343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

almasın canım riske gerek yok bizimkide götürmüyo ankesörlüden idare edicez zaten 117günümüz kaldı idare edicez her türlü

aynen öyle canım idare edeceğiz ankesörlüden ama o kadar benciller ki ona bile karışma hakkını buluyolar kendilerinde(
neyse olana dur diyemiyosun işte hayırlısı bitecek bugünler

çook sagolun kızlar...:)

birgün kücük kızım bana ; anne senin en büyük askın kimdi ? Diye sordugun da..eski resimlerini cıkarmak istemiyorum!
Sana bakıp; baban demek istiyorum..

Bu sözde benden askerime gitsin tuğbaaaa :)

ayyyyyyyyyyyy çok beğendim ben bunu ya
inşallah öyle olacak canım
ayyy allahım inşallah rabbim bana eşim gelince hemen bebiş nasip eder inşallah

benim kocamda oğlan istiyo
benim gönlüm kzıdan yana
eğer rabbim nasip ederse
adları bile belli erkek olursa mert kız olursa zeynep ama ikinci bi isim daha düşünüyorum yanına

biz iki oğlana göre isim bulduk ömer yahya, emir süleyman (yahya akifin babası süleyman benim babam )
kız olursa zeynep istiyoruz bizde zeynebe ek bi isim olabilir
akif aslında oğuz ve kaan istiyo ama ben istemiyorum onları

tatlım üzülme. heryer aynı emin ol.
silah atana kadar görev vermediler ya hepsine ustalığa geçtiklerinde. orda boş duruyolar diye hiç kısa dönem gündüz nöbeti tutmazken onlar yüzünden 3 saat tek başına nöbet yazdılar.
bir de dün yada evvelki gün izmirdeki askeriyeler yazı gitmiş mesela buldukları telefonların hepsini toplamışlar. bundan sonra sadece çarşı kitleme cezası olmaz demişler.
üzülmesin, hepsinin hali birbirinden harap gerçekten.

bizim burda çalışan bi çocuk vardı eskiden aksarayda tuzda tavuk yapıyorlar çok süper tadı demişti ama bi türlü gidip yemek nasip olmadı

kızlar fatihte tuzda tavuk yedim aksarayda çok güzel ::):) tavsiye ederim

KUZUUM YORUMLARI OKUYODUM İŞİM ÇOK BGÜN ARADA GİRİYORUM
askerimi düşünürken senin yorumuna geldim fatihte kısmını okuyunca içim ürperdi ben askerimi çook özledim(
(askımın adı fatih)

kızlar ben geldim.. sessizleşmiş burası, herkesin çok işi var galiba bugün. hepinize kolay gelsin..
canım sıkılıyo, kocam her gün aradığı saatte aramadı. sanırım bugün duyamıycam sesini. çok moralim bozuldu (
zaten günler geçmek bilmiyo. 120lere bi girdim sanki çıkamıyorum. 122 bugün. offf geçmiyo yaaa (

arar canm merak etme sıkma canını sen

hoşgeldin canım benim bilgisayara programcı el koydu o yüzden giremedim :) geçer bebekim geçer üzme sen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…