günaydınnnn herkeseeee :) evett canım aradı allaha şükür ama öldüm öldüm dirildim. Daha doğrusu şöyle oldu onun beni aradığı ankesorlu telefonlardan aradım bir asker çıktı tanıyormuş benim askerimi, ben gidip söyleyeyim o sizi arar dedi.
10 dk sonra bi baktım tanımadığım bir cep telefonu numarası, askerim arıyor :))
asker demiş ki Irmak kim o da nişanlım komutanım demiş. İyi o zaman al benim cep telefonumdan ara merak etmesin demiş :) Allah o komutandan bin kere razı olsun :) böyle işte kızlar. Dün çok yoğunmuş denetimleri varmış o yüzden arayamamış..
ırmak gözün aydın tatlım hepsi böyle işte çok yoğunlar bu dönemde sen kalbini temiz tut arar inş. işte kışın askere gidincede bu denetim meselesi oluyor yazın daha az olurmuş bu denetimler
evet tatlım aynen öyle amaann sağ salim gelsinler de her şey geçer ama çok özledik artık gelsinler :) sen nasılsın canım keyfin nasıl?
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmm nasılsınız bakalım :)
Günayydınnnn canlaar :) Irmakcım çok sevindim konuşmanıza.. Bayılıyorum böyle adam gibi komutanlaraa :) Sen çok merak ettiğinde komutanı ararsın ya komutanım çok özledim çok merak ettim bi ver de telefona sesini duyuyim dersin
hoşgeldin zeynep bacım :):):)
Günayydınnnn canlaar :) Irmakcım çok sevindim konuşmanıza.. Bayılıyorum böyle adam gibi komutanlaraa :) Sen çok merak ettiğinde komutanı ararsın ya komutanım çok özledim çok merak ettim bi ver de telefona sesini duyuyim dersin
ırmak çok sevindim canım ya öyle komutanlardan allah razı olsun
benim eşim de ilk gittiği günler ordaki ankesörlü telefonlar bozukmuş evli olanlar benim telefonumdan arasın demiş komutan
o kadar dua ettimki o komutana
bana kalssa ararımda canım askerim kızar işte :)) yoksa ben yüzsüzümdür yani hiç problem değil çekinmem
valla nazar değmesin iyiyiz biz askerimle kavgalara ara verdik :):) tek derdimiz ziyarete gitme tarihimiz ben şubat o martta gel diyor bakalım ne olacak bi orta yol bulcaz
günaydın pınar hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın
Aaaaaa dün ben ilişkisi var yapmıştım ya kızlar görümcem şimdi altına yorum yapmışş kimmiş bu şanslı kişi diyeee
hehehe :) ne diceksin simdi :)))
hayatımın aşkı yaz sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?