ben iyiyim canım sen nasılsın napıyosun
günaydınnnnnn
341.ler bitmiş darısı bizim başımıza
bende napayım oturuyorum 341.lerin sayfasını okudum moralim düzeldi enerji doldum:)) sen napıyosun
ya ne olsun işte bende işe geldim ama sanki hiç evden çıkasım yoktu bu karlı havada evde oturmak lazım...:)
amiin canım benm aminn ne dansözler ne müzikler paylaşacağız bizde:))
evet aynen öyle canım:))
yaa ben bişey danışacağım sıkıntıya girince bende tersi oluyo çook yiyorum ve göbeğim kocaman oldu bana bir çare(
offf ya bendede var o millet üzüntüden zayıflar ben aksine yiyorum. eve abur cubur alma abur cuburu kes eğer çok canın istiyosa haiff şeylerle kendini avut mesela çerez yerine leblebi ye meyve filan ye
fena oldum canım yaa(( sürekli yiyorum sürekli
Günaydınnn :) ben bugünde evdeyim ama toparlanmaya basladım yarın is bası yaparım artıkbende depuk gecesi istiyorum hadi hadi bizde yapalımmmm :) fatmam dün aksam noldu aradı mı?
tamam canımcım çok istedin senin o güzeell hatrına
Eki Görüntüle 327992
en azından neşe olsun bize:)))
dediğim gibi yap bence ara öğün ye filan ama hafif şeyler ye bide spor yap bak tubiş platese başladı
Canımsın oleeey :) su 100ün altına insek daha cabuk gecicek gibi geliyo bana 100den sonrada hedef iller biticek biticek 4subattan sonra daha iyi olucaz insallah :)
aramadı bende oturmuş ağlıyodum candan kar topu oynayanları izlerken mesaj geldi komutan rahat vermemiş arayamamış
günaydın kızlar.
ben de dertten yiyemediğim için toparlanamıyorum. bugün sabah gene aşırı bir boğaz aşrısıyla uyandım.5gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen.
zeyyneep aklıma ne geldi siz askerinle birlikte resim çekilmediniz mi ben çok merak ettim askerini:))
günaydın kızlar.
ben de dertten yiyemediğim için toparlanamıyorum. bugün sabah gene aşırı bir boğaz aşrısıyla uyandım.5gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?