343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

eprum canım önce tanışalım fatma ben evlimisin nişanlımı yoksa sevgilin mi? sende de aile problemi var demek nedir bu ailelerin egoları

:) bende ebru memnun oldum cok, nisanliyim canim ay bilmiyorum ben bu insanlari anlamiyorum erkek analarini hic anlamiyorum, benimde abim evlendi annemde kayinvalide ama hic oyle seyler yapmadik ne annem ne biz gorumceler. Zaten kizin kara kasina kara gozune asik olmicaz herhaldeabim mutluysa bitmistir niye boyle dusunemiyorlar.

benimki karslı bende istanbulluyum,yani büyüksün bacııım gülçinin memleket iyiiymiş ya, ay çok heyecanlandım vallahi bitiyor kızlarrr , saatler, günler derken bi bakmışız afyoooooon

inşallah inşallah afyonn hemencecik adana gelsin sonra askerler gelsin ohh ohh

benimki karslı bende istanbulluyum,yani büyüksün bacııım gülçinin memleket iyiiymiş ya, ay çok heyecanlandım vallahi bitiyor kızlarrr , saatler, günler derken bi bakmışız afyoooooon

burcu benim 5 memleketim var ilki babamın memleketi sivas 58 (ben hep sivaslıyım derim) ikincisi doğduğum yer bursa 16 üçüncüsü annemlerin yaşadığı ve büyüdüğüm yer kocaeli 41 dördüncüsü yaşadığım yer istanbul 34 sonuncusu askerimin memleketi tokat 60 :):):):):)

memnun oldum ebrucum hoşgeldin aramıza :) düğün ne zaman peki. öyle olmak lazım canım gençlerin mutluluğuna karışmamak lazım

memnun oldum ebrucum hoşgeldin aramıza :) düğün ne zaman peki. öyle olmak lazım canım gençlerin mutluluğuna karışmamak lazım

Walla bizim isler baya karisik birara vaktin olursa actigim konulara bakarsin canim o sebepten aileler sorun cikarmazsa mart yada nisan dusunuyoruz bakalim gelsinde bi beyimiz bizi ne olaylar stresler bekliyor gorcez :)))) siz nisanlimisiniz? Nezmn geliyor?

ayy kuzuum senin ki çok karışıkmış:)) ben afyon askerim eskişehir
eskişehir 22
afyon 03 iyi fena değil yakın sayılar:)))

arar canım arar merak etme, bi işi çıkmıştır kötü şeyler getirme aklına .

oyyy çok geniş ama altı çok büyük ben zaten kiloluyum akifim zaten kısa

zaten sen kabarık istemediğin için beğenmeyeceğini tahmin ettim
ama ben çok beğendim ya bide önden falan çok güzel duruyor
arkadaşımın bi arkadaşı var düğün ve doğum fotoğrafçıcı
onun çektiği resimlerde buldum bayıldım

bende nişanlıyım canım hazirana gün aldık bizimki mayısta gelecek 17 mayısta okurum canım bi ara

fıstığım beğenmemek değil ama işte şartlar dev gibi durmayayım adamın yanında :)
özellikle önden çokk beğendim üst kısmı benim istedğim gibi

Son düzenleme:
ayy kuzuum senin ki çok karışıkmış:)) ben afyon askerim eskişehir
eskişehir 22
afyon 03 iyi fena değil yakın sayılar:)))

ben tüm bu plakalarda sevincem ::):) bide bi gelenk varmış koğuşta kimin memleketine sıra gelirse sırtına alırmış arkadaşlarını sanırım ben de size öyle yapcam 5 şehirde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…