343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım inşallah ne yapıp edip geleyim diyorum bende, cumhur da zaten öyle uzun uzun kamerada kalmaz gibime geliyo ama bakalım canımcım, bari ne gün çıkacağı belli olsa şimdiden son ana kadar o da belli olmuyo..

internet kafeye gideriz :):) gel sen gel bende vın olsa getirirdim ama yok

canım inşallah ne yapıp edip geleyim diyorum bende, cumhur da zaten öyle uzun uzun kamerada kalmaz gibime geliyo ama bakalım canımcım, bari ne gün çıkacağı belli olsa şimdiden son ana kadar o da belli olmuyo..

benimki çıkınca çok az kalıyor internette arkadaşları beklio diye hemen gidiyor hiç kameralı konuşamadık mesela

evimin hemen altında internet cafe var en olmadı oraya ineriz 1 saatliğine ama göreceksin bir saat konuşulmuyo
sen gel yeter ki buluruz bişiler

benimki çıkınca çok az kalıyor internette arkadaşları beklio diye hemen gidiyor hiç kameralı konuşamadık mesela

evimin hemen altında internet cafe var en olmadı oraya ineriz 1 saatliğine ama göreceksin bir saat konuşulmuyo
sen gel yeter ki buluruz bişiler

daha ben yazmadan cevap vermişsiniz yaa :) tamam o zaman bi ayar yaparız, şimdiden bu kadar kafaya takmiyim en iyisi ben.. off huyum böyle işte, herşeyi kafamda bi yere oturtmadıkça rahat edemiyorumm..

Heeey canlar siz ne çenesi düşük kızlarsınız ya bi baktım 3-4 sayfa ilerlemiş :) 2 gün evde grip yatmanın bugün acısı çıkıyo fena halde işyerindee :) Merve de geliyo gibiii oleey bende de vınn yok cnm ya olsa getirirdim ama internet cafe olayı süper :)

Kolay gelsin işlerin canım.
İnşallah pazara geliyorum bende cümbüşe, halledicez internet olayını da artık :)
Bu arada face ten ekledim zeynepcim seni, kabul edersen sevinirimm :)

hahaha görüşmede engel tanımıyoruz canım ya
hiç olmadı evrene sinyal göndeririz bizim eve internet ışınlar
bizden korkulur valla

Kabul ettim bile canım :))

kızz ne güzel şeysin sen öyleee :)
asıl askerinle fotoğrafını merak ediyorum bende.. pazar günü getir yanında da bakalım bizde, olur mu canım? :)
mutlu mutlu tablolar görelim biraz, ihtiyacımız varr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…