343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin canım benim amin

“Sen” gelirken hüzünlerin endişelerin benden gidişini,
Allah’a yakarışlarımızın aynı zamanlara denk gelişini,
en çok da o buğulu sesini özledim.Seni Çok Özledim Şafak 117

“Sen” gelirken hüzünlerin endişelerin benden gidişini,
Allah’a yakarışlarımızın aynı zamanlara denk gelişini,
en çok da o buğulu sesini özledim.Seni Çok Özledim Şafak 117

ee şafak sayacında 119 diyor kimin hesabı doğruuu

valla şafak sayacı çok ilginç yedek subay tk. da 117 gün yazıyo biz o hesaptan gidiyoruz
son zamanlar zaten askerlerimiz kesin tezkere tarihi söylerler ona göre ekleme yaparız şuan için benim şafağım 117

valla şafak sayacı çok ilginç yedek subay tk. da 117 gün yazıyo biz o hesaptan gidiyoruz
son zamanlar zaten askerlerimiz kesin tezkere tarihi söylerler ona göre ekleme yaparız şuan için benim şafağım 117

ay benimde 117 az gelirse sona ekleriz napalım :)

iyiyim tatlım askerimde iyi mışıl mışıl uyuyor canım :):) seninki nasıl napıyor tepkiler gelmeye başladı mı

İkinizinde iyi olmasına çok sevindim canım kavgalarda bitmiş allah bozmasın..
Şu yorumdan başka hiç tepki yok bu yoruma da tepki denir mi bilmiyorum açıkcası.. telefonuma da bişey gelmedi msj fln... Benim asker napsın canım ya dün sabah çavuş yapmışlardı ya akşam konuştuk şimdi de söför yapmışlar.. 2hafta içinde önce yazıcı sonra onbaşı sonra çavuş şimdi de şöför :)) Etinden sütünden yününden faydalanıyolar maşallahh

amin canım amin
benim askerin dediği gibi onlar artık ordunun malı istediğini yapar ordu bakarsın komutan bile olur :) biliyosunuz dimi kimliklerini bile alıyor askeriye :)

siz bilirsiniz tatlım 11 olur merveyede söleriz o zaman
ayyy gülçin daha belli olmadı ya inşallah oda gelir

şimdi ben 9da başakşehirden çıksam mecidiyeköye gelmem 10 ordanda 1 saat sürer dimi sizin orası

zeynep sen ne diyorsun bebek 11 iyimi yoksa 10 da mı tuğbada olalım

amin canım amin
benim askerin dediği gibi onlar artık ordunun malı istediğini yapar ordu bakarsın komutan bile olur :) biliyosunuz dimi kimliklerini bile alıyor askeriye :)

Biliyorum canım görüştüğümüzde kimliğin yok dimi senin dedim yok aldılar ama ehliyetim bende dedi :))

şimdi ben 9da başakşehirden çıksam mecidiyeköye gelmem 10 ordanda 1 saat sürer dimi sizin orası

zeynep sen ne diyorsun bebek 11 iyimi yoksa 10 da mı tuğbada olalım

11 iyi bence canım 10da buluşuruz m.köyde köprüde trafik yoksa yarım saat sonra ümraniyede oluruz

iyi tamam o zaman zaten 122C lerin son durağında inin ordan bi taksiye binin 5 dakka benim ev ordan ben size adresi mesaj atarım taksiye binince beni arasınız ben tarif ederim taksiciye isterseniz

pazar sabahı trafik olmaz bence tamam tubiş karar verdik ilan ediyoruz 11e doğru sendeyiz

kızlar ben askere dedim ki haftasonu kızlarla kahvaltı etcez dediki kimsenin evine gitme bende diyemedim eve gidicez diye

Olsun canım o da haklı hiçbirimizi bilmiyo tanımıyo buradaki sohbetimizi samimiyetimizi de bilmiyo internetten tanışma hikayelerinide biliyoruz ne yazık ki ister istemez tedirgin olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…