eprum canım önce tanışalım fatma ben evlimisin nişanlımı yoksa sevgilin mi? sende de aile problemi var demek nedir bu ailelerin egoları
benimki karslı bende istanbulluyum,yani büyüksün bacııımgülçinin memleket iyiiymiş ya, ay çok heyecanlandım vallahi bitiyor kızlarrr , saatler, günler derken bi bakmışız afyoooooon
benimki karslı bende istanbulluyum,yani büyüksün bacııımgülçinin memleket iyiiymiş ya, ay çok heyecanlandım vallahi bitiyor kızlarrr , saatler, günler derken bi bakmışız afyoooooon
:) bende ebru memnun oldum cok, nisanliyim canim ay bilmiyorum ben bu insanlari anlamiyorum erkek analarini hic anlamiyorum, benimde abim evlendi annemde kayinvalide ama hic oyle seyler yapmadik ne annem ne biz gorumceler. Zaten kizin kara kasina kara gozune asik olmicaz herhaldeabim mutluysa bitmistir niye boyle dusunemiyorlar.
memnun oldum ebrucum hoşgeldin aramıza :) düğün ne zaman peki. öyle olmak lazım canım gençlerin mutluluğuna karışmamak lazım
burcu benim 5 memleketim var ilki babamın memleketi sivas 58 (ben hep sivaslıyım derim) ikincisi doğduğum yer bursa 16 üçüncüsü annemlerin yaşadığı ve büyüdüğüm yer kocaeli 41 dördüncüsü yaşadığım yer istanbul 34 sonuncusu askerimin memleketi tokat 60 :):):):):)
kızlar çok kötüyüm askerim hep arardı bugün hiç aramadı ölücem meraktançok kötüyüm ya karnıma ağrılar giriyor offf Allahım bitsin şu askerlik artık kavuşalım sevdiklerimize.
ben bazen dayanamayacakmısım gibi geliyor. Bir de askerim Tunceli de yanına gitme imkanımda yok. Arasın bari ya ne olur dua edin
memnun oldum ebrucum hoşgeldin aramıza :) düğün ne zaman peki. öyle olmak lazım canım gençlerin mutluluğuna karışmamak lazım
oyyy çok geniş ama altı çok büyük ben zaten kiloluyumakifim zaten kısa
Walla bizim isler baya karisik birara vaktin olursa actigim konulara bakarsin canim o sebepten aileler sorun cikarmazsa mart yada nisan dusunuyoruz bakalim gelsinde bi beyimiz bizi ne olaylar stresler bekliyor gorcez :)))) siz nisanlimisiniz? Nezmn geliyor?
zaten sen kabarık istemediğin için beğenmeyeceğini tahmin ettim
ama ben çok beğendim ya bide önden falan çok güzel duruyor
arkadaşımın bi arkadaşı var düğün ve doğum fotoğrafçıcı
onun çektiği resimlerde buldum bayıldım
Hosbulduk gulcincim bende çok memnun oldum :)
ayy kuzuum senin ki çok karışıkmış:)) ben afyon askerim eskişehir
eskişehir 22
afyon 03 iyi fena değil yakın sayılar:)))
ben tüm bu plakalarda sevincem ::):) bide bi gelenk varmış koğuşta kimin memleketine sıra gelirse sırtına alırmış arkadaşlarını sanırım ben de size öyle yapcam 5 şehirde :)
sen erken gideceksin ama olsun bizi yalnız bırakma:))) askerine kavuşta o yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?