343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Olsun canım o da haklı hiçbirimizi bilmiyo tanımıyo buradaki sohbetimizi samimiyetimizi de bilmiyo internetten tanışma hikayelerinide biliyoruz ne yazık ki ister istemez tedirgin olmuştur..

pazar günü sağsalim dönersem askerime sölerim artık ben ondan hiç bişi saklayamam çünkü :) bide kimle buluşcan diyince perdeci arkadaş diyorum seni biliyo :):)

kızlar ben askere dedim ki haftasonu kızlarla kahvaltı etcez dediki kimsenin evine gitme bende diyemedim eve gidicez diye

selam kızlar ben geldim:):))
pazar için hala bilemiyorum evin durumu ne olur o yüzden size bişey diyemiyorum
fatmacım bende senin gibi askerime bahsettim ama ev olayını söyleyemedim( razı olmaz çünkü

ayyy çok haklı canım hangimizin askeri olsa aynı tepkiyi verir
bende kızlar kahvaltıya gelecek dedim
bizim eve mi dedi ewet aşkım tanıyorum hepsini bişi olmaz merak etme dedim
ama içi hiç rahat etmedi böyle tepkiler vermeleri çok normal çünkü internetten tanışmaları duyuyoruz haberlerde
fatma eğer için rahat etmeyecekse gelme canım valla kırılmam yani yalan söylemiş falan hissedersen kendini gelmeyebilirsin inan hiç kırılmam

yok tatlım gelirim ben size güveniyorum ama şimdi onun orda kafasını bulandırmanın anlamı yok canım şimdi sölemem siz tedirgin olun diye sölemedim canım

pazar günü sağsalim dönersem askerime sölerim artık ben ondan hiç bişi saklayamam çünkü :) bide kimle buluşcan diyince perdeci arkadaş diyorum seni biliyo :):)

Hahaha adım perdeci olduu benim askerimde fatma dediğimde yaprak getiren arkadaşın biliyorum diyoo :)

Yok canımm benim askerim bi cins fatmayla buluşup tuğbaya kahvaltıya gidicez dedim ohh ohh benim yerimede güzel bi kahvaltı yap dedi Fatmayı tanıyomuş bişey olmazmış nasıl olsa.. Fatmaam hangi ara tanıştınız görüştünüz siz hiiç haberim yook :)

yok tatlım gelirim ben size güveniyorum ama şimdi onun orda kafasını bulandırmanın anlamı yok canım şimdi sölemem siz tedirgin olun diye sölemedim canım

biliyorum tatlım ama kim olsa kafası bulanır işte onlarda haklı
hiç sorunsuz bi şekilde gidersiniz inşallah ondan sonra söylersin rahatlar

kızlar görüşün tabi birşey olmaz ama saklamak olmasın yeterki gerekirse tanışırsınız hepinizin askerleriyle bence bol fotoğraf çekilin bağlılığınızı gösterin zaten dayanamıcaklar her türlü anlayışla karşılarlarr

kızlarr ben geldim çook moralim bozuk(
askerim aradı koğuslarını değiştirmişler biri bişey yapmış tam anlamadım ne olduğunu
komutanda hepsine ceza vermiş 12 kişilikti yatakhaneleri çok rahatım diyodu
ama şimdi değişti yatağı ve kızlar o kadar bencil insanlar var ki telefonda uzun konuşuluyo diye komutana şikayet etmişler
bunları akşam yemekten sonra serbest bırakıyolar askımda beni arıyodu ve yemin ederim en fazla 10 dk konuşuyoruz
ve biri falan geldiğinde telefona askım kapatalım ben seni yine ararım biz birbirimizin sesini duyduk başkalarıda duysun der hep
kaç defa öyle telefonu kapattığımızı bilirim çok bencil insanlar o kadar üzgünüm ki

