343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ırmak gözün aydın tatlım hepsi böyle işte çok yoğunlar bu dönemde sen kalbini temiz tut arar inş. işte kışın askere gidincede bu denetim meselesi oluyor yazın daha az olurmuş bu denetimler

ırmak gözün aydın tatlım hepsi böyle işte çok yoğunlar bu dönemde sen kalbini temiz tut arar inş. işte kışın askere gidincede bu denetim meselesi oluyor yazın daha az olurmuş bu denetimler

evet tatlım aynen öyle amaann sağ salim gelsinler de her şey geçer ama çok özledik artık gelsinler :) sen nasılsın canım keyfin nasıl?

evet tatlım aynen öyle amaann sağ salim gelsinler de her şey geçer ama çok özledik artık gelsinler :) sen nasılsın canım keyfin nasıl?

valla nazar değmesin iyiyiz biz askerimle kavgalara ara verdik :):) tek derdimiz ziyarete gitme tarihimiz ben şubat o martta gel diyor bakalım ne olacak bi orta yol bulcaz

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmm nasılsınız bakalım :)

günaydın pınar hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın

Günayydınnnn canlaar :) Irmakcım çok sevindim konuşmanıza.. Bayılıyorum böyle adam gibi komutanlaraa :) Sen çok merak ettiğinde komutanı ararsın ya komutanım çok özledim çok merak ettim bi ver de telefona sesini duyuyim dersin

hoşgeldin zeynep bacım :):):)

ırmak çok sevindim canım ya öyle komutanlardan allah razı olsun
benim eşim de ilk gittiği günler ordaki ankesörlü telefonlar bozukmuş evli olanlar benim telefonumdan arasın demiş komutan
o kadar dua ettimki o komutana

bana kalssa ararımda canım askerim kızar işte :)) yoksa ben yüzsüzümdür yani hiç problem değil çekinmem

aynen canım adam gibi adamlar işte halden anlıyorlar. Zaten aksi davrananı anlamıyorum ben onlar da ana baba evladı, onların da sevdikleri var neden eziyet ediyorlar ki

bana kalssa ararımda canım askerim kızar işte :)) yoksa ben yüzsüzümdür yani hiç problem değil çekinmem

Hahahaha sende bendensin :)) Geçenlerde bende senin gibi çook merak ettim aramadı diye ankesörlüden aramıştım sonra komutan arayamadığında söyle benim cepten ararsın demiş bende ne güzel aşkım bişey olduğunda konuşuruz ordan dedim ay demez olaydımmmm çok ayıpmışta komutana nasıl söylermişteee söylendi söylendi durduu tamam ya ben acil bişey olursa diye dedim canın sıkılınca ara demedim dedim :))))))))))

Hoşgeldın canımmm aynen sana katılıyorumm vallaa :)

Gunaydınn canım benımm valla iiim nası olaym şafakları say say bitiremioruz :)

Aaaaaa dün ben ilişkisi var yapmıştım ya kızlar görümcem şimdi altına yorum yapmışş kimmiş bu şanslı kişi diyeee

hehehe :) ne diceksin simdi :)))

hayatımın aşkı yaz sende :)

Ayyy yorumu sileceğime gönderiyi komple kaldırdımm askerime sormadan bişey yazamazdım zaten ama yazmaya gerek yok bence ortalık kızışmasın onlar anlamıştır zaten kesin askerdeyken kiminle birlikte olucak başka uyuzluğuna soruyoo :) Haftasonu ziyarete gidicekler bidee allahım sen dillerini bağla da askerime bişey diyemesinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…