valla ya bide benim kayınvalide sürekli beni arayıp buraya gel demesin diye dua edelim belki aramazlar
bide merveninkiler için edelim
banada memur olsun diye dua edin bari :)
Biliyorum canım benimkide nerdeyse 2 haftadır fln yazıcıydı komutan hep yanındaydı bana bi numara vermişti içerden arama yapılamıyo dışardan geliyo hat sadece 5.30da komutan gidiyo ben 6 ya doğru kapıyı kilitliyorum istersen arayabilirsin demişti sende bi sor canım en azından komutan gittikten sonra arayabilirsin belki.. Bugün çavuş yapmışlar benimkini arama lüksüm sona erdi
Kuzumm merak ettiğin için teşekkür ederim herkes benimle birlikte yaşadı resmen o haftasonunu çok seviyorum siziii... Tatlım konuşmalara baktım çok uzun istersen bu sayfaya kopyala yapabilirim ama müsaitsen sayfa 378e bi bak canım orda yazdım ayrıntıları :)
Bencedeee korkulur bizden fatmam iyi insanların güzel enerjisi bu :) Görümceme ve ailesini dilleri bağlansın bişey diyemesinler diye dua edelim senin dediğin gibi :)kızım biz artık efsunlu bi grup olduk arasın dediğimiz arıyor. beter olsun dediklerimiz korksun bizden görümcene duyurulur :)
valla ya bide benim kayınvalide sürekli beni arayıp buraya gel demesin diye dua edelim belki aramazlar
bide merveninkiler için edelim
gözün aydın canım, inşallah bundan sonra hep mutlu olursunuz :)
Kizlar slm yeni basladiniz sanirim beklemeyeAllah yardimciniz olsun hayirli teskereler nerde askerleriniz? Belki ayni yere dusmus vardir arkdslik ederler benimki cerkezkoyde son 12 gunumuz kldi ama olsun
zeynepçim okudum. çok ama çok sevindim senin adına,senin olayın tamamdır ya . askerin seni çok seviyor bence :) allah kavuştursun hepimizi
Ewet kisa donem son 12 gunumuz kaldi gecmek bilmiyor son gunler
plaka saymaya 37 gün kaldı :))) bende pek bilmem şehir plakalarını . çok öğretici olacak benim için
Teşekkür ederim canım benimm askerim seviyo da ailesi cazgırlık yapınca bazen onlarla tartışıyo herşeye rağmen bazende bu bana verdiği sözlerin hepsini unutabiliyo.. Bugün ikimizinde faceinde ilişki durumu var yaptım henüz ses seda yok aileden umarım olmaz inşallah hepimizin duaları kabul olur da ailesi bu sefer ses çıkartmaz.. Ama hep söylüyorum bu sefer içimden bi ses olucak merak etme diyo ilk defa böyle hissediyorum hep ayırıcaklar yine başarıcaklar istemicekler diyodum ama şimdi öyle değilim biraz korku var o kadar.. Böyle hissetmemin sebebi sizin dualarınız önceden askerim ve benim dışımda kimse birlikte olmamız için dua etmiyodu :)) Allah hepimizi kavuştursun ve bidaha hiç ayırmasın..
Teşekkür ederim canım benimm askerim seviyo da ailesi cazgırlık yapınca bazen onlarla tartışıyo herşeye rağmen bazende bu bana verdiği sözlerin hepsini unutabiliyo.. Bugün ikimizinde faceinde ilişki durumu var yaptım henüz ses seda yok aileden umarım olmaz inşallah hepimizin duaları kabul olur da ailesi bu sefer ses çıkartmaz.. Ama hep söylüyorum bu sefer içimden bi ses olucak merak etme diyo ilk defa böyle hissediyorum hep ayırıcaklar yine başarıcaklar istemicekler diyodum ama şimdi öyle değilim biraz korku var o kadar.. Böyle hissetmemin sebebi sizin dualarınız önceden askerim ve benim dışımda kimse birlikte olmamız için dua etmiyodu :)) Allah hepimizi kavuştursun ve bidaha hiç ayırmasın..
kızlar çok kötüyüm askerim hep arardı bugün hiç aramadı ölücem meraktançok kötüyüm ya karnıma ağrılar giriyor offf Allahım bitsin şu askerlik artık kavuşalım sevdiklerimize.
ben bazen dayanamayacakmısım gibi geliyor. Bir de askerim Tunceli de yanına gitme imkanımda yok. Arasın bari ya ne olur dua edin
izin kullandı demekki senin asker canım kızlar dün gece depük gecesi düzenlediler. son günler hiç geçmezmiş öyle diolar ama ben o günleri görmeyi 4 gözle bekliyorum
Ya nekadar cok istenmeyen kiz var bende onlardanim kizlar malesef. Ben anlamiyorum bu insanlari kime ne ki iki insan birbirini seviyorsa birakin yani dimi
bi liste koyarız o günler gelsin :) ilk hedefimiz öncelikle 100ü görmek sonra 81 :) ilk bendesiniz askerim tokatlı 60 dicez varmı daha büyük plakası olan bu arada ben gülçinin memleketine gelmeyi çok istiyorum afyon 2 :)
kızlar çok kötüyüm askerim hep arardı bugün hiç aramadı ölücem meraktançok kötüyüm ya karnıma ağrılar giriyor offf Allahım bitsin şu askerlik artık kavuşalım sevdiklerimize.
ben bazen dayanamayacakmısım gibi geliyor. Bir de askerim Tunceli de yanına gitme imkanımda yok. Arasın bari ya ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?