almasın canım riske gerek yok bizimkide götürmüyo ankesörlüden idare edicez zaten 117günümüz kaldı idare edicez her türlü
birgün kücük kızım bana ; anne senin en büyük askın kimdi ? Diye sordugun da..eski resimlerini cıkarmak istemiyorum!
Sana bakıp; baban demek istiyorum..
Bu sözde benden askerime gitsin tuğbaaaa :)
benden sonra tek bi kızı sev adını beraber koyalım...
Bu nasıl canım
ben oğlan istiorum :):):
benim kocamda oğlan istiyo
benim gönlüm kzıdan yana
eğer rabbim nasip ederse
adları bile belli erkek olursa mert kız olursa zeynep ama ikinci bi isim daha düşünüyorum yanına
aynen öyle canım idare edeceğiz ankesörlüden ama o kadar benciller ki ona bile karışma hakkını buluyolar kendilerinde(
neyse olana dur diyemiyosun işte hayırlısı bitecek bugünler
çook sagolun kızlar...:)
tickerımdaki kelebeğim 3.aya geçmiş. 0 atla hadii püüüfffff :)
kızlar fatihte tuzda tavuk yedim aksarayda çok güzel ::):) tavsiye ederim
kızlar ben geldim.. sessizleşmiş burası, herkesin çok işi var galiba bugün. hepinize kolay gelsin..
canım sıkılıyo, kocam her gün aradığı saatte aramadı. sanırım bugün duyamıycam sesini. çok moralim bozuldu(
zaten günler geçmek bilmiyo. 120lere bi girdim sanki çıkamıyorum. 122 bugün. offf geçmiyo yaaa(
inşallah pınarcım..
bizim burda çalışan bi çocuk vardı eskiden aksarayda tuzda tavuk yapıyorlar çok süper tadı demişti ama bi türlü gidip yemek nasip olmadı
KUZUUM YORUMLARI OKUYODUM İŞİM ÇOK BGÜN ARADA GİRİYORUM
askerimi düşünürken senin yorumuna geldim fatihte kısmını okuyunca içim ürperdi ben askerimi çook özledim(
(askımın adı fatih)
kızlar ben geldim.. sessizleşmiş burası, herkesin çok işi var galiba bugün. hepinize kolay gelsin..
canım sıkılıyo, kocam her gün aradığı saatte aramadı. sanırım bugün duyamıycam sesini. çok moralim bozuldu(
zaten günler geçmek bilmiyo. 120lere bi girdim sanki çıkamıyorum. 122 bugün. offf geçmiyo yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?