canım benim ya üzülme diyemiyorum
allah o insanları bildiği gibi yapsın
inş. Askerin şimdi kaldığı koğuştada rahat eder canım ne olur üzülme
dünde benim eşim aradı bizim her hafta çarşı vardı
geçen hafta çarşıya çıkan askerlerden ikisi tiner çekerken yakalanmış
çarşılar 15 günde bire düşürülmüş
bi çarşımız vardı ondan da olduk dedi
bencil insanlar işte kendilerini yakıyorlar başkalarınında canını sıkıyorlar

cok uzuldum canım ya takmamaya calıs kötü olmuş ama çekemeyen ınsan dolu işte allah hepsini nasıl biliosa öyle yapsın

Ya bu çarşı izinleri neden etkileniyoki hay allah gerçekten de bi çarşı izinleri var ondan da oldular bizimki daha çarşı yüzü görmedi yaa

askerimin sesi öyle kötü geliyodu ki anlatamam daha gecnlerde biri yanlışlıkla yangın alarmına basmış
2 saat dışarda beklediler hasta oldu askerim
diyo ki bugün, burda sevgilisi nişanlısı olanı kıskanıyolar telefonda uzun konuşuluyo diye komutana şikayet etmek ne demek diyo bir askerin eşi varmış güya o da uzun konuşuyomuş eşiyle size ne be sanki sıralarını alıyolar sanki onların konuşmalarına engel oluyolar çok sinirliyim çok
telefon bile almayacak içeri komutanlara yaranmak için ispiyonlarlar diyo( bende tamam alma askım
üzülme dedim ama neredeyse ağlayacaktım zor tuttum kendimi

Canımm inşallah yeni koğuşunda da rahat eder sıkma sen canını hep mantık aranmaz diyoruz ya buda öyle bişey işte o uzun konuşuyo diye şikayet edenlerin konuşucak kimsesi yoktur bence böyle bi bencillik işte.. ne yazık ki hem onların hem bizim elimiz kolumuz bağlı geçicek biticek bu günler allah önce askerlerimize sonra hepimize sabır versin..

Sahralar yağmuru nasıl beklerse
Bende seni öyle bekleyeceğim
Çiçekler Baharı nasıl özlerse
Bende seni öyle ÖZLEYECEĞİM ((

bizimkiler 1 er kişiyi çözdüler sıra sıra diğer kızlarıda tanıcaklar :)

üzülme canım askerlikte oluyor böyle saçmalıklar. Benim askerim de gitmeden önce çok kötüydü kıl dönmesi diye bir hastalık var ya ondan olmuştu.
Sabah da spora çıkmışlar tabi zorlanmış askerim ameliyatta olamadan gitti idare ederim demişti. Komutana söylemiş bir kaç gün önce komutan anlayışla karşılamış.
Ama bu sabah başka komutan çıkmış spora o olmaz demiş onu kaytarıyor sanıp herkese 25 tane ona 45 tane şınav çektirmiş. Uyuz oldum ya Allahtan doktor raporları yanındaydı da revire gidip gösterecek.
İnş. rapor verirler. O yüzden her yerde var abuk sabuk insan sen ona güzel şeyler söyle ki o da senden güç alsın :)

üzülme tatlım ya çok pislik insanlar var bunlar kısa dönem diye herşeyi yapıyolar her pisliği
bi kerede akif sırasını vermişti bi askere o gerizekalı yarım saat bekletmişti ve yinede konuşamamıştık

almasın canım riske gerek yok bizimkide götürmüyo ankesörlüden idare edicez zaten 117günümüz kaldı idare edicez her türlü

Birgün kücük kızım bana ; Anne senin en büyük askın kimdi ? Diye sordugun da..Eski resimLerini cıkarmak istemiyorum!
Sana bakıp; Baban demek istiyorum..

Bu sözde benden askerime gitsin tuğbaaaa :)

haklısın canım bende askerime üzülme dedim bana iyi olduğunu söyle yeter daha fazlasını istemiyorum dedim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…