bilgisayar var bende ya benim evde konuşursun işte getir jetini
zaten sende göreceksin kamrada fazla konuşulmuyo
sıkılıyorsun bi süre sonra yani ben öyle oldum görüyorsun dokunamıyorsun falan
sen getir girerse nete bizden girersin canım ya lütfen gellllll
bende bilgisayarımı taşımak istemiyorum yollarda 3-4 kilo. hem belki güzel poğaçalar falan yaparım size :) onlar olursa elimde bi de bilgisayarı alamam. ama asıl sorun internet zaten, kamera açınca hızla dolar kotası, onu düşünüyorumevde olursam annemlerin bağlantıdan giricem çünkü. offf sınırlı olunca internet ne kadar sinir bozucu oluyo yaa (
canım inşallah ne yapıp edip geleyim diyorum bende, cumhur da zaten öyle uzun uzun kamerada kalmaz gibime geliyo amabakalım canımcım, bari ne gün çıkacağı belli olsa şimdiden son ana kadar o da belli olmuyo..
canım inşallah ne yapıp edip geleyim diyorum bende, cumhur da zaten öyle uzun uzun kamerada kalmaz gibime geliyo amabakalım canımcım, bari ne gün çıkacağı belli olsa şimdiden son ana kadar o da belli olmuyo..
internet kafeye gideriz :):) gel sen gel bende vın olsa getirirdim ama yok
evet hiç olmadı bi internet kafe buluruz artık :) varmı tuğbiş yakında internet kafeee?
fatmacım sizin de çarşı ihtimali var mı bu hafta?
benimki çıkınca çok az kalıyor internette arkadaşları beklio diye hemen gidiyor hiç kameralı konuşamadık mesela
evimin hemen altında internet cafe var en olmadı oraya ineriz 1 saatliğine ama göreceksin bir saat konuşulmuyo
sen gel yeter ki buluruz bişiler
kızlar ben çıkar görüşürüz canlar mesai bitti hoşçakalın
kızlar ben çıkar görüşürüz canlar mesai bitti hoşçakalın
Heeey canlar siz ne çenesi düşük kızlarsınız ya bi baktım 3-4 sayfa ilerlemiş :) 2 gün evde grip yatmanın bugün acısı çıkıyo fena halde işyerindee :) Merve de geliyo gibiii oleey bende de vınn yok cnm ya olsa getirirdim ama internet cafe olayı süper :)
Heeey canlar siz ne çenesi düşük kızlarsınız ya bi baktım 3-4 sayfa ilerlemiş :) 2 gün evde grip yatmanın bugün acısı çıkıyo fena halde işyerindee :) Merve de geliyo gibiii oleey bende de vınn yok cnm ya olsa getirirdim ama internet cafe olayı süper :)
gülçincim naptı acaba yaa aradı mı askerii?
Kolay gelsin işlerin canım.
İnşallah pazara geliyorum bende cümbüşe, halledicez internet olayını da artık :)
Bu arada face ten ekledim zeynepcim seni, kabul edersen sevinirimm :)
ne oldu ben kaçırmışım aramamışmı askeri
Kabul ettim bile canım :))
o 4 te çıkıyo du bakim mesaj atayım aramışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?