kızlar benim içinde dua edin ne olur askerim arasın. Ellerim titremeye başladı artık hiç böyle yapmazdı hiiççç
kızlar benim içinde dua edin ne olur askerim arasın. Ellerim titremeye başladı artık hiç böyle yapmazdı hiiççç
Canım benim, inşallah arar seninki de hemen. Kendini üzme canım kötü şeyler düşünme..
eveett ne olur ne olur dua edin çok kötüyüm bencanım inşallah arar ya kötü düşünme ne olur hadi dua edelim arasın
kızz ne güzel şeysin sen öyleee :)
asıl askerinle fotoğrafını merak ediyorum bende.. pazar günü getir yanında da bakalım bizde, olur mu canım? :)
mutlu mutlu tablolar görelim biraz, ihtiyacımız varr
ahh zeynepcim düşünmeyeyim diyorum ama böyle elim kolum bağlı dayanamıyorum. sadece dua ediyorum allaha ne olur arasın diye. Ofisin ortasında ağlıcam şimdi az kaldı.
tamam Mervecim :) bende öpüyorum seni evet ben Irmak :) inş. ararda gelir burda sevincimi paylaşırımSabır canım biraz daha, inşallah arayacak, duyuracak sesini sana.. Dua ediyoruz hep birlikte, meraklanma. Yüreğini ferah tut. Zor ama yine de iyi şeyler düşünmek iyi şeyler getirir..
Bu arada kullandığım adım merve, sorun değil de karışıklık olmasın diye söylüyorum. Bi tane Zeynebimiz var biliyosun :) Irmak dimi sende?
Ben çıkıyorum şimdi, dualarımda hep anıyorum sizleri kızlar, öpüyorum burda olanları. Görüşmek üzere..
eveett ne olur ne olur dua edin çok kötüyüm ben
Allah bi daha hiç birimize böyle ayrılık vermesin en kötü ayrılığımız bu olsun
merve gülçine mesaj attım aradı şimdi onun askeri bugün iki kere aramış zaten sanırım sen başka biriyle karıştırdın canım benim
tamam Mervecim :) bende öpüyorum seni evet ben Irmak :) inş. ararda gelir burda sevincimi paylaşırım
merve gülçine mesaj attım aradı şimdi onun askeri bugün iki kere aramış zaten sanırım sen başka biriyle karıştırdın canım benim
günaydın güzellikller ben geldim açtım forumu :)
günaydıınn bende geldim:)))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi öpüyorum
hoşgeldin fıstık nabersin
iyidir canımcım senden nbr:))
tuğbacım geçmişi hızlıca okuyorum ya karıştırmış olabilirim canım mümkündür.. ırmakla karıştırdım belki de.. bugün gündüz o da yazdıysa.. ırmakcım?? aradı mı askerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?