343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben geldimm, ne var ne yok? okudum gerçi geçmişi ama hal hatır sorayım yine de.. :)

ebrucum hoşgeldin aramıza..

hoşgeldin canımcım biz iyiyiz sen napıyosun kaynatmaya devam :):)

bende iyi olmaya çalışıyorum işte. askerim aradı öğleyin, bugün kısa ama yine de güzel sayılacak bi konuşma oldu. gece nöbete kalkmış saat 4 gibi arayacakmış, uyuyorum diye aramamış. deli ya, bende dedim ben uyanırım sen yeter ki araaa :) bu gece ararım inşallah dedi.. inşallah bakalım bari günde 2 kere arasa, hem gece daha rahat konuşuruz.. çarşıya da ne gün çıkacağı belli değilmiş, ama pazar olursa ben gelemiycem heralde tuğbayaa

bu habere sevindim canımcım tuğba ya gidememene üzüldüm(
ama eşin aramış ya çok sevindim:))

ya neden gelemiosun canımcım

ya merve çok istiyorum gelmeni keşke evimde internet olsa ya offff
inşallah cumhur cumartesi çıkar çarşıya inş.

ya neden gelemiosun canımcım

ya merve çok istiyorum gelmeni keşke evimde internet olsa ya offff
inşallah cumhur cumartesi çıkar çarşıya inş.

walla bende çok istiyorum kızlar, ilk çarşısı olmasa kamerada konuşma işini önemsemiycem o kadar, zaten telefonunu açar istediğimiz kadar konuşuruz telefonda ama işte yüzünü de görmek istiyorum. cumartesi çıkarsa geç çıkıyolarmış, o pazar çıkmak istiyo ama bende cumartesi olsun diye dua ediyorum.. bakalım.. bende avea jet var aslında ama sınırlı işte ve sınırı da dolmak üzere.. bilgisayaarın var mı tuğbacım??

ben bilgisayar getiririm kendi bilgisayarımı küçük ama çok etkili kamera bile kurdum denk gelirde aşkımla konuşursak diye kamera bile getirdim izmitten

bilgisayar var bende ya benim evde konuşursun işte getir jetini
zaten sende göreceksin kamrada fazla konuşulmuyo
sıkılıyorsun bi süre sonra yani ben öyle oldum görüyorsun dokunamıyorsun falan
sen getir girerse nete bizden girersin canım ya lütfen gellllll

ben bilgisayar getiririm kendi bilgisayarımı küçük ama çok etkili kamera bile kurdum denk gelirde aşkımla konuşursak diye kamera bile getirdim izmitten

bende bilgisayarımı taşımak istemiyorum yollarda 3-4 kilo. hem belki güzel poğaçalar falan yaparım size :) onlar olursa elimde bi de bilgisayarı alamam. ama asıl sorun internet zaten, kamera açınca hızla dolar kotası, onu düşünüyorum evde olursam annemlerin bağlantıdan giricem çünkü. offf sınırlı olunca internet ne kadar sinir bozucu oluyo yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…