343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya ne olsun işte bende işe geldim ama sanki hiç evden çıkasım yoktu bu karlı havada evde oturmak lazım...:)

evet aynen öyle canım:))

yaa ben bişey danışacağım sıkıntıya girince bende tersi oluyo çook yiyorum ve göbeğim kocaman oldu bana bir çare(

amiin canım benm aminn ne dansözler ne müzikler paylaşacağız bizde:))

gün gelse devran dönse bizde 345. dönemlerin sayfasını açsak onlarda burda toplansa dost olsa konuşsa dertleşse

tubiş biz akşam telefonda zeyneple konuştuk pazar sana gelebiliriz sanırsam :)

evet aynen öyle canım:))

yaa ben bişey danışacağım sıkıntıya girince bende tersi oluyo çook yiyorum ve göbeğim kocaman oldu bana bir çare(

offf ya bendede var o millet üzüntüden zayıflar ben aksine yiyorum. eve abur cubur alma abur cuburu kes eğer çok canın istiyosa haiff şeylerle kendini avut mesela çerez yerine leblebi ye meyve filan ye

Günaydınnn :) ben bugünde evdeyim ama toparlanmaya basladım yarın is bası yaparım artık bende depuk gecesi istiyorum hadi hadi bizde yapalımmmm :) fatmam dün aksam noldu aradı mı?

Günaydınnn :) ben bugünde evdeyim ama toparlanmaya basladım yarın is bası yaparım artık bende depuk gecesi istiyorum hadi hadi bizde yapalımmmm :) fatmam dün aksam noldu aradı mı?

tamam canımcım çok istedin senin o güzeell hatrına

en azından neşe olsun bize:)))

aramadı bende oturmuş ağlıyodum candan kar topu oynayanları izlerken mesaj geldi komutan rahat vermemiş arayamamış

günaydın kızlar.
ben de dertten yiyemediğim için toparlanamıyorum. bugün sabah gene aşırı bir boğaz aşrısıyla uyandım.5gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen.

aramadı bende oturmuş ağlıyodum candan kar topu oynayanları izlerken mesaj geldi komutan rahat vermemiş arayamamış

Kıyamam ya bende gece aglayarak uyudum sesini duyunca bikac saat rahatlıyorum sonra baslıyorum yine keske sık sık konusabilsek en cok yıpratan bu galiba

zeyyneep aklıma ne geldi siz askerinle birlikte resim çekilmediniz mi ben çok merak ettim askerini:))

Çekilmezmiyiz canım benim kac tane var hatta karakola girerken cektim orda bi asker nöbet tutuyodu silahını verdi al böylede ceksin diye öyle bile cektim :) ama nasıl göstericem sana bilmiyorum tatlım (

günaydın kızlar.
ben de dertten yiyemediğim için toparlanamıyorum. bugün sabah gene aşırı bir boğaz aşrısıyla uyandım.5gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen.

Tatlım bi yüzyüze konusun cözülücek eminim anneler iyiliğimizi istiyo endişesi gecince düzelicek hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…