonu kapattıktan sonra bizden daha çok düşünücekeri zaman oluyo ve biz burda birbirimize anlatıp rahatlıyoruz onlar içine atıyo.. Hadi gül bakiyim biraz bak dolmalardan böreklerden bahsederiz sonra burdaaa :)))

ağlayanları arayıp çatlak sesimle papatya baharını söyleyebilirim.
benimki uyanmayınca bunu yapıyodum 2 dakikada giyinmiş ayakta oluyodu. çok etkili bi yöntem.
susayım diye sıcak yataktan kalkıyodu düşün sesin kötülüğünü

tuğbaaa zeynep çook doğru söylüyo canım bnm
hadi kızlar üzülmeyin eminim askerlerde pişmandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…