343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merve üzülme kuşum ya biz bi dua ederiz şimdi arar inşallah
Allahım ne olur cumhur merveyi arasın ne olurrrrrr

fatma valla ya bigün belirleyip gidelim o tavukçuya çok merak ettim

hoşgeldin canım benim bilgisayara programcı el koydu o yüzden giremedim :) geçer bebekim geçer üzme sen kendini

fatmacım hoşbulduk.. bu hafta geçmiyo walla canım sanki hiç geçemeyecek gibi.. aslında 2 gün daha geçse 4te biri bitmiş olacak askerliğin. bu yaşadığımızdan 3 tane daha yaşadığımızda askerlik bitmiş olacak yani :) hahahaa yakında bu hesaplarla bahçeli'yi geçicez gibi duruyo.. :)))

ayy çok güldüm beni çok güldürdün canım :)) aynen ya toplamda 155 günü ne hale getirdik :)

askerimin nöbeti beraber tuttuğu bi asker var uzun dönem diyomuşki abi ben seni göndercem 345leri göndercem 347ler beni göndercek diyormuş düşünün ve teselli bulun canlar

bu arada bak pazar günü 110lu günlere başlıcaksın senin için kutlama yapcaz :)

:)) canım hep gülelim, güle güle bitirelim şu kalan günleri inşallah :)
pazarı iple çekiyorum zaten, hepimize iyi gelecek o gün. stres atıp moral depolıycaz inş :)
off off onların da işi çok zor yaa, Allah yardımcıları olsun..

valla ya inş hiç birimizi için bi aksilik çıkmaz da oynarız zıplarız :)

güzeller ben gider yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum kendinizi üzmeyin :=:=) sizi seviyorum

Ben gelene kadar kızlar gitmişş yaaa off çok yoğundum bugün ((

Cumhur arasın diye bende dua ettim inşallah en kısa zamanda arar.. Cumhuurrr ara aşkını merak etmesin artık senii...

Tuğba ve fatmaa yazdıklarınızı okudum ben sizin kızınız olabilirim istersenizzz Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah ama önce tuğbaya.. Tuğbacım yazdığın söze bayıldımm benimde gönlüm hep kızdan yana :)

Buarada size bi haber veriyim bakalım siz ne diceksiniz :) Askerim aradı azönce öyle konuşuyoduk sen ne kadar kararlı olduğumu bilmiyosun bi geliyim o zaman görücek herkes nasıl kararlı olduğumu hatta sen şimdiden ev döşemeye başla dedi umarım gerçekten içinden gelerek söylemiştir..

Ben gelene kadar kızlar gitmişş yaaa off çok yoğundum bugün ((

Cumhur arasın diye bende dua ettim inşallah en kısa zamanda arar.. Cumhuurrr ara aşkını merak etmesin artık senii...

Tuğba ve fatmaa yazdıklarınızı okudum ben sizin kızınız olabilirim istersenizzz Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah ama önce tuğbaya.. Tuğbacım yazdığın söze bayıldımm benimde gönlüm hep kızdan yana :)

Buarada size bi haber veriyim bakalım siz ne diceksiniz :) Askerim aradı azönce öyle konuşuyoduk sen ne kadar kararlı olduğumu bilmiyosun bi geliyim o zaman görücek herkes nasıl kararlı olduğumu hatta sen şimdiden ev döşemeye başla dedi umarım gerçekten içinden gelerek söylemiştir..

Zeynepcim walla çok sevindim. Akıllanmış seninki canım belli :) Eskiden ne türlü konuşuyodu bilmiyorum ama bence bunlar öyle boş yere edilecek laflar değil. Hadi inşallah hayırlısıyla :)
Benim cumhurum aramadı daha ama sizin dualarınızla arayacak inşallah, bekliyorum, moralimi bozmamaya çalışıyorum :)

Daha önceden de ciddi konuşmalar yapıyoduk canım ama bu kadar ciddi olmamıştı öyle ev döşemeye başla muhabbeti hiç olmamıştı bende çok şaşırdım :) Sakın moralini bozma mervecim hepimiz aradıkları saatte arayamadıklarında endişeleniyoruz meraktan ölüyoruz hatta ama hep yoğun oldukları fırsat bulamadıkları için arayamıyolar başka sebep yok inan mutlaka arıcak senin sesini duymadan yapabilir mi fırsat kolluyodur şimdi :))

hadi bakalım sende zebra perde bakmaya başla o zaman :):):

günaydın günaydın günaydınnnn

cumhur aradımı aceba merveyi

fatmacan nasılsın tatlım

günaydın günaydın günaydınnnn

cumhur aradımı aceba merveyi

fatmacan nasılsın tatlım

iyiyim canım ne olsun haftanın sonu günü olmasının mutluluğu içindeyim :) bide sabah sabah yarimle konuştum cumam güzel başladı
sen nasılsın canım

merve öğleden sonra anca gelir heralde ancak o zaman öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…