Olsun canım o da haklı hiçbirimizi bilmiyo tanımıyo buradaki sohbetimizi samimiyetimizi de bilmiyo internetten tanışma hikayelerinide biliyoruz ne yazık ki ister istemez tedirgin olmuştur..
kızlar ben askere dedim ki haftasonu kızlarla kahvaltı etcez dediki kimsenin evine gitme bende diyemedim eve gidicez diye
ayyy çok haklı canım hangimizin askeri olsa aynı tepkiyi verir
bende kızlar kahvaltıya gelecek dedim
bizim eve mi dedi ewet aşkım tanıyorum hepsini bişi olmaz merak etme dedim
ama içi hiç rahat etmedi böyle tepkiler vermeleri çok normal çünkü internetten tanışmaları duyuyoruz haberlerde
fatma eğer için rahat etmeyecekse gelme canım valla kırılmam yani yalan söylemiş falan hissedersen kendini gelmeyebilirsin inan hiç kırılmam
pazar günü sağsalim dönersem askerime sölerim artık ben ondan hiç bişi saklayamam çünkü :) bide kimle buluşcan diyince perdeci arkadaş diyorum seni biliyo :):)
ayyy çok haklı canım hangimizin askeri olsa aynı tepkiyi verir
bende kızlar kahvaltıya gelecek dedim
bizim eve mi dedi ewet aşkım tanıyorum hepsini bişi olmaz merak etme dedim
ama içi hiç rahat etmedi böyle tepkiler vermeleri çok normal çünkü internetten tanışmaları duyuyoruz haberlerde
fatma eğer için rahat etmeyecekse gelme canım valla kırılmam yani yalan söylemiş falan hissedersen kendini gelmeyebilirsin inan hiç kırılmam
yok tatlım gelirim ben size güveniyorum ama şimdi onun orda kafasını bulandırmanın anlamı yok canım şimdi sölemem siz tedirgin olun diye sölemedim canım
kızlarr ben geldim çook moralim bozuk(
askerim aradı koğuslarını değiştirmişler biri bişey yapmış tam anlamadım ne olduğunu
komutanda hepsine ceza vermiş 12 kişilikti yatakhaneleri çok rahatım diyodu
ama şimdi değişti yatağı ve kızlar o kadar bencil insanlar var ki telefonda uzun konuşuluyo diye komutana şikayet etmişler
bunları akşam yemekten sonra serbest bırakıyolar askımda beni arıyodu ve yemin ederim en fazla 10 dk konuşuyoruz
ve biri falan geldiğinde telefona askım kapatalım ben seni yine ararım biz birbirimizin sesini duyduk başkalarıda duysun der hep
kaç defa öyle telefonu kapattığımızı bilirim çok bencil insanlar o kadar üzgünüm ki
askerim aradı koğuslarını değiştirmişler biri bişey yapmış tam anlamadım ne olduğunu
ama şimdi değişti yatağı ve kızlar o kadar bencil insanlar var ki telefonda uzun konuşuluyo diye komutana şikayet etmişler
bunları akşam yemekten sonra serbest bırakıyolar askımda beni arıyodu ve yemin ederim en fazla 10 dk konuşuyoruz
ve biri falan geldiğinde telefona askım kapatalım ben seni yine ararım biz birbirimizin sesini duyduk başkalarıda duysun der hep
kaç defa öyle telefonu kapattığımızı bilirim çok bencil insanlar o kadar üzgünüm ki
canım benim ya üzülme diyemiyorum
allah o insanları bildiği gibi yapsın
inş. Askerin şimdi kaldığı koğuştada rahat eder canım ne olur üzülme
dünde benim eşim aradı bizim her hafta çarşı vardı
geçen hafta çarşıya çıkan askerlerden ikisi tiner çekerken yakalanmış
çarşılar 15 günde bire düşürülmüş
bi çarşımız vardı ondan da olduk dedi
bencil insanlar işte kendilerini yakıyorlar başkalarınında canını sıkıyorlar
Hahaha adım perdeci olduu benim askerimde fatma dediğimde yaprak getiren arkadaşın biliyorum diyoo :)
Yok canımm benim askerim bi cins fatmayla buluşup tuğbaya kahvaltıya gidicez dedim ohh ohh benim yerimede güzel bi kahvaltı yap dediFatmayı tanıyomuş bişey olmazmış nasıl olsa.. Fatmaam hangi ara tanıştınız görüştünüz siz hiiç haberim yook :)
askerimin sesi öyle kötü geliyodu ki anlatamam daha gecnlerde biri yanlışlıkla yangın alarmına basmış
2 saat dışarda beklediler hasta oldu askerim
diyo ki bugün, burda sevgilisi nişanlısı olanı kıskanıyolar telefonda uzun konuşuluyo diye komutana şikayet etmek ne demek diyo bir askerin eşi varmış güya o da uzun konuşuyomuş eşiyle size ne be sanki sıralarını alıyolar sanki onların konuşmalarına engel oluyolar çok sinirliyim çok
telefon bile almayacak içeri komutanlara yaranmak için ispiyonlarlar diyo( bende tamam alma askım
üzülme dedim ama neredeyse ağlayacaktım zor tuttum kendimi
Canımm inşallah yeni koğuşunda da rahat eder sıkma sen canını hep mantık aranmaz diyoruz ya buda öyle bişey işte o uzun konuşuyo diye şikayet edenlerin konuşucak kimsesi yoktur bence böyle bi bencillik işte.. ne yazık ki hem onların hem bizim elimiz kolumuz bağlı geçicek biticek bu günler allah önce askerlerimize sonra hepimize sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?